Olabilir sürekli kabul edecek diye bir şey yok yani geri çeviriyor diye ayıp bir şey yapmış olmuyor normal insanlık hali insan bazen yapmak istemeyebilir normal ben normal karşılarım yani anlayışlıyım oldukça bu konuda umarım kendisi de bana karşı böyle olur sonra aramızda telafi ederiz bunu
ya burası Avrupa veya Amerika mı böyle sorular soruyorsunuz anlamıyorum🤔 alınmayın da siz kendi özelinizde lütfen, daha seks kelimesine tabu bir toplum çünkü burası o düzeyi henüz görmedi istisnalar hariç, o istisnalar da beni bulsa keşke😅 bir ülkede nude plaj varsa bu tarz konularda da özgürlük vardır bu da benim bağdaştırmam☺️
Bu konuları konuşmak için Avrupa Amerika veya başka bir ülkede yaşamaya gerek yok. Toplum olarak o baskılar çoktan aşılmış, Müge anlı Esra Erol izle anlarsın.
Evet belki de o gün modunda olmayabilir ya da belki kırılmış olabilir nedensiz olacağını sanmıyorum her iki partnerde birbirini sürekli arzular genelde
sebepsiz değil ki, hep bir bahane. yok yorgunum, yok başım ağrıyor, yok yarın yapalım yok kendimi artık çok beğenmiyorum vs. kadınlarda bahane bitmiyor::))
@Aysee2001 Bu soruyu hayat konusundaki deneyimsizliğine veriyorum 30 yaş üzeri olsaydı bu soruyu sormazdın bile 😅
Böyle olunca ne hissediyorsun biliyor musun? Eskisi kadar sevilmediğini kıymet verilmediğini ve istemediğini. Peki bunu hissede aldatma potansiyeli olan hangi kadın ya da erkek bunu yapmaz?
Boşanma şansı olanlar evet boşanabilirler Fakat çocuk sahibi olunca çocukların hatırı için mümkün olduğunca sabretmeye çalışıyorsun ve aldatıyorsun aldatmak sana o sabri veren şey sanırım.
Cinsel yönden kadınlık egom zedelenirdir.. Sevgilisi tarafından artık heyecan duyulmayan arzulanmayan ve seksi bulunmayan bir kadın olduğumu düşünürdüm.. Çünkü bir erkek eğer ki bir cinsel sağlık problemi yoksa şayet, çok yorgun çok bitkin bir gün geçirmiş olsa dahi asla ve asla arzuladığı bir kadına hayır diyemez.. Bir erkek bir kadını geri çeviriyorsa bence artık o kadına olan cinsel yönden isteği yok olmuş sönmüş demektir. " Şahsi Fikrim"
Sığındığı iyi bir nedeni olması lazım yoksa kötü hissettirir o anki aksiyon da istekte red yemek iyi hissettirmez bana anlayış gösteririm ama her şey karşılı olduğu sürece onunda anlayış göstermesi gerek duyarım
Tşkr bazı insanlar anlayışı tek taraflı bekler benden tek taraflı anlayış bekleyen partner istemem madem ben insanım insanlık hali olur derse aynı soruyu bende ona yöneltirim mal gibi kalır bu sefer
Keyfiyeten reddediyorsa sonrasında benim tarafımdan defalarca reddedilir ama gerçekten aşırı yorgunluktan dolayı, uykusuzluk gibi nedenlerden ötürü geri çeviriyorsa anlayışlı olurum. Aşırı Uyku halinin ne demek olduğunu biliyorum çünkü
Seks teklifi etmem çünkü evlenmeden istemiyorum. Genelde reddeden ben oluyorum sevgilim de bazen sinir oluyor,üzülüyor ama bana saygı duyduğu için bir şey demiyor
Sırtına bindirsin taşısın demiyoruz ki. Alt üstü seks yapacağız. Her ne derdi varsa iyi bile gelir hani 😄 içimde oluşan öfkeyi ne yapayım, bastırayım mı? Kavga edip atıyorum.