Bu soru baylara :)
Bir erkeği en çok ne tahrik eder? ilişki sırasında ya da günlük hayatta farketmez...
Bir erkeği en çok ne tahrik eder? ilişki sırasında ya da günlük hayatta farketmez...
Bence erkeği hoşlandığı aşık olduğu kız tahrik eder...Diğer şekilde de tahrik olur tabii güzel bir bayan görünce ancak kelimenin tam anlamıyla sevdiği kadından tahrik olur, onun dokunuşu öpüşü bakışı bir an gülümsemesi ses tonu vs.birsürü anlık şey sayılabilir.Kontrolün aşık olduğu kadında olan tutkulu bir seks veya kadın tarafından istekle yapılmış bir oral seks adamı bitirmeye yetebilir sevgisine sevgi bile katarsın:)) sen gerçi baylara sormuştun ama dayanamadım:))
süpersin serra
ERKEKLERİ NELER TAHRİK EDER?
* Arzulandığını hissettiren bakışlar...
* Yumuşak ve ipeksi bir ten...
* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar...
* Dolgun göğüsler...
* Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar...
* Ayak bileklerinin inceliği...
* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri..
* Arzulandığını hissettiren bakışlar...
* Yumuşak ve ipeksi bir ten...
* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar...
* Dolgun göğüsler...
* Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar...
* Ayak bileklerinin inceliği...
* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri.
Nefes alması.
Cevap
35Cevap
bakımlı, seksi, düzgün yüz ve fizikli kızlar bir erkeği etkiler. ama tahrik olmak kişiden kişiye değişir. ben boynumun ve kulaklarımın emilmesinden feci etkileniyorum. kalçalarını bana dayaması ve sürtünmesi, göğüslerine başımı sıkıştırması, eliyle penisimi testislerimi tutması beni çok tahrik eder.
seksi bir kızın birşey yapmasına gerek yok gördüklerinde tahrik olurlar zaten :) ama sıradan biriyim dersen cesaretin olduğu kadar dekolte.yok sıradanında altıysan bir erkeği kendi eli daha çok tahrik eder :)
Enerji durumuna ve toplarında taşıdığı sperm miktarına göre değişir.Yakın zaman içinde birlikte olmuş biri gayet şuh ve çekici bayandan etkilenmeyebilir,aynı adam tam dolu vaziyette aynı kadını bakımsız halinde dahi kovalayabilir...
daracık kot veya kumaş pantolondan dışarı fırlamış kalçalar.gömlekten dolgun birşekilde gözüken memeler.askılı giyinenler.dar eşofmanla yürüyüş yapanlar.dondurmayı şehvetle yalayanlar.yetermi:)))
adam içindeki tüm vahşeti kusmuş :d
vahşet değil canım benim hoşlandığım tahrik olduğum görüntüler :))
seksi bir kız bişey yapmasada tahrik eder.seksi olmayan bir kız kucağımada otursa bişey olmaz,olabilirde ama...
ilişki anındaki tiz ve derin iniltilere bayılırım . işime beni daha çok konsantre eder
kadında şevkat hallerinide pek bi özümserim sahiplenen kadınları severim tahrik olurum
Bakışları, duruşları ve bunlarla verdiği mesajlar yeterince tahrik edicidir. İlişkide de fantaziler...
bunu sorma gereği duyan bir bayanın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu düşünmek bile beni dehşete düşürmeye yetiyor. fiziki olarak teşhir etmeyi anlarım da bu sanaldan teşhir etme de neyin nesidir.
kimi zaman erkeğinin yanaına kondurduğun bir öpücük bile tahrik edebilirken kimi zamanda hiç bir şeyden tahrik olmazlar :)
Erkegimi en cok ben tahrik ederim yavrum :D hadi yürü simdi hahayt
isviçreli bilim adamlarından faks bekliyorum, gelsin söylicem :)
ahahahhaha :D
ınce espırı +1 :)
standart birşey yoktur sanırım...
bir arkadaşım bira içmekten çok hoşlanır...günboyu 20 tane içiyor...
İlişki sırasında zevk iniltileri günlük hayatta giiym tarzı.
oral.
sehvetli bi oral, sevgilinize sunacağınız altın kasede ki ölümsüzlik iksiridir.
Gerek yok her sözü laf ile beyana, Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana.. Ne güzel söz Söylemiş Mevlana
ilişki sırasında çekingen tavırlar sergilemeyen ve karşındaki kişi senin elinden gelen herşeyi yaptığını düşünmesi işte bu onun için yeterlidir
seksi mesajlar,frenchkiss,masaj...oral...ve bunun gibi birkaç bin olay daha...:)))))
eteğinden Yada ince Pantolonundan belli olan Tanga izleri offf dedirtecek cinstendir
Erkek dolu olsun yeter uğraşmaya gerek kalmaz. Herşey tahrik eder.
o anki istek durumuna göre değişir..ama ben çorap hastasıyım
arzulu bakışları ve kokusu...
Gadın Gadın Gadın Gadın.
yaz ortasındaki bakımlı ayakları:)) dayanamam...
Sigara içmeleri ve dondurma yalamaları
neden dondurma yalamak yahu ? :S
Bazı kadınlar dondurmayı baska bıseyı yalar gibi dusunurcesıne yol açıoda ondan dolayı
bazıları nefes alan her kadından tahrik oluyor :))
Güzel ve bakımlı ayaklar. :)
ısrarla sinemaya gitmek istemesi
derimod hali :)))
Arzulanmaktan büyük tahrik mi olur?
Bakımlı ve güzelse,ayakları!
sigara içmem tahrik ediyo niyeyse.)
bunun neden olduğunu eminim biliyor ve bundan zaten zevk alıyorsun ;)
neden almayayım:)
şöyle soru olsaydı; ne tahrik etmez diye :)))
yoğun bir şekilde öpüşmek
Kulagini öpmek :D
Ten ve koku.
cilverli bakıslar ve konusmalar :)
Oral yapılması.
kulağın öpülmesi
mini etek
sexi giynmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar