Arkadaşlar eşimin libidpsu düşük 5 aylık evliyiz 4 gün oldu sekse yanaşmıyor kocam in ki kalkmıyor seks olsa da 5 dka da boşalıyor gün içinde sürekli temas halinda seviyorum der dokunur sarılır öper gece ben uyumadan beni yatağa götürmeden uyumaz bensiz ilgisi de var ama sekste yok napmaliyim bu durumu yeni evliyiz monoton şimdiden kocam sıkıldım bu durumdan gün içinde dokunup öpüp seviyorum demesi bensiz yatağa girmemesi bir şey ifade etmiyor bana seks yok 4 gündür artık aynı yatakta bile uyumak istemiyorum onunla zaten bir ise yaramiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle işin, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu eşine söylemek olmalı. Seni seven ve düşünen biri bunun çözümü için bir yol arar. Sonra sorunun köküne inip, düzeltmeye çalışırsınız. Alternatif yollar her zaman mevcut😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu süre içinde siz hergun ilişki yaşamanız gerekiyor. Bence eşinin erken bosalmadan dolayı seni tatmin edemediginden sekse soğuk bakıyor. Yine mahcup olacak kızı bosaltamsyacagim diye korkuyor. Bence sana uzun süre oral yapıp seni yükseltmesi sen yükselince giriş yapıp ikinizde bosalmaniz iyi olabilir. Veya bosalacagini anladığında kokleyi hareketsiz duracak 2 dakika bosalma hissi gidince pompala devam etmesi ilişki süresini 2 katına çıkarır başka bilgi istersen söyleriz mutluluklar
06 Yorumla
Soran+1 yılO her şey e kapalı birisi bekarken sevişip yalardim erken boşaltıcı aynı 5 dka sürerdi ilişki yok diye onemsemezdim evlendik ilişki oldu bu sefer sevişme yalama vs bıraktı otur hemen bosalcam demeye başladı yaptığı seks seks değil sevişmesiz bazen islanamiyorum bile bunu ona söyledim. evet beni istediğim gibi olmadığı için ilişkiye soğuk olabilir gün ici seviyorum der mesaj atar temas hali yapar 1 gün sıkılmadı bu durumdan ama sekste yok
- +1 yıl
5 dakika çok azdır.5 dakika ön sevismeye bile az yatağa geçeceksin dudaktan öpüp yanak gidik gerdan gögus derken soyunana kadar geçen süre bile 10 dakikadan uzun sürer bu iş yapana kadar azda olsa sulanirsin bundan sonrada giriş yapsa bile en az 15 dakika olur süreniz çok az bu sürede sulanmaz bile bu beş dakika hemen girişmi yapıyor sen oral yapiyonmu ona göre daha uzatma önerisinde bulunayim
Soran+1 yılÖpmüyor bile erken boşalıyor diye her şey e karşı hemen otur bosalcak gelicek şimdi diyor bir sürtüp sulamayın bari derken bir bakıyorum boşalıyor içime girmeden sürtünme bile boşalmasına yetiyor
Soran+1 yılDaha önce yapıyordu onu ama oda aynı kısa sürüyordu 2. de artık 2yide yapmıyor daha balayı günlerinde 2 yi de ben istiyordum aynıydı iyice eskiyor gibi düşünüyor zaten 2 yıl sevgiliydik ilişki olmadı ama ben alıştım artık 3 yıl oluyor vs gibi şeyler söylüyor 3 yıldır ilişki değil 5 aydır ama diyorum olsun ben öyle sayıyorum vs diyor
- +1 yıl
Cinsel terapisti gitse belki bir işe yarar belki denedinizmi burada o bosaliyor onun için sorun değilde sen evlisin ama ilişkin bir işe yaramıyor. Ya mastürbasyon yapacaksın ya da başka yöntemlere baş vuracaksın. Adam senide kendi boşandıktan sonra senide oralla ya da maska yöntemlerle bosaltmasi gerekir
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gerçekten kötü bir durum şimdiden öyleyse ilerde senede bir olur üroloji doktoruna gidin beş dakika için soyunmaya gerek yok evlilikte cinsellik gerçekten önemli
016 Yorumla
