Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam🙋🏻♀️
* Konuşma üslubu olduğunu düşünüyorum.. Zeka ile de doğru orantılı aynı zamanda..
Doğru bi üslup ile kelimelerini seçerek konuşan bı kadın bu düzenle birlikte erkeğin gözünde bı çekicilik kazanır..
Bu üslup doğruluğu ya da seçerek konuşmaktan kastım kasıntı tipler değil..
* Kibarlık ama mesafeyi iyi belirleyebilen bı kadın da aynı şekilde mesela..
*Ve de son olarak cesur kadınlar.. İsteklerini belirten ve cesareti gerçekten olan kadınlar..
210 Yorumla
Soran+1 yılMesafe iyi belirleyen kibarlık nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılKibarlık herkese boncuk dağıtmak demek değildir. Kibarca reddedilmek diye bişey vardır.. Hani yol yordam nedir sorusuna cıkıcaz az daha açıklarsam..
Soran+1 yılKibarca reddedilmenin konuyla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi "Mesafe iyi belirleyen kibarlık nasıl oluyor" dediniz ya hani.. Bende size konuyu açıklıyorum..
Güçlü kadın, asil kadın.. Günümüzün sözüyle alfa kadın vs vs..
Daha ne örnekleme yapabilirim size bilmiyorum..
İyi günler.
Soran+1 yılKibarca reddetmek tahrik edici bir şey değil ki, benim sorumu okursanız cevabınızın tam olarak sorunun cevabı olmadığını fark edersiniz
Cevap sahibi+1 yıl✓ Konuşma üslubu..= Konuşmayı bilen, yerinde konuşan asil kadın = Bağlantısı: ölçü ve zeka ile doğru orantılı..
✓ Mesafeyi iyi ayarlayan aynı zamanda kibar ve saygılı olan kadın=hayır demeyi bilecek olgunlukta, kendini koruyabilecek güce sahip, saygı duyulacak ama aynı zamanda da kibarlıgından ve hanımefendi oluşundan asla ödün vermeyen kadın=Güçlü ve hayranlık duyulacak kadın=Bağlantısı: hayranlık ile beraber ona karşı oluşacak çekim ve tahrik..
✓Cesur, ne istediğini bilen ve isteklerini belirten kadın= Hayranlık oluşturan, çekim hissedilen ve tahrik oluşturan kadın..
Benden bu kadar sanırım..
Ben sorunuza cevabı bu şekilde verdim.. Soruyu okudum yani.. Bilinçli şekilde görüşüm budur..
Soran+1 yılAnladım sadece bu kibar ve mesafeli duruşun tahriği etkileyip etkilemeyeceğini sorguladım farkındaysanız diğer yazdıklarınızı çok sorgulamadım o yüzden sadece orayı sormak istemiştim
Cevap sahibi+1 yılGüzel soru için teşekkürler o zaman :))
Soran+1 yılAslında size özel bir soru sormak istiyorum kendimle alakalı fakat buradan anlatamam sanırım bir de siz dinlemek ister misiniz bilmiyorum Çünkü biraz belki uzun olabilir
Cevap sahibi+1 yılBurdan söyleyin, ikimizde okuduktan ve cevapladiktan sonra " bunu gormek istemiyorum" yapıp sileriz birbirimizin yorumlarını
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Ben genelde ayaklarımla masa altından pantolonuna dokunmayı ve o dururken arkasından yaklaşıp omzuna usulca dokunmayı ve sarılmayı seviyorum. Genelde temasla tahrik ederim.
25 Yorumla
Soran+1 yılBu kötü kız gibi göstermez mi
- +1 yıl
Bu bacaklara ben tahrik olmam sahsen
- +1 yıl
Karşındaki kişinin insanlara bakış açısını ve toplumsal değer yargıları hakkında ne düşündüğünü bilemem. Bir çok erkek bundan hoşlanır. Samimiyetiniz yoksa daha minik dokunuşlar tercih edebilirsiniz aranızdaki yakınlığa bağlı tamamen. Ama çoğu zaman bir erkek minik uyarımlarla bir kadının onu istediğini anlar.
Soran+1 yılPeki bu kızı basit göstermez mi yani şu an sevgili değiliz mesela flört gibiydik sonrasında ayrılmıştık arada bir görüşüyoruz bunu yaparsam ne hisseder ne düşünür hakkımda
- +1 yıl
O kişiyi tanımadığım için senin hakkında ne düşüneceğini bilmiyorum. Bir üstteki mesajımı okursan bunla ilgili cevap vermiştim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılCilveli ve zeki kadınlar alfa erkekleri tahrik edebilir. Diğerleri oto bka yükseliyor zaten. Bence erkeğin kaliteliside buradan anlaşılıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılCilveli kadın nasıl olur mesela biraz anlatır mısın Ben çok sessiz biriyim çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşması sohbeti benimle çok isteyerek ve gülümseyerek konuşuyorsa öpesim gelir ve sevişmek isterim.
230 Yorumla
Soran+1 yılÇok sessiz bir kız hakkında ne düşünür erkekler
Cevap sahibi+1 yılİlgimi çeker konuşmak anlamak isterim ciddi düşünürüm hoşuma giderse ama ben bir sevginin oluşması için konuşmanın sohbetinin güzel olmasını isterim ortak sevdiğimiz şeylerin olmasını isterim.
Soran+1 yılÇok sessiz olduğum için bana karşı ilgesini kaybettiğini söyledi ve devam etmek istemedi tekrar nasıl ilgisini çekebilirim beni tekrar sevmesi için ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar beraberdiniz cinsel hayatınız var mıydı?
Soran+1 yılHayır cinsel hayatımız yoktu ama biraz yakınlaşıyorduk sadece o kadar çok az beraberliğimizde bir ay falan sürdü sadece şu an arkadaş kalalım dedik ama tam olarak arkadaşta kalamadık öyle biraz uzak duruyoruz birbirimizden Ama aramızda bir çekim de var
Cevap sahibi+1 yılDönmek isterse döner. Erkekler için genelde bir kızla ciddi düşündüğü ya da takılmak için beraber olduğu düşüncesi başlarken vardır.
Soran+1 yılNasıl yani tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılYani erkeklerin düşüncesinde seninle ilişkiye başlarken ciddi mi ya da takılmalık mı olduğu baştan bellidir.
Soran+1 yılBaşta sanırım ciddi düşünüyordu benimle yani hoşlanıyormuş Hep aklıma geliyormuşum öyle diyordu sonra ben sessizim diye ilgisini kaybetmiş Şu an sadece cinsel çekim olarak çekim hissediyor galiba Bilmiyorum ama zaten Birbirimizden uzak durmaya çalışıyoruz ama tekrar sevmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki bir şey yaşamak istedi sen ilerisini yapmayınca vazgeçti. Sevdiğini belli ediyor muydu?
Soran+1 yılSaçlarda Evet sonralarda da ilgi gösteriyordu bayağı ama sonradan vazgeçtiğini söyledi artık bir şey hissetmediğini söyledim ve bunu benim hep sessiz olmam Hep de unutturmamdan kaynaklı olarak anlatmış arkadaşına Bana da öyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir her şey, bilemeyiz iç dünyasını. Sen neden sessizsin bir şeyleri kafana mı takıyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum ki olabilir nasıl aşabilirim bunu
Cevap sahibi+1 yılYani ben de mesela sessiz utangaç biriyim. Hiç kız arkadaşım olmadı bu yüzden. Biraz takıntılı olunca hiç ilişkiyi düşünemiyorsun.
Soran+1 yılNasıl kurtulabiliriz bundan beni tekrar sevmesi için ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılCesaret etmen gerekir ama gerçekten bilmiyoruz. O bunu hak ediyor mu?
Soran+1 yılHaklısın Ama işte benim hislerim onu istiyordum seviyordum
Cevap sahibi+1 yılO seni belki sadece cinsel olarak düşündü olmayınca bıraktı. Ne kadar ileri gittiniz?
Soran+1 yılÇok ileri gitmedik ama sebebinin bu olduğunu zannetmiyorum çünkü hep bana sessizliğimi falan ileri sürdü arkadaşlarına da hep öyle söylemiş
Cevap sahibi+1 yılYani başka bir yanlışını gördün mü?
Soran+1 yılYanlış yapmadım ama ona karşı çok ilgisizdim İlk başlarda Sonrasında da ilgisizdim bir de genel olarak çok sessizdim başka Bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor yani
Cevap sahibi+1 yılYani belki sıkıldı bu yüzden
Soran+1 yılTekrar nasıl düzeltebilirim bu durumu beni tekrar sevmesi için neler yapmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAçık açık konuşacaksın artık deneyelim diyeceksin
Soran+1 yılDeneyelim demedim de hala ona karşı bir hislerim olduğunu söylemiştim O da artık eskisi gibi hissetmediğini söylemişti ama ben hala arzuluyordur yakınlaştığımız anda beni istiyor yani hiç birlikte olmadık ama bir şey hissetmediği halde yakınlaşınca yükseliyor ama sevgili olmak istemiyor işte tekrar deneyelimi nasıl diyeyim ki
Cevap sahibi+1 yılBilemiyoruz ki belki yakınlaşmak için diyor. Bir arada olsanız bile eskisi gibi olmayacak başka biri yine çıkar. Artık yoluna bak sen de. Ben kaç tane bitmez aşkın bittiğini gördüm. Kendim yaşamadım ama etrafımda oldu. Yoluna bakacaksın
Soran+1 yılNasıl yani belki yakınlaşmak için diyor derken
Cevap sahibi1 yılHer türlü yakınlaşmak için şansını denedi olmadı olabilir. Bence artık kendi yoluna bakmalısın elbet kısmetinde daha iyi biri vardır.
Soran1 yılBilmiyorum işte Şu an aklımda ve kalbimde olduğu için vazgeçmek içimden gelmiyor
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun konuş o zaman bence :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dışarda yanımda iken gezerken beni tahrik etmesi
Vücud hatların belli olacak şekilde giyinmesi14 Yorumla
Soran+1 yılGezerken nasıl tahrik eder
Soran+1 yılYazarsın yaz bakalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakışı yaklaşımı sıcak davranışları önce bizi mutlu eder sonra da tahrik eder ilerleyen zamanlarda
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKişiye göre değişir
Cevap sahibi+1 yılBenim mesela bazen sessiz sakin kızlar hoşuma gider
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler ise hoşlanmaz onlardan
Soran+1 yılÇok sessiz olduğum için ilişkim biter gibi oldu bu sebeple artık benden hoşlanmıyormuş ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılHmm o biraz onun hoslantisi ile ilgili daha enerjik olmanı istiyor demek ki
Soran+1 yılNe yapmalıyım onu tekrar kazanmam mümkün mü sence
Cevap sahibi+1 yılŞimdi 2 yol var ya onunla iyi olmak için cabalayacaksın ya da gidip konuşacaksın ne yapabiliriz diye
Soran+1 yılKonuştum işte artık hislerinin geçtiğini söyledim eskisi gibi hissetmediğini söyledi büyük ihtimalle de sebebi bu
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bana karsi sehvet duymasi
16 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl gösterirse tahrik olursun mesela arkadaşın olan biri
Soran+1 yılBaşka neler yapabilirim
Fanteziler ses tonu cilve
02 Yorumla
Soran+1 yılFantezileri Nereden bileceksin ki
Soran+1 yılDaha doğrusu fanteziler nasıl olmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavranış işe tahrik olmak mı? Düşünmem lazım
112 Yorumla
Soran+1 yılDüşündün mü söyle
Cevap sahibi+1 yılÇok zeki olması ya hani ben bir kitabı söylüyorum bana o kitabın yazarının doğduğu yere kadar söylemesi aşırı tahrik eder bence
Soran+1 yılNasıl tahrik ediyor bu ya Bu sadece bir sohbet değil mi
Cevap sahibi+1 yılCanım mal bir insanla sohbet ettiğini düşün. Düz mantık konuşur. Ama zekasıyla seni hayran bırakan birini düşün. Uff fenaa
Cevap sahibi+1 yılMal olduğunu
Soran+1 yılNe alaka ki
Cevap sahibi+1 yılÇok sessiz insan mı olur aq
Soran+1 yılNeden olmasın ki her türden insan yok mu
Cevap sahibi+1 yılVar ama kız niye konuşmuyor abi
Soran+1 yılYa ben çok sessiz kalıyorum karşısında Hem ona karşı bir şeyler hissettiğim için hem de genel olarak Biraz sessiz durgun bir insan olduğum için
Bu konuda ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bunu nasıl aşabilirim
Cevap sahibi+1 yılKişisel gelişim kitapları oku
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılcilve :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl Biraz detay verir misin bana
- +1 yıl
güleryüzlü olmak yakın temas kurmak bazen erkeğe bebekmiş gibi davranmak vs...
+1 yılBazen bi bakış bazen yürüyüş bazen de dudak ısırma
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nasıl olur mesela detaylar verir misin
- +1 yıl
Başka biraz açık şeyler olur burdan yazamam özelden olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılişve cilve uyum
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz örnek verir misin
+1 yılDokunuşlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmalı
- +1 yıl
Davranış olarak demişin sen dikkat etmedim. Cilveli olmalısın
Soran+1 yılNasıl mesela örnekler verir misin
- +1 yıl
Yani bunun örneğini nasıl vereyim yakın durursun samimi olursun gibi
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cilveli olması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Söylenmez ayıp 🦥
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Cesaret ve dişilik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakışlar
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks?
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ileri boyut değil sadece arkadaşın olan bir kız nasıl davranırsa etkilenirsin
Cevap sahibi+1 yıliyi ama sen daha fazlasını istemiyor musun sadece arkadaş olarak mı kalacaksın
Soran+1 yılHayır işte ilk başta ne yapılabilir diye soruyorum ben Sen direkt ilişkiye girmişsin arkadaşken nasıl etkileyebilirim
Cevap sahibi+1 yılkanka daha önce hiçbir şeyler Yaşamadın mı
Soran+1 yılErkekler açısından öğrenmek istedim Sizin ağzınızdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlam kalça
110 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak değil davranış olarak
Cevap sahibi+1 yılNeşeli pozitif sevecen gibi davranışlar
Cevap sahibi+1 yılIletişim kuramaz diye düşünür sanırım.
Soran+1 yılKız mı kuramaz kendisi mi
Cevap sahibi+1 yılKendisi
Soran+1 yılBen çok sessiz olduğum için ilişkim ilerlemedi Vazgeçti benden ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılBitmişse uğraşma boş ver yenilere sans ver
Soran+1 yılOnu istiyordum Bir de ben biraz fazla duygusalım
Soran+1 yılTekrar olması için nasıl olmalıyım
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat