Gizli Üye(36-45)+1 yılYok, sen ahlaksız kişiliklere bakma. İnsan çocukken yetişkin olana kadar ihtiyaç duymuyor da sonra niye duysun. Ayrıca ben de yıllardır hayatımda olmayan şey, oluyor yani sorun değil, kimsenin lafına bakarsan namus diye bir şey kalmaz ki toplum bozuk sakın uyma
313 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim ablam, cok haklisinn vallaa aynen oylee dedigin gibi..
zatennn evlenmeden asla yapmam yaptirmamm insallahh.. O hissi bilmedigimiz surece bence onu istemeyiz
Cevap sahibi+1 yılBen biliyorum ayrıldım ama dediğim gibi anlatıldıgi gibi olmazsa olmaz bir şey değil sen bu gereksizlere bakma, yıllardır senden farkım yok sorun da yok
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe büyük konuşmak değil tatlım, yıllardır yapmadı isem bundan sonra da olmaz kendimi çok iyi tanıyorum benim namus algim farklı sen düşünme bunları😉
Soran+1 yılaynennn ablamm, yapan kendinee yapar zaten :)
buyuzden kulak asmiyorumm. he diyip geciyorumm en guzelii.. bu yasima kadar kendimi korumusum bu saaten sonra tabikide koruyacagimm
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe canım benim yoruma yazınca bana söyledin sandım. Soran için yorum bölümüne yazman gerekirdi🤪🤣
Soran+1 yıl@Sedefffe tamam kardes birsey demiyorum size.. insan zaten emin olmadigi seye asla demez. ben kendimi taniyorum, iki dakikalikk zevk ugruna ne hayatimi nede ahiretimi yakarimm
Cevap sahibi+1 yılİşte kast ettiğim buydu, millet diğer tarafta vereceğizl hesabı düşünmüyor sonuç bu işte toplum. Kolay sanıyorlar Allah affetsin diyeceğim de demek bile gereksiz
Soran+1 yılevett anladimm senii, aynenn bi bilseleerr onunn gunahii nekadar cookk diye yapmazlarda ama istee anlamazlar oylelerii.. yok valla allah biliyor beni.. dayanacagizz evlilige kadar
Cevap sahibi+1 yılBilseler değil biliyorlar duyuyorlar ama nasıl olsa affeder kafası, ne halleri varsa görsünler ateşleri bol olsun
Soran+1 yılaynennn oyleee aminnn aminnn :)
her koyunn kendi bacagindan asilacak
Soran+1 yılbir bekareti bozmaninnn bile okadarr seyii varkii yukumuu, gunahiii aaahh aahhh oralarii oyle bi yanacakkkiii.. ilk kanamani bile bi baskasi goremezmis, onu goren baskasi cennet yuzu goremeyebilirmis
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli yaşa gelmiş her sağlıklı kadın ve erkeğin cinselliğe ihtiyacı vardır. Yok diyen de yalanın daniskasini söyler ya sorunlu biridir ya da hasta. Akil var mantık var sen sadece ruhtan olusmuyorsun bedenin nasıl tuvalet ihtiyacı var yemek yeme uyuma su içme tabi ki cinselliğe de ihtiyacı var. Cunku bedeninde hormonlar var. Yaratilis gereği neslimizi devam ettirmek için cinsel içgüdülere sahibiz. Cinsellik yaşamayan insan gergin olur agresif olur. Belirli yaşa geldiysen düzenli cinsellik kesinlikle şart hayır diyende gitsin az ötede oynasın. Bu dünya cinsellik üzerine kurulu bu olmasaydı insan nüfusu çoktan biterdi. Kaldi ki insanlar sadece üremek değil Zevk almak ve rahatlamak içinde cinsellik yaşar. ya da sevdikleri insanlarla aralarındaki bağlar kuvvetlensin diye. Ya evlen cinsellik olmasın o evlilik bile yürümez. Yani cinseligi önemsiz gibi gösteren her insan saçmalıyor bunuda bilesin. Cinsellik şart ve önemli gerisi hikaye.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn oylee haklisin kardesimm :)
tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılBence kişiden kişiye değişir bu. Kesinlikle ihtiyaç diyemeyiz, çünkü nefret eden de var, yaşayıp bu ne bee diyen de :) tabi ki yaşayıp da ihtiyaç olmazsa olmaz diyen sayı çok çok fazla 😁 ihtiyaç mi degil mi sorusunun cevabı bence "cinselliğe duyduğun ilgi, karşı cinse hissettiğin cinsel çekim, cinsellik yaşamaktan çekincrn olup olmaması ve dürtülerinde" gizli 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Efendim önceki hayatınızda politikacı mıydınız shsjsj
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşamadım.. hiç cinsellik yaşamasan da dünyanın sonu değildir inan. Çünkü cinsellik her şey değildir ama önemlidir.. masturbasyonla da rahatlatabilin bosalabilin.. çok takma bunu kafaya..
Cinsellik yaşayacaksan seni tahrik eden, fiziğini çok beğendiğin kişiyle yapmalısın ama öyle Cinsellik yaşamak için yaşamaycan birisiyle yoksa bir anlamı olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılolmaz zaten evlenmeden once yasanmaz :)
- +1 yıl
Sen bilin. Bu tercih meselesidir bu.. kimisi evlenene kadar beklemeyi ister kimisi hemen yaşamak ister.. eğer mutluysan onun yanında sorun yok.
Soran+1 yılaynenn oyle tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılKesinlikle bu bir ihtiyaç. Sadece belirli bir olgunluğa gelmen lazım. Partnerin iyiyse çok eğlenceli ve zevkli bir oyun
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle, ama tabi ancak evlenincee :)
Her insanın ihtiyacı vardır.
Bu keyfi isteyip istemeyeceğimiz bir şey değil ki.
Fıtratımızda var.
Nasıl ne zaman ne şekilde o ayrı, bunlar tercih meselesi.
21 Yorumla
Soran+1 yılevett, tesekkurler
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemiyorsa veya tahrik olmuyorsan gerek yoktur çok böyle azmis isen tabiki yapmak gerek sana tavsiyem evlendikten sonra yap o daha bak bana 13 yaşımda beri işimi elimle sürdüm şu an yaşım 23 pişmanım bıraktım evlendikten sonra yaparsın bence öyle daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ihtiyaç.
Aşağıda yorum yapanlara baktımda içler acısı. Kontrolsüz sapıkça yapılan cinsellikle cinsel ihtiyacı birbirine karıştırıyorlar. Mutlaka cinsel hayatınız olmalı bu sizin sağlığınız için en doğru olanıdır. Ama kontrollü.
00 Yorumla
+1 yılYaşayana kadar ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun.
34 Yorumla
Soran+1 yılaynenn sanirim oyle siz yasadiniz heralde
- +1 yıl
Erkek olduğunu farkettim daha fazla yazmicam. Muhtemelen özelden yazan kadın da sensin. Niye bu toplara giriyorsunuz anlamıyorum ki
Soran+1 yılneyse kendimi size bir kiz oldugumu ispatlamicam, cunku nekadar dil dokersemde inanmicak gibiisiniz.. sadece hakkima girmeyin derim :)
cunku ne bi erkegim nede size yazmadim ister inanin ister inanmayinn :)
hayirli gunler dilerimm size!
Soran+1 yılboyle yorumlar yapiyorsunuz ya, bence siz kendiniz diger cinsiyet kiligina giriyorsunuzz :) <3
buyuzden boyle yorumlar gahaha
Her canlının ihtiyacı var fakat doğru kişiyle doğru zamanda doğru duygularla
21 Yorumla
Soran+1 yılaynenn evlenince kocanla en guzeli
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yıl27 yıldır bakirim daha önce ne Bi kızın elini tutmuşlugum var ne bir kere öpmüşlüğüm
Sabrediyoruz Niyet önemli04 Yorumla
Soran+1 yılooo guzel guzell afferim :)
- +1 yıl
Hahahah güzeldir inşallah başı da sonu da güzel olur siz kac yaşındasınız ?
Soran+1 yılinsallahh kardesimmm :)
- +1 yıl
İnşallah Bacım 🙂
+1 yılCinsellik fiziksel ihtiyaçtır.
İnsanlar tabu haline getirdiği için, özellikle dindarlar, insanlara çok ayıp bir şey gibi geliyor.03 Yorumla
Soran+1 yılevlenincee ayip degilkii hahhaa
- +1 yıl
Evli olup olmamak farketmiyor, yine ihtiyaç oluyor.
Soran+1 yıltamam
Maslow'un hiyerarşisinde bile bu kategori yer alıyor. Cinsellik yaşamadıysan aaa nasıl yaşamadın ya da yaşadıysan aaa nasıl ya demeye kimsenin hakkı yok. İyi forumlar.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle insanın ihtiyacı var buna. yapmadığın için o tadı almamışsın ama bir kere yapınca bırakmak istemeyeceksin doğru bir erkekle yaparsan
04 Yorumla
Soran+1 yılevlendigim kisiyle yapacam tabikide ozaman
- +1 yıl
yani o senin kararın tabiki ama ben bekleyemezdim evlenmeyi
Soran+1 yıliyi bk ettin
- +1 yıl
bu seni ilgilendirmez. sen kendi hayatına bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedim bir kaç kere bir kaç türlü ama yok olmasa da olur bence iyi bir yemek her türlü cinsellikten çok daha iyi.
313 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladimmm, evlilikten once yasadinizz ozamaan?
Cevap sahibi+1 yıldefalarca, farklı parterlerle, cinsiyetlerle
Soran+1 yılcinsiyetlerle derken? kizdamii?
Cevap sahibi+1 yılevet kızlar ve erkelerle
Soran+1 yılooo ve ikiside guzel degilmiydii? kiz kiza sadece anca surt tunuz mu oranizi onu nasil becerdinizz yaa.. aslindaa icine birseyin girmesi daha guzel his degilmi
Cevap sahibi+1 yılAlakası bile yok illa içeri bir şey girmesiyle olsaydı hıyarlar ve muzlar en ideal partnerler olurdu. Aslında kız kıza daha iyi olmuştu.
Soran+1 yılonlar bir meyve yiyelecek seylerle tabikide olmaz.. gercegii varken onlar olmaz.. gercekleri simsicak canli icine akitabiliyorr :)
kiz kiza neler anladinizz?
Cevap sahibi+1 yılDaha güzeldi bir erkeğe göre ama yine de olmazsa olmaz bir şey değil.
Soran+1 yılhee anladimmm iyii ozamann.. ama ben yapmammm :)
Cevap sahibi+1 yılYapınca anlarsın, öyle övüldüğü gibi bir şey kesinlikle değil.
Soran+1 yılaynennn yapinca anlasilirr tabii.. ama yinede guzel birseydir heralde yoksa herkes yapmak istemezdi yanii..
pekii hayvanlarla felan yaptinmi?
Cevap sahibi+1 yılZoofili o dediğin hastalık ve suç.
Soran+1 yılevett aynnennn oyleee yapilmaz
+1 yılEvet ya bence var da evlenmeden de günah işte bende bakirim zor duruyorum ya
117 Yorumla
Soran+1 yılaynenn gunahh yasanmaz tabii.. afferimm sana en iyisii.. gitt evlenn ozaman
- +1 yıl
Demekle olsaydı keşke yaaa o kadar kolay mı hayatımda zaten kimse yok daha da olsa bile çok düşündürücü ki hem maddi hem manevi bu devirde aşırı zor ya
- +1 yıl
Yoksa biyolojik saatim gelmiş benim kesin canım istiyor
Soran+1 yılkac yasindasinki?
- +1 yıl
24 sen? Erken geliyor zaten de sanırım biyolojik saat diye bişey var insan istiyor böyle vücut beyin kalp hepsi istiyor yani
Soran+1 yılaynenn bende, ve evet evlenmee yasi geliyorrr :) bence eger kendinn bulamiyorsan annene soyle bulsunn :)
- +1 yıl
Söyledim valla da çevremizde de pek insan yok ki yaaa. Sohbet edelim mi senle ister misin
Soran+1 yılnasil yok?
merak etmee bulurr annen, arkadaslarina felan soylesinn.. cikar elbet hayirlisiylaa..
ama sende kendin caba gostermen gerekir.. kizlar daha cok ona caba gosteren birini isterler gorucu biraz eskide kaldi.. ve yok sagol :)- +1 yıl
Valla öyle de üstüne düşünce de sıktın oluyır anlamasım ben yani bu işi ya kendi çevrem de yok ki zaten benim ne bileyim neyse hayırlısı valla bişey diyemiyorum ki
- +1 yıl
Bu devirde gerçekten çok zor ya ama
Soran+1 yılmaaalesef evet :( Rabbimm hayirlii insanlar cikarsin karsimiza
- +1 yıl
Aminnnnnn inşallah valla yaaa daha yeni birinden hoşlanmıştım mesela olmadı hayır vardır tabi de arkadaşımdan da oldum yaçok kötü hem arkadaşımdan oldum hem kızdan saçma sapan bir şey yaşadım valla of
Soran+1 yılaaah kiyamamm kardesimmm :( ikisimii birlikte?
neyse vardirr bundada bir hayir :) daha iyisi cikacak karsina insallahhh..
haha bende tam birinden hoslanmistim ama megerse oda evleniyormus yakinda.. tabii onun yuzundenn olduu herseyy onunn o bakislari yuzunden- +1 yıl
Sorma ya uzun hikaye istersen ses atar anlatırım da istemedin. Ben de sana kıyamam ya insanlar garip umut veriyorlar bazen niye böyle yaparlar ki
Soran+1 yılsagol ama olmaz :)
aah bi bilsemmmm yaaa :(- 1 yıl
Of of yaa. Neden istemiyorsun peki? Amin cümlemize inşallah bu arada yaaa
Soran1 yılBen sevmiyorum bir erkekle ozel sohbet etmeyii. Gerekmez..
*
+1 yılBunu sen bileceksin herkes aynı değil sonuçta
13 Yorumla
Soran+1 yılyasamadigim icin bilmiyorum
- +1 yıl
Kaşınıyorsa istiyorsundur
Soran+1 yılhmm, evet bazen oluyor..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yasamadım hic ihtiyscimda yok sagligim yerinde olsun yeter bide ailem. de mutlu olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılguzel
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılBir kere yedikten sonra hep yemek isteyeceksin. O yüzden ya kendini koru. Ya da evlen. Tadına vardın mı duramazsın.
01 Yorumla
Soran1 yıltamam sagol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTadına bakmadığın bişeyin nasıl olduğunu bilemezsin tadına bakacağın yemeğin aşçısı iyi olmalı ki tadı damağında kalsın ki hep isteyesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacın olduğunu yaşadığında anlarsın. Yaşayana kadar da ihtiyacın olmadığını zannedersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm demekk oyle
Sigara gibi bir şey..
Ondan bihaber iken hayatın sorunsuz gidiyor,
Fakat birkere yaşadınmı, onsuz yapamıyorsun01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle var çünkü merak ediyorsun ve merak ettiğin için yaşamak istiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanirimm evet
- +1 yıl
Çünkü Kendimden biliyorum 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yaşayacak diye bir kural yok. Bazen insanlar , bazı insanlar yaşamaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılhmmyanii, ama evliler yaasiyorr tabi
Cevap sahibi+1 yılHer insan özünde aynıdır. Sadece dış görünüşü farklıdır. ama yapı ve hisler ve düşünceler aynıdır. Mesela ; Sen ispanyolsun ben türküm. Görünüşümüz farklı , kullandıgımız dil farklı , kültür farklı ama hisler ve duygular , yaşam tarzı aynıdır.
Soran+1 yılevett oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılVar, yemek içmek gibi. Ama evlendikten sonra.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle ekmek gibi su gibi bu da ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılTabiki var. Ama kendi hayat tarzına göre düşün. Herkesin dediğine kulak asma.
00 Yorumla
+1 yılİnsan değil misin, ihtiyaç mı değil mi bizr soruyosun
00 YorumlaYaşamadan bilemezsin. Mutlaka iyi bir ilk deneyim yaşamanı öneririm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi bende yaşamadım foto atayım bak her gece ne haldeyim
00 Yorumla Diğer ihtiyaçlar gibi normal bir ihtiyaç olarak bakmaya başladım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaç var elbette.. homonal bir durum haliyle.. etkisi de fazla oluyor..
00 Yorumla
1 yılHergun pasta yemeye yasam icin ihtiyac var mi?
Evet cinsel yasam olmadan da gayet yasarsin ama cinsel yasam arada pasta yemek gibi hayatina renk katip seni mutlu eder
Yani sorunun cevabi sana kalmis zevkler tercihler vs vs
10 Yorumla
+1 yılTamamen kişiye ve kişinin cinsel hormonlarına bağlı. Birinin hormonu zayıftır zevk almaz, diğerinin yüksektir çok istekli şehfetli olur; genel bir durum yok her insanın biyolojisine bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılsagol tesekkurler :)
- +1 yıl
ricalar
1 yılmastürbasyon yaparak da yaşayabilirsin ihtiyaçmı değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEger yaşamaya başlarsan evet zaman içinde ihtiyac duyarsın. Eğer hiç yaşamıyorsan da zaman zaman yükselip düşebiliyorsun ama kendini daha rahat dizginleyebilirsin. Yaşamaya başladıktan sonra durmak daha zor.
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler.. evet daha hiic yasamadim anca evlendikten sonraa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer hareket eden canlı gıbı dıyelım. Tebrıkler ambalajı muhafaza etmıssın
00 Yorumla
+1 yılBende hiç yaşamadım ve bayağı ihtiyacım var buna.
08 Yorumla
Soran+1 yıleee nasil gideriyonn ozamannn ihtiyacini
- +1 yıl
mastürbasyon
Soran+1 yılhmm iyii, aslindaa iyii degil ama neyse
- +1 yıl
Evet iyi değil ama, düzgün birini bulana kadar böyle maalesef
Soran+1 yılhmm anladimm, yinede onuda yapmamaya bak.. sadece ruyalandir kendini..
cikar cikar.. annene de birini bulsun sana- +1 yıl
Evlilik için hazır değilim, 18 yaşındayım
Soran+1 yıloo daha kucuksunnnn.. neyse artik ozamann disini sik
- +1 yıl
Evet küçüğüm bayağı, dayanırız
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakire ben bakir tanışsak ne güzel olur😊
00 Yorumla
+1 yılZaten bu insani bi doğal ihtiyaç
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede oyle
Var tabiki ama bakireliğini kocana sakla derim
00 YorumlaKafada istemesen bile penis ben istemiyorum diye seni uyarıyor. Yani elinde olan bir şey değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYasadigibda vazgecemezsin tatlim
02 Yorumla
Soran+1 yıloo
- +1 yıl
Oyle tabiiii alissirsin cok
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle -kesinlikle-kesinlikle
012 Yorumla
Soran+1 yılooo
- +1 yıl
düşünsene en mahrem yerlerinin öpülmesi okşanması..
Soran+1 yıluuff
- +1 yıl
dudaklarının dudaklarımın içinde kaybolmuşken ateş gibi yanan sertliğimin sürtmesi...
Soran+1 yılcanimm cektiii
- +1 yıl
benimde... kumaş pantolon var ve ayağa kalkamıyorum
Soran+1 yılhahaa niye
- +1 yıl
zaten neden olacak senin canın çekmesi yüzünden... taş gbi vücudunu hayal etmem
Soran+1 yılhihi
- +1 yıl
düşünsene bu sıcak havada duşun altında çılgınlar gibi seviştiğini
Soran+1 yıl😳
- +1 yıl
çırılçıplak tutkulu ve şehvetli... iç çamaşırını dişlerimle çıkarırım inan
Olmasa organ neden yaratılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Her insan kendinden sorumlu
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi
Soran+1 yılevlilikten once yasanmaz aynenn
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır cinsellik yaşamak ihtiyaç değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir ozaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemde o kadar çok ihtiyaç varki
01 Yorumla
Soran+1 yıloo
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yaşamadım ihtiyacım yok
314 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon?
