Gerçekten kocamın libidosu mu düşük, yoksa bana karşı mı böyle artık çözemiyorum ve çok sinirleniyorum. Sizce düzelir mi?

1,5 yıllık evliyiz. Yaklaşık 4-5 aydır (öncesinde de vav olmasa da) bazen haftada 1, bazen 2 haftada bir kocam bana yanaşır oldu. O da resmen sanki benim ittirmemle oluyor. Bu adam daha 30 yaşında. Bugün de yıkandım siyah dantelli gecelik giyindim, kırmızı ruj sürdüm. Önce geldi bir baktı, sonra hiçbir şey yok gibi normal sohbet etti. Akşam da sofrada o halimle bir şeyler konuşmaya devam ettik. Sırtıma asker arkadaşıymışım gibi vurunca dayanamadım ben de herhalde asker arkadaşınım ben senin dedim. Karşında böyle bir kadına bu oluyor mu şimdi dedim sen de hemen alın dedi. Neyse uzatmadık ama şimdi de yattı fosur fosur uyuyor. Gerçekten sinirlerim bozuluyor artık. Adama keç kere beni mi çekici bulmuyorsun dedim saçmalama olur mu öyle şey dedi. Ben onu gün içinde dudağından öper ederim, o ben öpmesem öpmüyor. Geçende dedim ki ben farklı farklı dekolteli şeyler giyiyorum benden hiç etkilenmiyorsun, beni kadın olarak görmiyor musun dedim. Ne alakası var ama gözüm alıştı dedi. Bundan sonra böyle mi yani bana dokunmayacak mı bu adam. Zaten erekte sorunu da vardı ona rağmen idare ediyordum, şimdi tamamen çekti kendini çok gururuma dokunuyor. O kadar bakımlıyım, cilveliyim karşımdaysa odun var. Başka kadın görünceyse hemen bakışlarını indiriyor demek ki libido sorunu yok.

Gerçekten kocamın libidosu mu düşük, yoksa bana karşı mı böyle artık çözemiyorum ve çok sinirleniyorum. Sizce düzelir mi?