Soran+1 yılAynen 5 dka için soyunmaya gerek kalmıyor çünkü bir gir çık yapıyor bekarken yalardim 5 dka da boşalırdı ilişki yok diye düşünürdüm evlendik sevişmeyi kaldırdı yalayım mesela diyorum üstüne hemen otur bosalcak zaten diyor 5 dka da boşalıyor zaten öpmüyor bile bazen kuru kalıyorum iki sütteyim bir islanayim dedim bir baktım dışarı boşaldı içime girmeden naptın dedim çok oynadın diyo ne çoğu ıslanamadım öpme yok sevişme yok hiç bir şey yok bak yaptığı kuru ilişki enfeksyon oldu doktor a gittim yani çözüm leri geciktirme tedavi vs hiç bir şey kabul etmiyor tabi 2 dka sürücek çeşme mi bu diyor geçen akşam seks yok beni boş bırakıyorsun kaymalar yaşanabilir diyip göz korkutayım dedim gelip tehtid etmeye calisiyor bak yara çıkar sonra cibana döner vs bos bos şeyler gün ici her dakika sarılır öper seviyorum der ama sekste 0 heralde sekste 0 im gün içinde böyle davranayım kaymasin diye düşünüyor
Soran+1 yılBizimde 1 düşük oldu 1 buçuk aylik bu sireler de ya da çocuk varken düşmesi normal ama şu an bizde hiç biri yok
Soran+1 yılEşim 0
Soran+1 yılBosalcak diye yapmiyor bir iki surteyim sulanmam lazım çünkü o sırada boşalıyor içine girmeden onu da yapamıyorum kuru kuru giriyor
Soran+1 yılYatakta bile ayrı yatmaz bensiz durmaz gelmeden ben yatağa girmez temas hali sürekli var ama seks te eksik çok hemde o uyurken yatağı terk ettim gidişimi anlar çünkü bana dönük uyur hep bana sarılır anladı hemen gelip kızdı kendine sir bu durum ları dedim boş bırakıyor sun sürekli dedim insan kayar dedim gözü korksun diye dahada kızdı istediği kadadkizsin belki kendini toplar diye dedim
Soran+1 yılMasallah
Soran+1 yılHamilelik mi anamal düştü zaten 1 buçuk ay da ya sağol ub
Soran+1 yılGüzel güzel konuşmayı da denedim olmadı artık güzel konuşmadan çıkıp konuşmayı denedim yine olmuyor heralde sıkıntı ya
Soran+1 yılKabullenmiyor durumunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
+1 yılÇok düşük hemde ve bu gidişat iyi değil hâliyle sizi boşluğa arıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ama sizi de iyi anlıyorum
Soran+1 yılBekarken de böyleydi ki o sevişirdik yalardim 5 dka da boşalırdı ama ilişki yok die önemsemedim hala aynı bir şey degismedi
- +1 yıl
Bu kötü bir durum ben yapınca onun tatmin olmasına oncellik veriyorum öyle boşalıyorum ve hatta gecede bazen 3 yapıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle erkekleri nerden bulup evleniyorsunuz.
bizde burada libidosuz kadınlara kalıyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılCezerye cevizli sucuk pestil yedir bol bol performansı artar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine sağlam libidosu yüksek seks arkadaşı bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada bi yapın biz öyle yapıyoz benımkıde baska pozisyonlwra kapalı dndkkkd
13 Yorumla- +1 yıl
Sana yetiyor mu haftada bir
Soran+1 yılYa Şaka gibi bekarken sevişirdik yalama. olurdu 5 dka da boşalırdı ilişki yok diye onemsemezdim evlendik sevişmeyi kaldırdı direk kucagima gel otur hemen bosalcak zaten diyor bir iki surtmem bazen içine girmeden bosalabiliyor gün içinde seviyorum lar temas sarılmalar öpücükler ama sekste yok 0 heralde sekste 0 olunca gün ici ilgi vereyim yüklü belki tutarım diye düşündüğünü düşünüyorum
Soran+1 yılUzun duruyordum belki senin kinin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatının bundan sonraki kısmını zindanda yaşamaya başlayabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBekarken de böyleydi ilişki olmadan sevistigimizde yalardim onu 5 dka da boşalırdı ama ilişki yok die onemsememistim evlendik yine aynı
Cevap sahibi+1 yılBile bile lades demişsin. Henüz yenisin. 5 ay kısa bir süre evlilik hayatında. Daha fena olduğun günler olacak
Soran+1 yılPeki bu libido niye düşük bu adam in erken boşaltmaları seks olsada erken boşalıyor hiç olmaması daha da kötü bi yan
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma hastalık. Bunun tedavisi var. Ama libido dediğin isteğin düşük olması onu yeterince etkileyememek, istediği gibi olmaması olabilir. Bunu yalnızca sen çözebilirsin
