Seks sırasında müzik dinlemeyi mi tercih edersiniz yoksa dikkatinizi dağıttığını mı düşünürsünüz?
Soruyu getirdiği hale bak. Mahalle ağzına çevirmiş.

Seks sırasında müzik dinlemeyi mi tercih edersiniz yoksa dikkatinizi dağıttığını mı düşünürsünüz?
Bana en saçma gelen şeylerden birisi aslında partnerin zevkle attığı çığlık sesleri o zevk anında bagırması bence en güzel müzikten çok daha zevkli o anki müzik insanın ruhunu etkiler ve ister istemez seks sırasında bizi farklı duygular yaşatır.
Buda bizim cinselliğe odaklanamamıza sebep Olur.
Ben güvenli ve rahat ortamdaysak sadece ilişki sırasında çıkan sesleri duymayı seviyorum. Ancak etraftan duyulacağını düşünürsem müzik açabilirim. Fakat çoğu müzik veya herhangi bir ses duymayı hoş karşılamıyor.
Güncellemeye gelince; Evet ya ben de yapay zekanın soru başlığını alakasız hale getirmesinden çok mustaribim.
Cevap
6Cevap
Müziğe gerek yok bence 2 kişinin konuşup gülmesi filan varken
😅🤣🤣
En büyük fantezimden biri arkada metallica müziğiyle seks
fantezileri sevmen ne hoş. başka daha renkli fantezilerin de var mı bunun gibi?
@albatrosibo var da seni ilgilendirmez
oo bu ne sinir böyle ya :)
farklı düşünceler ile zihinler açılıyor ne var ki bunda bu kadar gerilecek.
Sinirlenmedim ki sadece seni ilgilendirmeyeceğini söyledim bu ne alınganlık böyle ya 🙂
sen sinirlenmediğini düşünüyor olabilirsin ama cümleyi tarafsız bir şekilde okursan sert bir çıkış anlamı ihtiva ediyor hanımefendi. bilmem anlatabildim mi?
durumu izah etmek ne zamandan bu yana alınganlık oldu hayretler içindeyim :)
Tamam beyefendi istediğin gibi düşünebilirsin seni ikna etmek gibi bir çabam yok uğraşamam
neyle uğraşabilirsin?
Müzik sevmem partnerimin inlemelerini duymak daha keyifli
Ön sevişmede iyi oluyor ben devamını duymuyorum. Yani çalıyorsa da ben bilmiyorum duymuyorum
Bence çok saçma ve iprenç olur ne müziği
Dikkat dagıtır
çakır kafa ve the weeknd :)
Denemedin ben amasyada
Dikkat dağıtır
gazlar bence :D
sanki
Ne tarz müzik mesela
Dikkat dağıtır ya
dağıtır
dikkatimi dagitir
duruma göre sanirim