+1 yılBu çok doğal. Hatta bence insan sevdiği birinden çok daha fazla arzulayabilir başka birini… İnsanı çıldırtan, mantıklı düşünmesine izin vermeyen çekimler arzular olabiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birisi hayatina girene kadar aci cektigini üzüldugunu dusunursun o yeninkisi seni mutlu ettiginde ulan buna mi uzulmusum dersin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah 😀
- +1 yıl
Sende o ışığı gördüm :)
Mümkün tabiki birini bedeninle istiyorsyn arzulayarak. Biride mantıken istiyorsun delice arzulamak çok hoş ya ıslanıyor musun düşününce
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😏 ama bu düşüncemden kurtulmak istiyorum aslında
+1 yılBazen mümkün evet sağlıklı kı tartışılır ama böyle zamanlarım oldu
035 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtuldun bu düşünceden peki
- +1 yıl
Kurtulmadım aslında daha doğrusu şöyle bu düşüncenin beni ele geçirmesine izin vermeden bu durumu yönetmeye başladım
Soran+1 yılBen nasıl yöneticem peki ben ne olucam
- +1 yıl
Öncelikle bazı düşünceleri analiz etmek ve paniğe kapılmamak gerekiyor insan böyle durumda kendini anormalmiş gibi yalnızmış gibi yanlış şeyler düşünüyormuş gibi hissediyor ama işin özü öyle değil bir çok insan bunlara düşünceler içerisinde oluyor öncelikle durumun gayet insani bir durum olduğunu kabullenmek önemli ve sonra içinde bulunduğun öznel durumu analiz etmeliyiz
Soran+1 yılDüşüncemin yanlış olduğunu düşünmüyorum yaşadığım seylerden pişmanlık duymuyorum her şey çok güzeldi ama ben artık bu düşünceyi zihnimden atmak ıstiyorum senin deyiminle yönetmek istiyorum bunu nasıl yapıcam bana onu söyle senin yönettigin gibi ben bu durumu beynimde nasıl yöneticem
- +1 yıl
Anlıyorum asalında bu durumu yönetebilmek adına önemli bir yolda ilerliyorsun ,
Ben nasıl yönettim ondan ilerleyelim istersen , öncelikle sevdiğim dediğim insana olan duygularımı analiz etmeye başladım gerçekten sevgi ne ve ben ne hissediyorum seviyorum evet ama sahiplenme gibi arkadaş gibi dost gibi zaman geçirmeyi sevmek sohbet etmeyi sevmem evet de tutku cinsellik cinsel haz bu noktalarda zaten hissettiğim bir duygu olmadığını anladım , aslında duyguları parçalandığımda aynı duyguları ikisine de hiç hissetmemişim eksik olanları diğerinde bularak ilerlemişim
Soran+1 yılBu şekilde düşündüğünde, durumu yönettin mi yani? Hayatımda sevdiğim kişi ve konuşmaktan keyif aldığım, arzuladığım kişiyle ilgili düşüncelerimi; kiminle neden birlikteyim ya da neden diğerini arzuluyorum gibi duyguların ayrımını yaptıktan sonra durumu daha mı iyi yönetebilirim?
- +1 yıl
Doğru tanımları yaptıktan sonra yönetebilmek çok kolay oldu
Soran+1 yılPeki ne diyeyim o zaman doğru tanımları yapıp durumu yönetmeye devam edicem. Bazen yarayı açan el, merhemi de sunandır derler o misal benimkide.
Teşekkürler cevaplar için- +1 yıl
Anlıyorum sana da kolay gelsin umarım her zaman mutlu olduğun şeyi yapmaya devam edersin
Soran+1 yılMutlu olduğum şey bu değil aslında da yapmak zorundayım.
