Düşünün ki birini çok seviyorsun, ama başka birinin teninden, bakışından ve elektriğinden acayip etkileniyorsun. Bilirsiniz ki ten uyumu çok önemlidir, sevdiğiniz kişiyi bırakmak istemiyorsunuz ama öteki kişiyi de arzulamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Böyle bir durum da kalsanız ne yapardınız? Gacı : Bu adamı çok seviyoreee, ama nedense canıtını çok arzuluyoreeee. Orta malı olmama az mı kaldı ne? İrkek : Bu gacıyı kaçırmamak lazım, beni delice seviyoreee, kim bilir beni bu yatakta nasıl mutlu ediyoreee...
olabilir duygusal durum farklı arzulamak ve o anki haz durumları farklı ikisinin arasında dağlar kadar fark var önemli olan sadece tek seferlik düşündüğün kişi ile bağ kurmamak herhangi bir durumda manüküle olup tutkuya dönüşmemesi
Bu son derece normal bir şey, biriyle birlikteyken kadın /erkek kimsenin gözü dışarıya kapanmıyor, içgüdüler çalışmaya devam ediyor, o yüzden arzulayabilirsin.
Ama birlikte olduğun, sevdiğin kişiyi aldatırmısın, o kısmı vicdan meselesi. Sevişmezsen içinde kalacak, sevişirsen birlikte olduğun kişiyi aldaracaksın, iyi karar vemen lazım.
sevdigin kişi başkasını arzulasa, mesela onunla mesajlaşsa sende mesajlarını tesadüfen okusan. mesajlarda söyle yazsa evet erkek arkadaşımı seviyorum ama senin altın da inlemek istiyorum. o an ne hissederdin. senin erkek olman ilişki kanunlarının tek taraflı olduğunu göstermiyor.
Seks bir bağlılık değildir o yüzden arzulamak evet mümkün. sevdiğin kişiye çok sadık isen arzuladığın kişi ile ilişki yaşamayabilirsin ama arzulamanın insanın elinde olan bir şey olduğunu düşünmüyorum.