Düzenli olmasa bile arada yaptıklarını biliyorum Türkiye dekilerin ki belli bir yerden sonra kalmıyor ama yurtdışında ben bazen görüyorum yani yaşlı insanlar böyle bir öpüşme yok böyle bir cilve yok yani
Hastalarımdan biliyorum. 70 yaşındaki bazı teyzelerden bazen smear alıyorum hocam bundan kaç gün sonra ilişkiye girebilirim diye sorun oluyor. Mesela kayınbabam emekli müftü adam 75 yaşında hala cinsel aktivitesi varmış. Haftada bir gün (aynı gün) devam ediyormuş. Saygı duydum
o moruk yaşlarda bile yapan çiftler varsa valla bu hayatı en çok onlar seviyordur be 😂😂😂😂 inanılması çok güç ama hele 80 yaşındakiler her an ölebilirler hala action peşinde olmalarına ne demeli 😂
Türkiyedeki yaşlılar seks'ten ne anlar zaten yarısı hiç organzm olmayan insanlarla dolu sadece çocuk doğurmak için cinsellik yaşıyorlar çoğu sevişmeyi bile bilmiyor.
Düzeni geçtim seks hayatlarının olduğunu düşünmüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
40 yaşında biri ile normal hayatımı yaşıyorum, Cinsellikte yaş çok önemli değil, ama 70 i geçersen belki azalır. Ama kadınların 60 lı yaşlarda fazla cinsellik yaşadıklarını zannetmiyorum.
cinselliğin bitişi yaşla alakalı değildir. kalitesiz yaşam ile sağlık ile alaklı. özellkle vara yoğa sürekli ilaç tüketenler erken biter. yapay beslenenler erken biter. düzensiz yemek uyku erken bitirir. ...