Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. elbette var. cinsellik ölünceye kadar devam eder. cinselliğin bitmesi yaş ile alakalı değil kalitesiz hatalı yaşam ile olur
en büyük düşman ilaçlardır. vara yoğa en küçük şeyler için ilaç içen insanlar var. azıcık başı ağrısa ilaca sarılır. oysa ağrıkesiciler antibiotikler cinselliği yvaş yavaş öldürürler. tabi bu bir süreç aldığı için insanlar yaştan dolayı zanneder.
düzensiz beslenme, doğal değil yapay beslenme, düzensiz uyku aşırı alkol bağımlılığı sürekli ilaç tüketimi, sürekli hastalıklar zamanla cinselliği bitirir. 80 yaşında gün aşırı cinsellik yaşayan da var ama buna mukabil hatalı yaşamından dolayı daha 30 yaşında iken cinselliği biten de var.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi biraz hormonlarla da alakalıdır bu konu. Ama bir insan sağlıklı, dengeli ve düzenli besleniyorsa, bol kuru yemiş tüketiyorsa, uyku düzenine, uyku süresine ve uyku kalitesine önem veriyorsa, hazır gıdalara, fast food tarzına, alkol, sigara ve narkotik maddelere mesafeli duruyorsa, sağlığına dikkat ediyor, spor ve egzersiz yapıyorsa yaşı 40, 50, 60 olmuş fark etmez. Her yaşta harika seks yapabilir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl

sanırım böyle bişey :D
03 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm ya 😂karikatürler süper
- +1 yıl
karikatür hastası biri olarak hemen hepsini bilirim.
- +1 yıl
Benim de sevdiğimi farketmişsindir herhalde ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYoktur bence
10 Yorumla
+1 yılHayır ya belli bir yaştan sonra ne cinsel hayatı 60 yaşından sonra seks düşünen teyze ve dedelerin olduğunu bi hayal etsene çok korkunç 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Edemiyorum😂
- +1 yıl
Etme zaten kendi psikolojik sağlığımız için yaşlıların cinsel hayatı olmamalı 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSks drgiskendir.
Yasli kadin veya erkeklerde yas fark etmeksizin istek ve arzu olmasi dogaldir.
Yas ilerledikce cinsel bakis acisida drgisir.
Olgunlasiyorsun ne istedigini ve karsinda ki kisinin neye ihtuyac duydugunu cok iyi anliyorsun.10 Yorumla
+1 yılVardır da onlarınkine başka bir isim bulmak lazım.. Cins. diyip bırakmak gerekiyor sanki.. 😄
10 YorumlaMerak ediyorum 55 yas 60 yas ladinlarda var mı cinsellik
12 Yorumla- +1 yıl
Öğreniriz şimdi varsa
+1 yılVardir vardir onlarinda ihtiyaci olur tamam genc kadar olmaz ama beya bi debelesirler olmasi icin 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz olur mu 60 yaşındaki neden biraz saha genç biriyle evleniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerekte olabilecek sağlık sorunları olmadığı sürece yaş sınırı yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu merak 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ne bilim hep merak etmişimdir 😂
- +1 yıl
Seni seni 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla merak iyi değildir.
17 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka biz hep böyle mi kalıcaz sonuçta biz de yaşlanıcaz? Sanki sen merak etmıyosun?
Cevap sahibi+1 yılSen öyle kalırsında ben kalmam performansım bir ömür boyu sürer benim
- +1 yıl
Banane
Cevap sahibi+1 yılTatlı var yicenmi
- +1 yıl
Sevmem teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKola ısmarlim
- +1 yıl
Onu da sevmem
+1 yıl57 yaşında sevgilim vardı
12 Yorumla- +1 yıl
Nerdeyse ölecekmiş 🙄 var mıyfı bişeyler bari
- +1 yıl
Çok diriydi. Artı aşırı profesyoneldi. Tabiki vucudunda sarkmalar vs vardı ama yaptığım en iyilerindendi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan bombalandığı sürece vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardir tabi
Cuc*0ld deneyen cok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşlanınca bakacağım artık
10 Yorumla
+1 yılTabiki var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler