Merhabalar ben 20 yaşındayım üniversiteye de gidiyorum ama oral dahi yapmadım, hiç sevgilim de olmadı. Sanaldan bile sexting yapmaya utanıyorum gibi yani yapmasına yapıyorum da kimseye nude atmıyorum kendimi bu yüzden kezban gibi hissediyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa bende gereksiz korkaklık mı var, bu zamanlarımı boşa mı harcıyorum? Bazen bakire kalmaktan hoşlanıyorum ama bazen de çok fena yapasım geliyor, kendime kızıyorum nude bile atmaktan bile çekindiğim için gerçekten napıcam of ya😔😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Bence kendini saklaman tatlı fakat bir zaman sonrasında bu kadar kendini kapatıyor olman kendi vucudu tanımamak ve karşı cinsin vucudunu tanımamakla ile sonuçlanır ve en nihayetinde yetersizlik hissi ile sonuçlanabilir.
Dünyada ki her insan gibi kadının da erkeğinde ihtiyacı var bunu öğrenmemek ayıp.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUtnagaç çekingen birisin ondan böyle hissetmen yaklaşman gayet doğal, zaten kendin demişsin sexting yapıyorum diye bi süre böyle devam ederek anca kendini ve zevklerini keşfedersin keşfetmelisinde. Birine foto atarken de yüzün görünür şekilde atma asla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru yapıyorsun cunki kimseye guvenme biseyler yaşayacak senin sınırlarında kalıp saygiduyacak çok az parner var nude atsanda yüzün ve seni tanıyacak şeyler olmasın fotada
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canım atsam zaten yüzümü falan belli etmicek şekilde atarım ama bunu bile kötüye kullananlar olabilir mi acaba diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kullanirlar canim kötüye ama yüz cekmedikten sonra sikini korku yapma
- +1 yıl
Ortalak p. c dolu
Bazi seyleri kendince bir karara bagla. Belli cizgilerin olsun, zevkinden mahrum kalma ama cokta ucma. O sekilde ilerlemeni tavsiye ederim.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok uçmak derken biraz açarmısınız
Soran+1 yılYok reelde ciddi ilişkim olana kadar yapmam ama sanalda nude atmayınca biraz kendimi özgüvensiz veya aşırı muhafazakar falan gibi hissediyorum sanki
Soran+1 yılAma korkuyorum ya bunu bana karşı kötü bir şekilde kullanırlarsa diye
+1 yılmastürbasyon yap kendi kendine. orgasm. olun a rahatlarsin bu dusunceleri birakirsin.. yani elinle orani. Oksa. olur mu.
00 YorumlaÇok istiyorsan güvendiğin biriyle yap bişeyler mezara mı götürcen ak gdfgd
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ki olm ben türbanlı falan da değilim gayet modern giyiniyorum. Galiba türk erkekleri sürekli türk kızları k@şar şöyle böyle damgası vurduğu için bilinçaltımda kendimi sıkıyorum böyle
+1 yılOlduğun gibi devam et. Bu işin sonu yok.
Evlenince her şeyi yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum, boşanmalar evlenmeden fazla çünkü. Etrafıma ve genel topluma bakıyorum ne karakter ne tip olarak düzgün biri yok zaten
- +1 yıl
Olumsuz örnekler ön planda. Mutlu evlilik yapanlar da var.
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. İyisini yapiyorsun birkere basladinmi birakamazsin 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Sen ne yaparsan en iyisini yaparsın, konuşmak istersen burdayım
00 Yorumla
+1 yılBu halinin sana şu ana kadar ne gibi bir zararı oldu de bakalim
02 Yorumla
Soran+1 yılZararı olmadı öyle bisey mi demisim
- +1 yıl
O zaman risk alma geri dönüşü yok çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılKezban değilsin seni aşağılayan kim varsa sil hayatından çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Yapacağın şeyler seni kötü biri yapmayacak. Yalnızca güven samimiyet muhabbetle ilerle
00 YorumlaEdep her zaman iyidir. O*ospuluğun değeri yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki yüz gözükmeden nude atmak da mı kötü ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakala bir çocuk at eve
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olcak be o abi
- +1 yıl
Ya kendin ile ilgili her dusuncen saygıyı hak eder ama bir sevgilin olmasi onla sohbetin vakit gecirmen sana bir cok konuda yon verecektir
sana bu konuda tavsiye vermemi ister misin?
00 Yorumla
+1 yılDogru olani yapiyorsun boyle devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSextingte kalmaya devam
00 Yorumla Konuşsak keşke 😀
00 Yorumla
+1 yılYalnızlıktan mı bunaldın?
00 Yorumla
+1 yılNasıl istiyorsan öyle yap yapan yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSeninde ihtiyacını gidermek lazım aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz kal boş ver milleti evlenince yaparsın oral se x i
00 Yorumlaİlkin prki ne zmn dusunuyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYardım edeyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşman gerek bazı şeyleri
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi mesela, üstü kapalı konuşmayın
Cevap sahibi+1 yılÖzel söylesem
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Deneyelim belki alışırsın ☺️🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgili bul. Seni alıştirsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılTipi düzgün oğlanların yanında 155lik esmer kezbanlar oluyor genelde🙄🙄 Nasıl buluyolarsa artık
Soran+1 yılNerede bulcam ki ünidekiler de canım
Soran+1 yılCanım ne ya bu sitenin sansürlemesi beni benden alıyor jwöfşwöwğwmfşş ünidekiler de g3riz3k@lı demek istedim
Soran+1 yılDedim ya, okulumdakiler de mal diye. Sınıfta zaten erkekten çok kız var, okulun genel ortamını keşfetmedim öyle ama pek de gözüme çarpan birileri olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama en iyisini yapıyorsun tsbi ki
00 Yorumla
+1 yılBişey kaybetmemişsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkak bir kezbansin
06 Yorumla
Soran+1 yılKendin nesin @mk çocuğu en fazla Kürt pıttığı sinemlemişsindir puhahahahaha
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Senin pittigin Kürt pittigidir o evladı. Böyle direkt sover misin insanlar orsp
Soran+1 yılya kart evde kalmış dul tubası kendini sinemletmek istiyosun galiba
- +1 yıl
Bana niye salladın ki şimdi?
- +1 yıl
@biradettubaa siteye bunun için girdigimi ne biliyorsun zavallı. Ömründe ilişkin olmamış atıp tutuyorsun kezban
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaktan zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılYapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYat uyu
00 Yorumla
+1 yılAçalım seni kabak çiçeği gibi istermsisin
00 Yorumla
+1 yılya gel çalıştıralım seni biraz
00 Yorumla
+1 yılYorumda ne desem şimdi bilemedim ki gizli olmasan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yapiyor musun
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye ki
Cevap sahibi+1 yılOnu da yapmıyorsan yuh diyecektim beraber yapmak isterdim
Soran+1 yılTürbanlı falan değilim açık da giyiniyorum muhafazakar biri değilim, sadece şu panel olaylarından sonra yüz gözükmeden bile nude atmaya korkar oldum bunu bana şantaj olarak kullanabilirlermi diye
Cevap sahibi+1 yılPanel ne ilk defa duydum
Soran+1 yılİnsanların kişisel verilerini ifşa ediyolar artık 8 9 yaşındaki çocuk bile para verip yaptırabiliyor bunu
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç başıma gelmedi ilk defa senden duydum ben gizliliğe çok onem veririm
Soran+1 yılAnonim olduğun sürece sorun yok isim soyisim doğum tarihi adres verirsen buluyorlar zaten
Cevap sahibi+1 yılOnu veren canım kim ki
Soran+1 yılJwmdlwmflem adresi doğum tarihini falan kolay kolay kimse ortalık yere yazmaz zaten ama isim soy isimden bulunabilme ihtimali var
Cevap sahibi+1 yılSlk yazacaktım canım diye duzeltmis
Cevap sahibi+1 yılSenle yapalım mi takma isim kullanalım
Soran+1 yılYok istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi günler
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet doğru yoldasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmek istiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce güven
00 YorumlaNerde yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul niye?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptıralım..