Sessiz bir ortam veya çok kısık bir müzik olabilir. Dikkatimizi dağıtmadan olabilir. Aslına bakılırsa partnerimle sevişirken ondan gelen inleme sesleri benim için müzik değerinde. Ve o sesler benim için daha önemli
Sadece odaklanmayı önler müzik bana kalırsa dezavantaj sadece sesleri bastırır tek avantajı bu. Ben sevdiğime odaklanmak isterim nefesini duymak işitmek hassas konular.
İkisinin yeri de ayrı. Romantik bir anda, hafif bir muzik guzel olabilir. ya da yuksek seslerin karıştığı. ya da eşlerin birbirini duymak istedikleri anlar.. Komşum yuksek sesle yapiyor ama onu biliyorum, muzik degil netflixin sesini açıp seks yapiyolar. Kimse duymasin diye yapiyolar ama duyuyorum 😂 Gecenlerde cocuklari oldu, artik çıt çikmiyo evde cocuk uyusun diye, seks hayatlari bitti 😂😂😂😂
Ön sevişme sırasında belirli müziklerle iyi oluyor ama daha sonrası için ya aşırı kısık ses ya da kapatma taraftarıyım karşı tarafın sesini ya da çıkan sesleri asla bastırmamalı..
hic denemedim aslinda ama bi kere sanalda konustugum bi kadin bi sarki onermisti. sadece muzik. baya azdirmisti beni oracikta oksamis ve kendimi bosaltmistim :)
benim konsantrasyonumu bozuyor, sevistigin insanin sesini dinlemek daha konsantre edici.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dinliyorum bazen şarkının ritmine göre hızımızı ayarlıyoruz. Bir de şart ya müzik fazla ses çıkıyor kimsenin benim seks yaptığımı duymasını istemiyorum.