Bu da benden gelmiş olsun içimden geldi.
Uyanın uyanın hey :)
Bu da benden gelmiş olsun içimden geldi.
Uyanın uyanın hey :)
Yazdığım bu fıkranın sizce Soru ve Konu ile bir alakası var mıdır?
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde, akıl hastaları sabahtan akşama kadar sırayla kapının anahtar deliğinden bakıyorlarmış. Bu durum doktorun dikkatini çekmiş. Hastaların yanına giderek, "Siz nereye bakıyorsunuz?" diye sormuş. Hastalar ise, "Deliliğin içine," diye yanıt vermişler. Doktor, "Peki, orada ne görüyorsunuz?" diye sormuş. Ancak hastalar birbirlerine bakmışlar ve kimse cevap vermemiş.
Doktor, hastalardan birinden bile cevap alamayınca şüphelenmiş ve "Durun, bir de ben bakayım," demiş. Hastalar, "Olmaz, sıraya geç, sıran gelince bakarsın," demişler. Doktor, hastalarının bu sıra düzenine uymalarından hoşlanmış ve içinden, "Hmm, acaba bu anahtar deliğinin bir etkisi mi var?" diye düşünmüş.
Doktorun sırası gelince, anahtar deliğine eğilmiş ve bakmış ama hiçbir şey görememiş. Tekrar doğrulup bakmış, yine bir şey görememiş. Hastalara dönerek, "Bu delikten ben hiçbir şey görmedim, siz neye bakıyorsunuz?" demiş. Hastalar gülmeye başlamış. Hepsinin birden gülmesi, doktorun kendini tuhaf hissetmesine neden olmuş. Hastalardan biri doktorun kulağına yaklaşarak, "Ben on yıldır bakıyorum, bir şey göremedim. Sen bir bakışta mı görecektin, akıllı?" demiş.
Deliğin büyüklüğüne bağlı reis
Kalkmıyor mu diye sorsaydım, çok büyük linç yiyebilirdim 🤣🤣🤣
Bir delikle delirenler, ruh hastası olmak cinsellik. Hepsinin bağlantılı olduğunu anladım. Fakat asıl gizli özne doktorun cebinde. Anahtarı doktordan başka kim saklasın dostum. Baktıkları delikte muhtemelen dışarı çıkış kapısının deliğidir. Yani cinsel özgürlüğü elinde bulunduran birinin, bir delikle kafayı bozmasını konu edinen bir fıkra olarak yorumladım.
Çünkü kimse yorumları okumuyor 🤣
Hayatın sırrız kişiye göre şekil alır. Kimisi seks olarak yorumlarken, kimisi kitap okumak der. Kimisi yürümek derken, kimisi uyuyup sızmak der. Kimisi müzik derken , kimisi huzur der. Sorun bu ise şayet, kişiden kişiye değişir :)
Fıkra, insanların bazen birşeylere ( anaktar deliği = Cinsel) gereğinden fazla anlamlandırmak, bilmediği aramlarına da fanteziler katmaya çalışmak. İnsan genel de bilgisinin az olduğu konular da daha çok meraklı olur. Bazı konular da (merak= cinsellik) anlamsız ca takılıp kalmaza sebep olabilmektedir. Mizahi bir dille Doktor, hastaların anahtar deliğinden ne gördüğünü merak ederken, aslında hiçbir şey olmadığını merak eder. Bu durum, da bize akıllı insanların merak sebebi ile anlamsız şeylere kapılabileceğini gösterir. Her şeyin illa mantıklı bir sebebi olmayabilir. Anlamsızlıkların da yaşamın bir parçası olduğunu bilememiz gerekmektedir.
Kesinlikle katılıyorum. Tebrik ederim
Ruh halini anladımda cinsel hayat ne alaka 😂
Bu soruna cevabımı yine soruda eklediğim şarkıyla vermek istiyorum reis. Erotik filmlerin şarkıları olmasın mı yani yazık değil mi onlara da hahahah
Tabiki cinsel hayatımı etkiler mesela çal bakiyim İbrahim tatlısesi bak nasıl cinsel hayatımın içine ediyor 😃
Hhahahhahahah manyak ya :D
Cevap
2Cevap
etkilemez
Fantezi dinlemem diyorsun yani :D
Yani ruh halimi etkiliyor Ama zaten olmayan cinsel hayatımda herhangi bir durum söz konusu değil
Parçalama kalbimizi be reis hahahah
sjsjssjsjssjsjs
Bazıları tetikliyor
Özellikle ruh halimizi mafediyor :(
Ruh halimi etkiler sadece
Etkiler fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?