Cevap sahibi+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılEvlenme bakire kal kimsenin seni zehirlemesine izin verme
Soran+1 yılooo iyimisss yaaa... benim bile bazen orasi kasiniyor s*urtunmem gerekiyor
Soran+1 yılyokyokk tabikidee baskasinin altindaa yatmamm, evlendikten sonraa verecem bakireligi
Cevap sahibi+1 yılEvlenme rahibe ol
Soran+1 yılsen oylemisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yıloooo iyimissss, onlarr dahaaaa sehvetliii yaaavv.. elbiseninn altinda hicbirseycikler yok altann s*ktiripp gidiyorlarrr... yavv illakii ihtiyac duyuyorsundurr bee.. yalan soyleme.. illakii ellemissindir surtmussundurr
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama istersen kendine gel oradaki kadınların şehvetli olduğu falan yok Hepsi nefsini terbiye etmek için orada zaten Ayrıca elletmedim göstermedim de hiçbir şey yapmadım saçma sapan düşünceleri at kafandan Terbiyesiz terbiyesiz konuşma
Soran+1 yılhahahaa ben gavur degilimm :) vee evlenipp yapicaaaaammm <3
senn evlenmeee bosverr, soyunuz devam etmesinn..
ooo bizz neler gordukk neler duydukk bi bilseennn..
Cevap sahibi+1 yılAy ne Duydun Ne gördün sen acabaaaaa sacma sapan fikirlerrrr bizd göre de siz gavursunuzzzz
Soran+1 yılhahahahaa <3
hadiii bi yapmadaa goreyimmmm senii yaa.. birkere tadini aldinmii birakamazsinn..
burdaa aslaa yapmadimm diyenlerden korkacaannn hahahaha :) onlar herseyi yapmistir
Cevap sahibi+1 yılYa ne Diyorsun sen be yapmadım diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılVar diyene kanka zamanı gelince olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Insanin buna kesinlikle ihtiyaci var ya
00 Yorumla
+1 yılNe dillenirsin var ya sen 😛
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen erkeksin dostum
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle %1000000
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Doğal bir ihtiyaç bu erkeklerde daha çoktur
00 Yorumla
+1 yılıhtıyacı olmayan kısı sorunludur
01 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon pekı
Var tabiki bir ihtiyac rahatlamak sukaniyosundurr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşama zaten pişman olacağın şeyler yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmamm zaten evlenmeden once
Cevap sahibi+1 yıl👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yaşamadım hiç 22
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben yasıcam
Soran+1 yıloo iyii iyii nezaman
Cevap sahibi+1 yılöyle biri yok şu an adhfdh
Cevap sahibi+1 yılistiyorum anlamında
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılVar.
33 Yorumla
Soran+1 yılma. st yapiyormusun yoksa cinsellik mi
- +1 yıl
Cindellik
Soran+1 yılOoo iyi iyi guzel.. evlimisin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar ver gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin ihtiyacı var kimisi bastırır kimisi yaşar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hiç yaşamadım ama bence ihtiyaç ya
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Geiltoy istek duyuyorum mastürbasyon yapıyorum mecburen napayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek içmek kadar ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşamanı isterim
112 Yorumla
Soran+1 yıleger bir gun evlenirsemm eveett :)
peki mastürbasyon? ya da sen cinsellik yasiyormusun- +1 yıl
Evet evlenmeyi bekleyenilirsin
Soran+1 yılaynenn oylee :)
- +1 yıl
Azınca ne yapıyorsun
Soran+1 yılEger cook fena oluyorsam bir iki surtuyorum okadar.. Sen?
- +1 yıl
Nasıl surtuyorsun
Soran+1 yılAyicik felan.. Sen?
- +1 yıl
Ben parmak nasıl yapiyon aycikila
Soran+1 yılOo parmakla nasil yapiyon.. ayicigi yere koyurum ustune uzanip git gel yapiyorumm. Surt uyorum
- +1 yıl
O nasıl oluyor ya
- +1 yıl
O nasıl bir aticik
Soran+1 yılsen erkekmisinn bilmiyorsunn?
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat