Cinsel Yaşam Prezervatif kullanmak zevkinize engel oluyor mu? dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Prezervatif kullanmak zevkinize engel oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Prezervatif aldığım zevki %70-75 azaltıyor 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana olmuyor ama eşim istemiyor öyle bir şey anlamıyorum diyor bana tek zararı penis kökünü sıktığı için biraz rahatsız ediyor 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet... Gaz maskesi ile çiçek 🌺 koklamak gibi resmen... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 30 yıldır kullanıyorum, alıştım, ama kullanmadan yaptıklarım harika oluyor. 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kesinlikle. Et ete değecek bir kere 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ever 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Wvet oluyor 1 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. evet oluyor 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et ete değecek ben sevmiyorum kullanmam 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet 0 1 Yorumla MrtBrs88 1 yıl Yani sadece rötar zevk veriyor bana Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olur knk tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Prezervatif aldığım zevki %70-75 azaltıyor
Bana olmuyor ama eşim istemiyor öyle bir şey anlamıyorum diyor bana tek zararı penis kökünü sıktığı için biraz rahatsız ediyor
Evet... Gaz maskesi ile çiçek 🌺 koklamak gibi resmen...
30 yıldır kullanıyorum, alıştım, ama kullanmadan yaptıklarım harika oluyor.
Evet. Doğru dürüst hiç kullanmadım da
Kesinlikle. Et ete değecek bir kere
Biraz
Ever
Wvet oluyor
Yo daha iyi
Neden iyi
evet oluyor
Hayır
Et ete değecek ben sevmiyorum kullanmam
Evet
Yani sadece rötar zevk veriyor bana