Ter kokusu sperm kokusu salya kokusu vajina kokusu testis kokusu nefes kokusu tükürük kokusu gibi kokulara?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIlişki esnasında Tabii ki bunların olması bazı durumlarda engellenemiyorum Ama mesela ter kokusunu ilişkiye başlamadan önce karşılıklı duş alıp yatağı öyle geçebilirsiniz sperm kokusu ilişki esnasında birlikte oluyorsanız kondomlu yaptığı zaman boşalmayı konumun içine yaparsa ve boşaldıktan sonra gidip her seferinde duş alırsanız hem sperm kokusu hem ter kokusu hem de salya kokusu olmaz He ilişki esnasında ilişki yaşamayıp sadece sürtünmeli ilişki yaşıyorsanız Onda da boşalmaya yakın göbeğine falan yaptırırsın onda gider yıkarsın yine engellemiş olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle ki en önce vücut hijyenine dikkat etmek lazım. Kötü kokuların büyük kısmı bu sayede engellenir. Sonrasında kişinin sağlıklı ve düzgün yiyeceklerle beslenmesi terinin, salyasının, sperminin veya vajinal akıntısının kokusunu iyileştirir. Son olarak da koku cinsel işlevi bakımından afrodizyak görevi görür, yani karşıt cinsleri uyarıp çiftleşme davranışına iter, hoşlantı yaratır. Eğer ki bir insanın ter kokusu sana kötü geliyorsa veya sperm vs, bu senin o insanla genetik açıdan çok da iyi uyuşmadığını gösterir. Öte yandan eğer birisinin ter kokusu sana hoş geliyorsa bu da genetik açıdan birbirinizle daha uyumlusunuz anlamına gelir. Çünkü dediğim gibi kokunun işlevi iki insanın birbirinden tahrik olabilmesini sağlamak. Şimdi ter nasıl güzel koksun falan diye düşünebilirsin ama zaten koku kişinin algısına göre subjektif bir şey. Kimisi işkembe çorbasına bayılır kimisi kokusuna tahammül edemez. Benzer mantık.
00 Yorumla
+1 yılBir kere kendiniz uzun süre banyo etmemiş bir şekilde seks yapıyorsanız tüm yapılan sekslerde aynı koku çıkıyormuş gibi konuşmayın bence. Benim yaptığım sekslerde hijyene dikkat ettiğim için genellikle sadece sperm ve vajina kokusu oluyor ve çok da ağır olmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBanyo yapmayan kaldımi şu dünya da 2023 yılındayız ve evlerimizde jakuzili banyo var sen ne diyorsun oğlum
- +1 yıl
hahsdhasdh o zaman bunlara rağmen ter kokusunu ağır bir şekilde hissediyorsanız ter bezlerinizde sorun olabilir hanımefendi.
- +1 yıl
Soru soruyorsanız cevapta da size bir hakaret edilmediyse sizin hakaret etmeye hakkınız yok, sizi terbiyeye davet ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kokuların karışımı seks esnasında çekici gelmesi lazım aslında normali bu )
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Ben tahrik oluyorum mesela bu korkulardan, libidom daha çok yükseliyor
Soran+1 yılHaklısın bende bazılarını seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 gün içinde duş alındıysa ve spor yapılmadıysa bu sürede ter ve genital bölge kokuları rahatsız edici düzeye gelmez hatta zevk bile verebilir. Oral yapılmazsa da genital bölge hiç sorun bile olmaz
00 Yorumla
+1 yıl40 gün 40 gece mi seks yapıyorsun cancazım, o kadar koku ancak öncesinde duş va almadıysan olur. Gerçi bazısının teni kokuyor o istisna tabi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılo an zevke odaklandigin icin onlari düşünmezsin aklina falan da gelmez diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılO an onlar cok iyi geliyor haz ve sekste doyum aliniyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoku felan çıkmıyo sen ve partnerin pisse millet ne yapsın algı yaratma
00 YorumlaDogyy yap koku almazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha beter anüs ten gaz çıkıyor
+1 yılKendimden iğrendim mk 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte insanlar böyle maalesef
- +1 yıl
Ama yinede seksten vazgeçen yok
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Adamı tazikli suyla yıkaman lazım
00 Yorumla
+1 yıltakıntılıysan işin zor
00 Yorumla
+1 yılTemizliğe dikkat edilirse asgariye iner
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIy iğrenç ya koku mu çıkıyo 😂
02 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Soran+1 yılKoku çıkmadan olmuyor işte
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kokusunu sevmedigimle ikinci zor zaten
00 Yorumla
+1 yılYapma ozaman
00 Yorumla
+1 yılIyumidem bulandı
00 YorumlaAlisman lazim
00 Yorumla
+1 yılHiç seks yaptın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSayende seksten soğudum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harika
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında