Flört ettiğim kişinin seksting talebini hangi bahanelerle reddedebilirim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bende sevmiyorum ama uzak mesafe ilişkisi olunca çok bir şey diyemiyorsun , bı süre sonra tavrımı koyarım, insan rahatsız oluyor ve erkekler bundan zevk alsada kadın kendini kullanılmış hissedebiliyor. Çok gereksiz buluyorum.
Çünkü daha önce reelde yakınlaştık sonra yüz bulup çıtayı yükseltmeye çalışıyor ben de cinsel bir iletişim dışında bizi bağlayan şeyler olsun istiyorum
Aslında paylaştığımız tek şey cinsellik değil iyi anlaşıyoruz ama libidosu çok yüksek bir erkek dengede tutmak lazım, ve bana en son yakınlaştığımızda “beni bağlamak için benimle yakınlaştın” dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende sevmiyorum ama uzak mesafe ilişkisi olunca çok bir şey diyemiyorsun , bı süre sonra tavrımı koyarım, insan rahatsız oluyor ve erkekler bundan zevk alsada kadın kendini kullanılmış hissedebiliyor. Çok gereksiz buluyorum.
Bahane yerine doğru olmadığını söyleyip duruşunu göster. Hem bir testten geçirmiş olursun.
Cepteyim onun için, duruşumu nasıl gösterecekmişim? O seviyeyi çoktan geçtik reelde yakınlaştık zaten
istemiyorsan eğer onu sevmemelisin herkes yoluna baksın
Prensip olarak ona kapalıyım yeminliyim dersin
Biraz daha sevişin bırakır seni zaten. hevesini alana kadar varsın :)
bahane neden üretiyorsun ki? istemiyorsan hoşlanmıyorsan böyle şeylerden açık açık söyle
Sanal sevmiyorum zevk almıyorum anlamıyor ve anlayış göstermiyorsan konuşmamızın bir manası yok de konuyu kapat
Edemezsin bence ama yine de bi dene istersen
Sevmiyorum soğuyorum bu tarz konu konuşunc diyebilirsin
Bence direkt söyle her seferinde duyarsın yoksa
Kendime saygın varsa somutunu kpyarsın
Kendime saygım olmayacak kadar onu sevdiğimi biliyor o çizgi aşıldı artık
Bahane değilde dürüst bi şekilde söylesen
edemesın
Regl dönemindeyim de
Engelle
Tılsım bozulur de
İstemiyorum. De net ol
istemiyorum de geç
seviyorsun diye katlanacak mısın?
Reel seviyorum
Neden reddediyorsun
Çünkü daha önce reelde yakınlaştık sonra yüz bulup çıtayı yükseltmeye çalışıyor ben de cinsel bir iletişim dışında bizi bağlayan şeyler olsun istiyorum
Cinsellikte önemlidir bir ilişkide
Aslında paylaştığımız tek şey cinsellik değil iyi anlaşıyoruz ama libidosu çok yüksek bir erkek dengede tutmak lazım, ve bana en son yakınlaştığımızda “beni bağlamak için benimle yakınlaştın” dedi
Benimde libidom yüksektir sürekli cinsellik konuşun demiyorum ama ben genelde öyle konuşmayı seviyorum oda aynı olabilir