Sende öyle.- +1 yıl
Evet haz duygusu ve o anki hırs ihtiras zevk onun tarifi ve hissi hiçbirşeyden yok
Soran+1 yılAh ahh bilmem mi hiç gerçekten o hırs ve ihtirasın getirdiği haz, o anın zevki, tarif edilemeyecek kadar özel ve benzersiz O tutkunun ateşinde kaybolmak, başka hiçbir şeyde hiç kimsede bulunamayacak kadar derin ve baştan çıkarıcı bir tatmindi
- +1 yıl
O anın heyecanından nefes alışverişini unutur insan , öyle bir andır Kİ tüm bedenin karıncalanır öyle iyi bilirim ki o hissi bedenimle değil zihninin tüm hücreleriyle bütünleşir
Soran+1 yılAnlattığın deneyimj bnde o kadar canlı bir şekilde hissedebiliyorum ki, gerçekten o anın içinde ben de bulunuyormuşum gibi hissediyordum. O duygunun yoğunluğunu bedenim dışında zihnimle de hissettiğim o bütünleşmeyi anlatamam. Gerçekten coj nadir kisiyle yaşanabilcek muhteşem bir deneyim
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ve bu duyguyu yaşamayan birisinin anlama imkanı yok
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Bu konuda birisini anlayabilmek ve anlaşılabilmek iyi hissettirdi :)
Soran+1 yılBenim için de hislerimi anlayan biriyle sohbet etmek iyi hissettirdi 😊
- +1 yıl
O zaman teşekkür ederim daha fazla yorumlar üzerinden bu konuların ayrıntılarına girmek istemiyorum kendine dikkat et :)
Soran+1 yıl🙂 Anlıyorum. Yorum dışında ulaşabilme imkanım olsa bir an beklemezdim.
Ben teşekkür ederim bybyy- +1 yıl
Anlıyorum sorun değil anonim kalmak herkesin en temel hakkıdır :)
Soran+1 yılAslında durum tam öyle değil de boş ver
- +1 yıl
Peki o zaman
Soran+1 yıl🙂
- +1 yıl
Bana açıklamak istediğin bişey var mı kim olduğunla alakalı
Soran+1 yılHayır ben bir şey açıklamak istemiyorum
- +1 yıl
Peki o zaman hoşçakal
Soran+1 yılPeki git bakalım Hoşçakal
- +1 yıl
Bilirsin gitmeyi severim
Soran+1 yılBilirim, ama burada gitme biçimi de kıymetli. İnsanlar giderken de nasıl biri olduklarını sergilerler. Gidiş var gidiş var.
- +1 yıl
Gittikten sonra benim için kötü mü iyi mi anılmanın önemi yok
Soran+1 yılSenin tercihin bişey demiyorum.
- +1 yıl
Hayır olmadan engelliyorum o halde nasıl yazıyorsun hayret
Soran+1 yılRahatsız etmeyiz bidaha okey.
+1 yılAtabilirsin zihninden inşallah
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler cınım
- +1 yıl
Rica ediyorum yaşın kaçtı ki
Soran+1 yıl57
- +1 yıl
O zaman artık yaşla alakası vardır sanırım yeni kanlar arıyor beden
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet mümkün çünkü aşk ve istek birbirinden tamamen bağımsız duygular
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevdiğini arzulamak diye bir eşitlik yok. Arzulamak farklı bir duygu bu anlıkta olur yıllar süren bir duygu da olsbilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet arzu ile sevgiyi bir tutmamalisin ha birine deli gibi asiksindir onu da arzulayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılİmtihan imtihan bunlar hep
22 Yorumla- +1 yıl
Yani mümkün
Soran+1 yılAynen çiçeğim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞehvet ve sevgi farklı kavramlar olabilir tabii
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. gayet normal, doğru olmasada
00 Yorumla
+1 yılYani senin kişiliğine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben bir kız bir erkeği aynı anda seviyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmümkün bence
- +1 yıl
Peki iki erkeği aynı anda?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evet mümkün bir çekim var ise
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet maalesef oluyor bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNamussuzluk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kadınlar için evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet mumkun
00 YorumlaDoğaldır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide mümkün
00 Yorumla Mümkün gibi öyle mi oluyor
00 YorumlaEvet mümkün
54 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Hatta aşık olduğun kişiden bile daha fazla arzulayabiliyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün değil yarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Mümkün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mümkün
00 Yorumla
+1 yılSevgi ayri seks ayri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek mümkün
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğil
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi