eski sevgilimle ayrılalı çok oldu aramızda yoğun duygular yok fakat arkadaş gibiyiz hala bir bağımız var gibi arada bir görüşüp sevişiyoruz. İlk ve tek cinsel ilişkimi onunla yaşamıştım o yüzden rahat davranabiliyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendine yazık ediyorsun. Sadece onu kaybetmemek için alışkanlıktan seks yapıyorsun, zevkten değil. Başka insanlara şans versen, eski sevgilin umrunda bile olmayacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı yoğun bir duygum yok onunda bana aynı şekilde kaybetmekten korkmuyorum ama her şeyi ilk ve tek onunla yaşadığım için sanırım sadece ona karşı güven ve arzu hissediyor olabilirim
En İyi Cevaplar
+1 yılBen çok mantıksız buluyorum eski sevgiliyle bir şeyler yaşama olayını sonuçta bizim ne kadar ayrılmış olsak güzel anılarımız vardır ister istemez aklımıza gelir veya kavgalarımız gelir aklımıza o yüzden mantıksız buluyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılEvlen. bedava seks objesi olmaktan cik. eskortlarda para bekliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks objesi? İki insanın kendi hür iradesiyle sevişmek istemesi dişi bireyi eskort ya da düşük konumda bir şahıs yapmaz. Bu nasıl bir kafa yapısı hiç kişisel gelişiminize önem vermediğiniz belli oluyor. Mağaranızdan çıkıp kalıplaşmış yersiz düşüncelerinden arınmanızı öneririm
- +1 yıl
Toplumun senin gibilere cok ihtiyaci var... bedava amme hizmeti veriyorsun... bağımlı olmuşsun.. millettle dalg geçiyorsun burada
Soran+1 yılBakire zihnine bir el atma zamanın gelmiş geçiyor falat dağında kala kalmışsın yazık..
- +1 yıl
Hizmet ağını genislet... nasil olsa fb. siniz... kadroyu zenginlestirin... yedekler güçlü olsun..
+1 yılSevgililik bitmiş, fuk buddy olmuşsunuz. Tadini çikarin 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkini tamamen kes. Eski sevgili, adı üstünde eski. Bırak geçmişini, önüne bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende bu şekıldeyım sadece fb olabılıyorum dogru duzgun bir ılışkı benı sıkıyor yapamıyorum çıldırıcam ya
13 Yorumla- +1 yıl
Baskı altında kalmayı sevmiyorsun ve rahat bir yapın var ondan kaynaklı oluyor büyük ihtimalle bende senin gibiyim.
Cevap sahibi+1 yılEvet nerden bildin bu karakterde oldugumu
- +1 yıl
Bende öyleyim kendimi gördüm sende ayrıca sorumluluk altına çok giremiyorum düşünürüm ama böyle sürekli bir bağ sıkıyor insanı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu çok sık tekrarlıyor musun? Ona gore cevap vereyim.
00 Yorumla
+1 yılBunun sonu var mı sence? Çok saçma.
10 YorumlaArada bir görüşüp sevişiyoruz ne mk 😂😂
00 YorumlaTehlike anında camı kırınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizde nerdeyse birbirimizi boğucaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neyi ne yapman lazım 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tanıdık bir ten dokunuş normaldir
00 Yorumla
+1 yılgebe kalmada naparsan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatın bize neden soruyorsun 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılf*ck oldunuz yani
Tebriks
İşte medeniyet11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFB olmuşsunuz işte, bize ne söz düşer.
00 Yorumla
+1 yılFbudddy olmuş
00 YorumlaMutluysan devam et
00 YorumlaBence onla yapma başkasına şans ver rbrhrh
00 Yorumla
+1 yılÇok mu istiyon
00 Yorumla
+1 yılmaşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok sağlıklı değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında