Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Eğer teklif edeceksen bunu açıklayarak teklif et daha önce eski sevgilim bana böyle bir şey yapmıştı ben barışıyoruz zannederken kullanılmış hissetmiştim aklında olsun.
01 Yorumla
Soran1 yıltabiki açıklamadan olmaz yoksa dediğin gibi umut vermiş olurum yazıktır
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMadem sevişmelerinizi unutamadın, fırsatını bulduğunda teklif et.
115 Yorumla
Soran1 yılsonunda mantıklı bi cevap yaa
Soran1 yılherkes ahlak mastürbasyonu yapmış mnk
- 1 yıl
Ahlak bekçilerini s.. ktiret. Kadın sevişmek istiyorsa adım atmasında sorun görmüyorum. Açıkça beni sk demeyeceksin de, zemin hazırlayabilirsin.
- 1 yıl
Bir erkekle sevişmek istediğinin sinyalini verdiğinde kendine saygısızlık etmiş olmazsın ki... Adam sokaktan geçen rastgele biri değil. Geçmişiniz var.
Soran1 yılerhancanlar diye biri yazmış onu falan gördün mü 😀
- 1 yıl
Gördüm de, ciddiye almıyorum.
Soran1 yılben de ciddiye almıyorum da boğazlamak istedim
- 1 yıl
Ya bak... Bekar kadınların seks yapmak istemelerinde, hatta bunun için adım atmalarında sorun yok. Hayat senin, vajina senin, sen kimi istersen oraya o girer. Evlisin, bekarsın, inan önemi yok...
- 1 yıl
Evli olduğunda sadakat yükümlülüğün olur, sadece kocan girebilir. Kocana başkasının da girmesini istediğini söyleyebiliyorsan, o da onaylarsa başkası da girebilir.
- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂💐
Soran1 yıl🩷🩷🩷
Soran1 yılgüncellememi okudun mu 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim, o kadar mı beğendin?
Soran1 yılsenin cevaplarını her zaman beğeniyorum
- 1 yıl
❤️❤️💐❤️❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Buluşmayı teklif et direk söylemek anlamsız olabilir buluşunca hareketlerinle belli et o da istiyorsa olur
11 Yorumla
Soran1 yılhaklısın
sen ayrıldıysan saçma kaçar birazcık tekrar ilişki için teklifte bulunman ama deneyebilirsin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılZaten bu güne kadar saçma sapan bir ilişkiniz olmuş, zaten aşık olmadan defalar ca yatmışsın onun ile, ne değişecek?
08 Yorumla
Soran1 yılbence de. o yüzden vurdurmalıyım
- 1 yıl
Gel ben de vurayım. Nasıl olsa kaşınan sensin. Ucuz ve değersizleşen de sensin. Ama yüz tane şeyim olsa yine de senle yapmazdım. Çünkü sana aşık değilim, tanımıyorum. Diyorum ki mesele cinsellik ise aşık olduğun ve seni ciddiye alan, aşk ile seven ve aşk ile sevdiğin ile olsa olması gereken, ne kaybederdin?
Soran1 yılşöyle ahlak ve namus mastürbasyonu yapmanıza kıl oluyorum. sanki aşık olduğum biri var da ben onla olmuyorum gibi konuşmuşsun. öyle bi insan olsa eski sevgiliye mi kalırdım yoksa başkasına mı? ne kadar zeka yoksunusun ya
- 1 yıl
Asıl zeka yoksunu olan sensin. Basit olmayı seçen sen, kolay yolu seçen sen, kendine değer vermeyen sen, hala inadına mala bağlayan sen. Bir de sana acımamızı, seni ciddiye almamızı mı bekliyorsun? Ne oldu da bu Türk kız ve kadınları bu kadar ucuz, menfaat ve çıkarcı ve paraya tapan, dinden, imandan, ahlak ve onurdan bi haber oldular anlamak mümkün değil. Sizler özgürleştikçe, serbestleştikçe garbiden her yeriniz oynuyor, gevşiyor, laçkalaşıyor yaaa. Bana bak beni oraya getirme eski sevgilini de üstüste koyar, öyle alırım hıncımı...
Soran1 yılallahım kusuyorum
- 1 yıl
Aynada ki halini görmüş olmayasın. Ben çok iğrendim senden..
- 1 yıl
Vah vah vah vasshhh. Bu kadar yerin dibine girmek, ucuzlamak, değersiz olmak sa niyetin sana bol nol eskisi ile zaman öldürmeler. Ben diyorum ki ne alaka? İnsan hiç aşık olmadığı ile bir şeyler yaşar mı, bunun afı başka şey olmaz mı diyorum, sen hala inatla, yok bi anamı si. medi, ikimizi bir yapsınlardayım hatta, babamı da arkadan bi dütsün. Başka türlü imana gelmem diyorsun. Senin olayın kime sorsam mide bulandırıcı ve insanlığa ters, yaradana ters. Ama o çalışmayan beynini vermişsin şeytana tepe tepe kullanıyor haberin olsun. Arsnız da o gün de bu gün de nir şey yok iken, neyin kafasını yaşadın da çöpe attın her şeyi, yok ben akıllanmadım , enayiliğime doymadım, yine gidip rezil hayatıma devam edeyim diyorsun. Beklediği cevapmoşmoş. Sor o dözde adam kılığında dolaşan Banker Bilo mu her ne müsvette ise varsa ablası, kız kardeşi gitsin onlara versin bu akılları. Elalemin kızı, karısı, kadını, sevgilisi oldu mu atmak kolay. Ama doğru ya işte sen, işte o, bence iki pislik çok yakışırdı ız bir birinize...
- 1 yıl
Sen gizli, o gizli sallayın bakalım, ne kadar alkış toplayacaksınız. Yuh yani. Ne iğrenlersiniz.
1 yılBen eski sevgilimle son defa buluşunca seviştik son defa
12 Yorumla
Soran1 yılnasıl geçmişti
- 1 yıl
İnanılmaz ateşli idi doyamadım resmen ama bi kıvılcımla başladı her şey. Dm ye gel istersen ordan konuşalım?
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kendine saygısızlik etmis olursun ama o bu durumu kötüye kullanmasin?
01 Yorumla
Soran1 yılgüvenebileceğim birisi çok şükür sağlamdıro anlamda
buna benzer bir olayı eski sevgilimle yaşadım. Kendisi teklif etmişti
02 Yorumla
Soran1 yılkabul ettin mi ve nasıl geçti?
Yolda arabayı bir kenara çek bir kamyoncuya ver daha namuslu gözükürsün en azından 😃
06 Yorumla
Soran1 yılşeyime giren erkeklerin çeşitliliğini arttırmak istemiyorum farklı kişi olmasın. o benim ilkimdi
Soran1 yılöfff en namuslu sensin ok
Soran1 yılsana ne 😀
yapma öyle şeyler, kimse için cinsel kıymetin olmasın,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba benide eski sevgililerim böyle düşünüp ararmiki bir supriz yapsalar sen gibi hiç hayır demem bdhxndjdj
02 Yorumla
Soran1 yılsen onlara yap sürpriz 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılBende oyle bisi dusunuyorum
51 Yorumla- 1 yıl
Sen niye ayrıldın
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılyo nasılse gecıcı gıdıyorsun sevıs gel
10 Yorumla
1 yılİkinizde memnun kalacaksini,
10 Yorumla
1 yılKesinlikle. Yoksa seni kim dikecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOzlediysen icine al bi sefer daha unutursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence bulusma amasyada baskasini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılşöyle bir ilişki var hayalimiz kdkdkdkdd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine saygın olsun.
01 Yorumla
Soran1 yılkendimi saygısızlık olarak görmen ilginç
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDirekt kabul eder
10 Yorumla
1 yılNiye kimse yok mu
02 Yorumla
Soran1 yılvar ama o benim ilkimdi ve başka kişiler de girsin istemiyorum
- 1 yıl
Univden mi taniyon
1 yılÇok mu isteklisin?
02 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Yaz o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılDene bakalım ne diyecek
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoşlukta mı kukunn
Soran1 yılevet içi boş kaldı
Cevap sahibi1 yılBelli oluyor
Baskası yok mu dolduracak
Soran1 yılben onu istiyorum
1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılTabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılÇokmu azdın sulandın
00 Yorumla
1 yılevet sende oda mutlu olurusunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
1 yılYa ilerisi olursa
02 Yorumla
Soran1 yılolursa ne âlâ
- 1 yıl
Bilmem
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılSana kalmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar