+1 yıl1 baskasi var
2 yapa yapa gina gelmis ya silkisten sogudu ya da aetik gercegini istiyor
3 begenmiyor seni fiziki acidan olabilir ama seksting yaparken ki hareketlerinden de olabilir
4 oglan bunalimda aklina bir sey takili falan
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 1 olmadığına eminim ama diğer alternatifler olabilir katılıyorum size
- +1 yıl
Bemce daha cok bir derdi var cunku ciddi dusunmeye basladi demissin ve ciddi dusunen gobuse takilmaz
Soran+1 yılOlabilir askım belki de ben fark edemedim çünkü bu aralar sıkıntılarım vardı benim de ben onlara takılıyken onu görememiş olabilirim bir sorgulayayım yarın
- +1 yıl
Aynn sor kotu dusunme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
güncellemeye midem geniş değil demişsin ama dolmaları yutup göbeği şişrmişsin :D belkide çirkinleştiğini düşünüyordur ve artık seni arzulamıyordur..
06 Yorumla
Soran+1 yılBu sene bir rahatsızlığım çıktı maalesef tedaviye yeni başladık kilo vermeye başladım ama hemen olmuyor elbette
Soran+1 yılBuluştuk tabi ailelerimiz bile tanışacaklar ciddi ilişkimiz yani
Soran+1 yılBaşkasını bulduğunu sanmıyorum çünkü evlenmeyi benden çok o istiyor güven konusunda da sıkıntımız yok ama diğerlerini bilmiyorum heyecanını kaybedeceği bir şey de olduğunu düşünmüyorum çünkü daha tam bir birliktelik bişe yaşamadık bakire olduğum için belli seviyede kalmasini istedim
Kilolu bir kadınla hiç bir erkek zevk alarak seks yapmaz çaresiz ve yokluktaysa yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılÇaresiz de değil yoklukta da değil evlilik yolunda olduğu 6 yıllık sevgilisiyim
Soran+1 yılSpor yapıyorum zaten ama veremiyorum hastayım maalesef tedavi yeni başladi
+1 yılSeven insan sexting yapmaz bu tabirler uygun bile değilken yeni çıkan uygulamaları kullanmayın derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla yap diyenleri aldırma sen, sadece erkek arkadaşına; beni kötü bir durumda bıraktın deyip, sebebini net olarak anlamaya çalış.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstekli olunca sana hayır dememeli ben olsaydım seni asla kiraz resim ve video gönderir rahatlatirdim. Demekki keyfi yerinde degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yapıyor muydunuz yoksa ilk defa mı istedin
05 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorduk ama azaldı
- +1 yıl
Sana olan ilgisini kaybediyor belliki belki konuştuğu başka insanlarda olabilir. Vaktin varsa ilişkiniz hakkında bilgi verir misin daha sağlıklı yorum yapabilirim o zaman
Soran+1 yılBaşkası olduğunu sanmıyorum çünkü ilişkimizi ciddiye taşımayı benden çok o istiyor zaten. Aramızda bir problem de yok ama bu aralar iş temposu yoğun biraz acaba çok mu yoruluyor hali mi kalmıyor diye düşündüm
- +1 yıl
Oda olabilir belki kafasının takıldığı başka bir şey vardır canını sıkan yani
- +1 yıl
Bu arada vaktiniz varsa ekleyebilir misiniz yorumda yazmak zor oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılistekli insan kız erkek farketmiyor itici oluyor ya
37 Yorumla- +1 yıl
Neden ne alakası var
Soran+1 yılNeden öyle düşündünüz ki
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum seksting yapacak kadar istekli olmaya ne gerek var sevgilinle buluşana kadar bekle sonra ne yapıyorsan yap ten tene değmeden çocuk kandırır gibi yapmak o zaten apayrı saçma ki zaten insan kendi duygularını bastıramıyorsa sıkıntı bi iki gün dayanmak öyle zor bişey değil cinsellik önemli ama yerine ve zamanına göre önemli
Soran+1 yılBastırmak değil sebebini söylese olgunlukla karşılardım ben tavrını anlayamadım sadece yoksa hayvan değiliz ki elbette bastırılır. Bir de biz yan yana değiliz 4-5 ayda bir ancak buluşabiliyoruz uzağız şehir dışına çıkması da yasak ben de gidemiyorum malum böyle yapıyoruz biz de.
Cevap sahibi+1 yılAnladım verdiğin yanıtlara bakılırsa adamla ciddi düşünüyorsunuz başkası olma ihtimalini siliyorum belli ki seni seviyor fiziksel değişiminden dolayı olduğunu da düşünmüyorum büyük ihtimalle psikolojik ya da fiziksel (iş yükü) anlamda zor bi gün geçirdi belki birazcık da morali bozuktu yatıp uyumak istedi ondan bu tepkiyi vermiş olabilir canını sıkma
Soran+1 yılEvet başkası olduğunu ben de düşünmüyorum ama diğer seçenekler benim de aklıma geldi sadece açıkça anlatmadığı için tereddüte düştüm kadınların saçma şeylere takılması anlarsın beni. Çok teşekkür ederim yorumun için rahatladı içim. 💓
Cevap sahibi+1 yıl🤍✨
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bazılarına çok saçma gelebilir hakikaten çokta güzel bişey değil ne yani yazismaktan ne bulur insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman ne ığraşıyorsun ya
Aç bi çekyalı amatör izle tadını çıkar00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOndan sonra da başkası ile yapınca neden yaptın oluyor :)))
00 Yorumla
+1 yılyapmak isteyenle yap sen de ;) o kadar erkek var yapmak isteyen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdiğime sadık biriyim asla öyle bir şey düsünmem
- +1 yıl
mecbur p*rno izleyip okşayacaksın öyleyse. iyi de buradan tanımadığın birisiyle sanal seks yapınca aldatmış mı oluyorsun
Soran+1 yılEvet bu aldatmaktır ayrıca sevmediğim biriyle mahrem konuşmalar yapmam bekar dahi olsam
+1 yılBen olsam kabul ederdim bide göbeğin varsa of
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormalde cinsellik konuşuyor mu sizinle M
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet konusuyorduk
+1 yılYani aranız bozuk mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAramız iyi sorunumuz yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkılo ıle alakası yok canım ıstemıyor senı
00 Yorumla
+1 yılSesli ve görüntülü yapacağım de
00 Yorumla
+1 yılhoşlanmıyor öyle saçma şeylerden demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değerini bilmiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Aptl o boş ver onu sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zevk tutku göbeğe bakmaz ki 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkuz ya bu halde seni bırakması olmamis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Fiziğini gorseydik en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende isteklilerlee yaparsınn burada
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey asla olama
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gercegi varken telefonda ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkilemen çekmen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin başkasıyla yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen buyur. Senin durumdayım bende reddedildim
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor ya da güvenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyor ama hatta ailemle tanışmak için darlıyor beni
- +1 yıl
Tanissin
+1 yılReel de yapiyin mu
00 Yorumla
+1 yılDeğişik
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona gereken şeyi yapmadın o zaman
00 Yorumlaşu an rahatlaman mı gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılOha redmi etti enayi,
00 Yorumla
+1 yılİlginç 😂😂😂
00 YorumlaHala yapmadın mı
00 Yorumla
+1 yılFotonu at
00 YorumlaÜzücü
00 Yorumla
+1 yılİlginç
00 Yorumla