erkekler hazir zaten bekliyor ona ya seni tahrik etmek istiyorum zaten olur kendinizi neden yoruyorsunuz anlamiyorum hazir bekliyor erkek zaten sen soyle hemen o moda girer
dişlerini değdirmeyecek, bi yandan eliyle sıvazlayacak ama sıvazlarken çok da sürtmeyecek elini, hep aynı yeri emmeyecek başından köküne kadar hızlıca gidip gelecek, yarım ağız öpmeyecek koklaya koklaya öpüp emecek vakumlayacak vs vs anlatacak çok şey var, ama bi kadını oral konusunda eğitmek gerçekten büyük bi emek, o yüzden iki tarafın da birbirinin ne istediğini anlaması ve buna karşılık vermesi zaman alıyor, o yüzden iyi bir partner edindiyseniz kolay kolay bırakmamak lazım, gerçekten başka bir tende aynı hazzı yaşamak oldukça zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
erkekler hazir zaten bekliyor ona ya seni tahrik etmek istiyorum zaten olur kendinizi neden yoruyorsunuz anlamiyorum hazir bekliyor erkek zaten sen soyle hemen o moda girer
Sevişmek boynundan baslayip asagiya kadar opulmesi asiri derecede tahrik eder
zaten libido şarj durumun %100 geziyorum ne yapsanız tahrik oluyorum işiniz kolay o yüzden
değişiyor moda göre? sen birini mi etkileyeceksin
Tangayı sıyırırken popoda takılı duran anal plug bi kız arkadaşımda yaşamıştım beni en cok o tahrik etti
Tabiki de kadınlar 😃
Nefes alması djdjdjdjdj
Hiç beklemediğim bir anda nude atılması
Okşanmasını seviyolar
Boynuma eriyorum
Ne yapılsa
Öpülse
Boynundan öpüp ısırmaya bayılıyorum
Testislerimin okşanması. Ağza alınması.
Oral yapilmasi. Peki seni en çok ne tahrik eder
boş ver şimdi burada 🤭🤭
oral seks çek
Oral ama planlı bir şey gibi oluyor. Ki orale kalkmıyorsa zaten ohooo
Argo kelimelerle sekse davet etmesi
iyi oral yapan bi hatun.
İyi oral nasıl oluyor
dişlerini değdirmeyecek, bi yandan eliyle sıvazlayacak ama sıvazlarken çok da sürtmeyecek elini, hep aynı yeri emmeyecek başından köküne kadar hızlıca gidip gelecek, yarım ağız öpmeyecek koklaya koklaya öpüp emecek vakumlayacak vs vs anlatacak çok şey var, ama bi kadını oral konusunda eğitmek gerçekten büyük bi emek, o yüzden iki tarafın da birbirinin ne istediğini anlaması ve buna karşılık vermesi zaman alıyor, o yüzden iyi bir partner edindiyseniz kolay kolay bırakmamak lazım, gerçekten başka bir tende aynı hazzı yaşamak oldukça zor
Yalamak
Ufak boylu büyük kalçalı
Göğüs dekoltesi
Sevgidir
Knk bi hareket var
Benim ayak kalça
Temas
Saçıma dokunulması
Boynumdan öpülmesi
Inilti