Üzülürüm tabi ilk önce hani şöyle düşünüyorum acaba ben de kötü bir şey mi var yani bir kusurum filan var diye düşünürüm ama daha sonra kendime gelirim derim kaybettiyse kendisi kaybetti Allah Allah😂 onun beni istememe gibi bir şansı yok ben onu istemiyorum hıhhh😒😂
Seks isteğinde bulunmam.. Hep anın büyüsüyle sevişirim. O an hareketlere göre değişir durum bende.. Daha önce hiç "dur yapamam" ya da "istemiyorum" diyen / diyecek biriyle sevismedim.. Her önüne gelenle seks yapan biri de değilim zaten.. Güçlü çekim, arzu , aşk, tutku.. Bu kavramlar benim için oldukça önemli yere sahip.. Eger olurda bir gün reddedilirsem "neyin var" diye sorarım bi Belki hasta , belki üzgün , belki hayatında yolunda gitmeyen şeyler olabilir.. Seks yapıyoruz diye her istediğimde benimle birlikte olmak zorunda değil.. Oturur derdini de çok güzel bir şekilde dinlerim.. Sonuçta bir an'ı paylaşıyoruz, hemde bir çok kez.. Yardımcı olabileceğim bir şeyse elimden geleni yaparım.. O an beni istemiyorsa da sevismeyiz yani.. İstekli birisi olmam anlayışsız olacağım anlamına gelmiyor.. Modu düşükse sakalarla şebekliklerle yerine getirmeye çalışırım.. Olmuyorsa vardır bir sorunu.. Zorlamaya gerek yok..
Kavgalıyken bile önce seks yapalım sonra tekrar küseriz modundayımdır. Ben onu hiçbir zaman reddetmem, o da beni reddedemez. Hiç başıma gelmedi, başıma geldiği an büyük olay çıkarırım ve bir daha o kişiyi asla istemem. Ayrıca sanırım henüz kadınlar keşfetmedi ama seks baş ağrısına çok iyi geliyor, bir denesinler.
Seks isteğimi reddedeceğini sanmam kimsenin çünkü nabza göre şerbet veririm zaten.. Karşı taraf o an niyeti yoksa bunu belli eder ben de öne atılmam.. Fakat diyelim ki reddedildim.. Gün gelir hesap döner.. Keyifli akşamlar..