Bence bu soru herkesin aklına mutlaka gelmiştir.
Ben bunun cevabını 80 yaşındaki bir amcanın ilaç poşetinin içinde mavi haplardan gördüğümde iyice anladım, seks her yaşta şart. 😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence bu soru herkesin aklına mutlaka gelmiştir.
Ben bunun cevabını 80 yaşındaki bir amcanın ilaç poşetinin içinde mavi haplardan gördüğümde iyice anladım, seks her yaşta şart. 😄
Seks ihtiyacı her yaşta vardır o istek bitmiyor ancak birtakım problemler vardır maalesef. Kadınlarda ıslanamama kuruluk ve vajina dudaklarında çatlaklar oluşabilir. Kadına zevk değil acı verir. Erkeklerde ise geç veya erken boşalma ereksiyon olamama hissizlik gibi sorunlar oluyor. 80 yaşında başkasına bakıp kendimi rezil edeceğime elime bakarım daha iyi :)
40 yaşındaki alev alev bir kadın bile 80 yaşındaki bir erkek kadar libidolu olamaz. Erkek vücudu kadından 19 kat daha fazla testosteron salgılıyor. Erkek asla seksten emekli olmaz. İki taş gibi göğüs, iki sütun bacak ve kaymak gibi vajinalar var olduğu sürece erkek için çavuş her yaşta hazır oldadır.
😄
Peki.
Hemşire misin sen?
Seks hayatın şah damarıdır, tıkanmamalı ya da kesilmemeli, ergenlik sonrası cinsel olgunluğa ulaşmış her kişinin cinsel açlığını gidermesi gerekir, gerek bir partner gerekse mastürbasyon yoluyla yoksa olmaz olmaz işler görüyoruz haberlerde, tavuktu, damacanaydı, eşekti, köpekti bilmem ne...
Hayatta en büyük korkularımda biridir. O makine 80 yaşında da çalışacak arkadaş :D Filmlerden gördüğüm kadarıyla baya baya bir şeyler yapanlar var. Seksin yaşı olmaz ya. İnsan kendine baktıktan sonra ölene kadar devam.
Cevap
28Cevap
Banane ya insanların seks hayatından. işim gücüm yok tek derdim bu.
kişinin sağlık durumuna göre değişir
Erkek yüz yaşında bile iş görür bir çok 90 lik dede karı peşinde gördüm Trabzonu natasalar bastığında sakallı dedeye sendemi dediğim oldu
80 yaşında amca yapıyor ama acaba o yaştaki kadın yapabilir mi zannetmiyorum ben ama Sen Sağlıkçısın cevap verebilirsin buna
cinsel istek ölünceye kadar devam eder. ama sağlık konusunda bazılarının vücudu buna hitap etmez. ilaçlar ile takviye ister.
geri kalan yaşananlar aynıdır hatta yaşlılarda erkek kadına daha çok özen gösterir.
bir zamanlar internetten tanıştığım 58 yaşında asyalı bir kadın vardı, istekleri bitmezdi. Menopoz sonrası kimilerinde cinsel istek biterken kimisinde artıyor.
ıhhhhhh ıhhhhh der sen geliyo sanırsın meğerse gidiyodur 😂😂
Yaşlı erkeklerin sekste sorununu bayanlarin iyi bir oral seksle çözecegine inaniyorum ama bayanları bilmem
Kendine iyi baktıysan, sigara içmediysen, egzersiz yaptıysan vücudun diriyse bomba gibidir
Fazla merak etme fqzla gecmez sende ogrenirsin 😂
Seks her yaşta şartta dedemin elinde tabanca yokken savaşa mı sokacaksın
Merden gördün mavi hapları nasıl anladın onları seks bazı yaş grublarında olmuyor
Her yaşın tadı ayrı güzel ama 30 lu yaşlar harika şuanda valla
yaşlı insanların seks hayatı daha güzel oluyor 3. olarak katıldım çünkü
Evet Her yaşta gerekli ihtiyaç çünkü, yapamaz gerek yok diye bir şey yok. Hatta bazı kadınlar tecrübeli ve bilgili diyerek yaşlı insanları seçiyorlar.
Zevkte tecrübe çok önemli.
Cinsel ihtiyaç her yaşta oluyordur onlarnda vardır yani
o ilaç poşetini nerede gördün
dikkat et o yaşlılara sana da yürürler 😁
kolay gelsin hemşire hanım
rica ederim efenim bu sıcaklarda da zor çalışmak
Nasıl yani bi yaştan sonra da kalkıyor mu yinede?
Ben şok 🤯
Her yaşta kalkıyor ölünceye dekk djdjdjd
Tanıdığım 72 yaşındaki kadının sevgilisi 40 yaşında. Adam yeter artık dedirtiyor kadına
yaşlanınca cinsel istek bitmiyor ki yani
knk bişey sorcam böyle noktalamalara dikkat ederek yazınca virgül sona nokta falan sanki ciddi ve soğuk biriymiş gibi görünülüyor öyle olduğun için mi dikkat ediyorsun yoksa noktalama işaretleri önemli diye mi
hmm tamam :)
kafamda canlandı bir mide bulantısı yaşadım
:) dhehdh
evet beden eskisede arzular yaşıyor
Daha hızlı ve seridir
onlari nasil gördün kü
anladim evet demekki onlari kullaniyor kalkmak sertlesmek icin
Bunu niye merak ettin
Erken boşalma sorunu kalmamıstır 😂😂
Iyyyyyyy midem bulandı 🤮🤮🤮
Tiksinirim o yaştaki karı koca seks yapması 🤮
Genç olacak vücudu pürüzsüz el değmemiş sıcak sıcak ateşli olacak 😌😋