Cinsel Yaşam Anal yaparken yayılan koku nasıl engellenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Kusacaktık Güncellemeler1 yıl Gül suyu dökecem deliğe Güncellemeler1 yıl Gül suyuyla poh kokusu karıştı Güncellemeler1 yıl Gül suyu pohu bastıramıyor Anal yaparken yayılan koku nasıl engellenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yemekten en az 3-4 saat aonra yapacaksın. Tuvalete girip içindekileri atacaksın. Güzelce de temizlik anca öyle. Ağır şeyler yemeyeceksin. Onun dışında olmaz 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ikıyyyy yapmayın arkadaş. Burna mandal tak ya da 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla uyanmakzorundayiz 1 yıl soran iğrenç bişey tövbe et Yorumla Soran 1 yıl popodan vermem lazim Yorumla Pipetpipet 1 yıl Merak etme diğer tarafta zebaniler verir alevli alevli Yorumla Soran 1 yıl Zebani bana neden yaşarken arkadan s1ikiştin diyerek acı mı çektirecek mk sizin kafalar uçmuş😄😄 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Evet. Mala bak zebaninin varlığına inanıyor cehennem azabını sorguluyor. Yorumla uyanmakzorundayiz 1 yıl Allah ıslah etsin Allah hidayet versin Allah tövbe nasip etsin soran Yorumla Soran 1 yıl Herkedin g0tunu mu kolluyolsr Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Kokulu kayganlaştırıcı jeller, uygun pozisyonu bulun, tamamen çıkarıp girme durumunu sık yapıyor ise yapmasın. 1 0 Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl anal nedir vajina varken ne gerek var haram ilişki anal sağlıksız anlayın 0 1 Yorumla uyanmakzorundayiz 1 yıl yazıklar olsun sana anal nedir ya iğrenç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçini temizlet 1 hafta sıcma. Manyaq mısınız abi 2 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl anal ilişki haram büyük gunah helal pozisyonlar şart Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl demek ki iyi temizlemiyorsun içinde boh kalıyor. veya bişeyler yiyosun. 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bayılmadınız mı Cevap sahibi 1 yıl gül suyu ne alaka 😂😂
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne bekliyordun peki? İğrenç. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Hesapsız_Duygular +1 yıl Sen popo deliği bile yalarsın Yorumla Soran +1 yıl Sanada yalatırım Yorumla
Karaşovalye134 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Vajina varken iğrenç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor herif
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anal yapmayarak 4 4 Yorumla Soran +1 yıl Anal yaparken yayılan koku dedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam işte yapmazsan koku moku olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben yaparken var olan kokudan bahsettim. Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Yok anlamiyo illa yapacak🤣 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Napiyon havami kaciriyorsun 😂 1 2 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Yediklerinden dolayi oluyor. Yagli beslenmemelisin. Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ahahahhah gullu poh oldu 😂😂😂 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İğrenç lavman yapılır temizlenir 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Temizliğini iyi yapamamışsın 0 1 Yorumla ziya070 1 yıl deliğe gül suyu döküp denedinmi yoksa kızz :) Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Öncesinde anal yıkama yapın, temizlenir. 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Engellenmez yapmayın sizde 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Anal yapmadan önce sıçmadıysan öyle koku olur 0 3 Yorumla gokhannkukukk 1 yıl Anal yapmadan önce tuvalete gidip sıçmıyonmu Yorumla gokhannkukukk 1 yıl Gerçektenmi nasıl kokuyo merak ettim Yorumla gokhannkukukk 1 yıl Öyle koku falan yoktur bence Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hijyen ve trmiligine dikkat et 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl inş sevgilinden çıkmamıştır o koku fkfkf 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yediklerinden dolayi ve temizliktendir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kokusu buraya kadar geldi hahahahahha 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gül suyu mantıklı Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İğrenç ötesi durummmmmm. 0 0 Yorumla
zafer04800 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Nasıl koku oluyor ki ama? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Poh kokusu Yorumla zafer04800 +1 yıl Olsun. Onun kokusunu özledik biz ya Yorumla
almancimuratt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl koku yayilmaz insan gibi yapsan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tarif et o zaman Yorumla almancimuratt +1 yıl baya temizlen yokan ön sevisme yap soksun sana Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Sendenmi çıktı koku 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya kimden Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Midem bulandi bakiremisin Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Anal yapma aga sevgilin kacar Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lagman yap once 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptim Yorumla FlortozErkek +1 yıl Detayli anlatirim istersen Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yikanarak 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam 0 3 Yorumla sedomania2 1 yıl ahahah biz dökelim gül suyunu :) Yorumla sedomania2 1 yıl Yaa kıyamam Yorumla sedomania2 1 yıl başka şey kullan ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kokusu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Poh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin pohın mı Yorumla Soran +1 yıl Rvet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin de anal yaptın? Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E mis gibi * deliğinden versene sonra niye her taraf poh koktu deme Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim hangisini o an isterse onu veririm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kime veriyosun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her ikisini de doldursak peki Yorumla Soran +1 yıl Sevgiim yapiyor sag ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fb falan düşünür müsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pist Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gül suyuna gerek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman denedin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lavman yapman gerek önce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilişkiden önce tuvaletini yapmış mıydın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kokuyor mu ln 0 6 Yorumla Soran +1 yıl E yani poh yolu neticede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önden niye vermiyon Yorumla Soran +1 yıl Veriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önden yapin mq bizide soğutmayın cinselikden Yorumla Soran +1 yıl Yapiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana bana Yorumla
deryakilincc Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Yapmayarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soru o mu yoksa okuma özürlüsü müsün Yorumla deryakilincc +1 yıl Yapmayın olay cozulsun Yorumla
DarlamayanSapık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Koku gelmez ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil gelmiyor ya Yorumla DarlamayanSapık +1 yıl Ben yaptığımda gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Seninkinin bagirsak yollarinda poh yok demek Yorumla DarlamayanSapık +1 yıl Bilmiyorum artık deliği bile yalıyorum tertemiz zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yemekten en az 3-4 saat aonra yapacaksın. Tuvalete girip içindekileri atacaksın. Güzelce de temizlik anca öyle. Ağır şeyler yemeyeceksin. Onun dışında olmaz
Ikıyyyy yapmayın arkadaş. Burna mandal tak ya da
Tamam
soran iğrenç bişey tövbe et
popodan vermem lazim
Merak etme diğer tarafta zebaniler verir alevli alevli
Zebani bana neden yaşarken arkadan s1ikiştin diyerek acı mı çektirecek mk sizin kafalar uçmuş😄😄
Evet. Mala bak zebaninin varlığına inanıyor cehennem azabını sorguluyor.
Allah ıslah etsin Allah hidayet versin Allah tövbe nasip etsin soran
Herkedin g0tunu mu kolluyolsr
Kokulu kayganlaştırıcı jeller, uygun pozisyonu bulun, tamamen çıkarıp girme durumunu sık yapıyor ise yapmasın.
anal nedir vajina varken ne gerek var haram ilişki anal sağlıksız anlayın
yazıklar olsun sana anal nedir ya iğrenç
İçini temizlet 1 hafta sıcma. Manyaq mısınız abi
anal ilişki haram büyük gunah helal pozisyonlar şart
demek ki iyi temizlemiyorsun içinde boh kalıyor. veya bişeyler yiyosun.
bayılmadınız mı
gül suyu ne alaka 😂😂
Ne bekliyordun peki? İğrenç.
Sanane
Sen popo deliği bile yalarsın
Sanada yalatırım
Vajina varken iğrenç
Seviyor herif
Anal yapmayarak
Anal yaparken yayılan koku dedim.
tamam işte yapmazsan koku moku olmaz
Ben yaparken var olan kokudan bahsettim.
Yok anlamiyo illa yapacak🤣
Napiyon havami kaciriyorsun 😂
Yediklerinden dolayi oluyor. Yagli beslenmemelisin.
Ahahahhah gullu poh oldu 😂😂😂
İğrenç lavman yapılır temizlenir
Lavman yapmalısın
Temizliğini iyi yapamamışsın
deliğe gül suyu döküp denedinmi yoksa kızz :)
Öncesinde anal yıkama yapın, temizlenir.
Engellenmez yapmayın sizde
Anal yapmadan önce sıçmadıysan öyle koku olur
Anal yapmadan önce tuvalete gidip sıçmıyonmu
Gerçektenmi nasıl kokuyo merak ettim
Öyle koku falan yoktur bence
Hijyen ve trmiligine dikkat et
inş sevgilinden çıkmamıştır o koku fkfkf
Yediklerinden dolayi ve temizliktendir
Yapmayin bok cikmistir
Kokusu buraya kadar geldi hahahahahha
Gül suyu mantıklı
Guzelcene temizlenmedigin icin olabilir mi
1 yemek yeme, sadece sıvı beslen.
İğrenç ötesi durummmmmm.
Nasıl koku oluyor ki ama?
Poh kokusu
Olsun. Onun kokusunu özledik biz ya
koku yayilmaz insan gibi yapsan
Tarif et o zaman
baya temizlen yokan ön sevisme yap soksun sana
Sendenmi çıktı koku
Evet ya kimden
Midem bulandi bakiremisin
Hayir
Anal yapma aga sevgilin kacar
Lagman yap once
Yaptim
Detayli anlatirim istersen
Neden nedennnn
Yikanarak
Çokmu zorladi
kıyamam
ahahah biz dökelim gül suyunu :)
Yaa kıyamam
başka şey kullan ;)
Ne kokusu?
Poh
Senin pohın mı
Rvet
Bakire misin de anal yaptın?
Değilim
E mis gibi * deliğinden versene sonra niye her taraf poh koktu deme
Sevgilim hangisini o an isterse onu veririm
Kime veriyosun
Sevgilime
Her ikisini de doldursak peki
Sevgiim yapiyor sag ol
Fb falan düşünür müsün
Pist
Gül suyuna gerek yok
Ne zaman denedin
İğrenç
Sendin
Yooo
Lavman yapman gerek önce
Yaptik
ilişkiden önce tuvaletini yapmış mıydın?
Kokuyor mu ln
E yani poh yolu neticede
Önden niye vermiyon
Veriyorum
Önden yapin mq bizide soğutmayın cinselikden
Yapiyoruz
Yazsana bana
Gül suyu
Yapmayarak
Soru o mu yoksa okuma özürlüsü müsün
Yapmayın olay cozulsun
Koku gelmez ki