Soran+1 yılYa herkese karşı böyle gözü disarda değil yan bile bakmaz ama seks mevzusu boyoe
Cevap sahibi+1 yılErkeklik hormonları zayıftır. Yükle 😉
- +1 yıl
Okuduğum soruna ve (Sondans20) cevaplara, bana göre biraz fazla cinsel ilişkiye giriyorsunuz… mesela (bardağın su bırakınca ağzıyla kadar doldürüp ! Daha doldura bilirmisin? Veya 2 tane döner yedığın doyduğun halde 3. cu veya 4. cu döneri yiye bilirmisin? Hayır dimi? O halde bana göre biraz çok ilişkiye giriyorsunuz, bey efendi daha cinsel ilişkisi doldu yani şu anlık istemez ! Bence biraz ara verın, biraz (özlemiş) olsun …. DE … 5dk boşaltma problemleri çözelim… biliyorsun bütün erkeklerde vajinaya girer girmez (kendi düşünürler) ama … yapınca ne yaptığını, ne anladığını ne kendi kontrolü, dikkat etmiyorlar ve çekmiyorlar… bunları yazarken kimse beni anlamıyorlar.. bir örnek, bir erkek 1 sene boyunca spor salona gidince çalışıp kendi vücudu değişiyor mu? Evet daha güçlü halı gösteriyor !!! Bey efendi de penisi aynı şekil… bunun de teknikleri var
+1 yılNe yapmayi düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce test edecektin
00 YorumlaBi işe yaramıyor mi Harun abi
00 YorumlaBu konuyu biraz detaya inelim
00 Yorumla
+1 yılİlaç at yemeğine filan :)
00 Yorumla
+1 yılHmm cok kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyemeğine sap ya da azdirici falan at
03 Yorumla
Soran+1 yılBekarken sevişirdik yalardim yine 5 dka da boşalırdı ama ilişki yok diye önemsemedim evlendik durum yine ayni
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık olmuş sana ömrün eksik geçecek
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek bir çözüm var bu soğukluğunu yenmene
Soran+1 yılGeciktirici kullanmıyor başka pozisyonlara kapalı bekarken ilişki olmadan sevişirdik yalardim yine 5 dka da boşalırdı ama ilişki yok diye önemsemedim hala aynı bensiz yatağa girmez bana dokunmadan temasta olmadan durmaz ama seks yok
Soran+1 yılBugece tv li oda ya geldim bensiz uyumuyor gelip duruyor dizi izlicem diyorum nasılsa gitsem de. birsey farketmiyor gibi laf çarpıttım sen gelmiceksin yatağa dedi yok gelirim git sen dedim burada uyumak istiyorum ayrı
Cevap sahibi+1 yılAdamın bayağı sorunları varmış en başta da zaten göstergenlik göstermiş sana seni üzdüğünü biliyor ama değişmeyeceğini de biliyor
Soran+1 yılGün içinde sürekli temas sürekli mesajlaşma sürekli seviyorum diyip elinde tutmaya çalışıyor iyide bu yetersiz
Cevap sahibi+1 yılYetersiz tabi ki istediği ni veremiyor sonuçta büyük bir yanın eksik duygular yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBelki böyle kandıra bilirim seni böyle huyuna giderim düşüncesinde demek ki
Cevap sahibi+1 yılHırçın öfke duygusu yaşamanı istemiyor ama seni morali bozuk bırakıyor
Soran+1 yılAynen ilişki yapmıyorum bari diyor gün içinde mesaj atayım ufak dokunuş opucukler yapayım ki ilgi veriyor diyip kaymasın elimden diyor ama o iş öyle dediği gibi değil
Cevap sahibi+1 yılAynen düşündüğü gibi olamaz ki sonuçta seninde bjr sabrın toleransın var
Soran+1 yılKesinlik le
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşalım mi
Cevap sahibi+1 yılBurdamısın
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir halini hatrını sor bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahha bozuk bana gel (25cm)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert mi seviyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYaşlı mı kocan yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 o 34
- +1 yıl
Yaşlı da değilmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılananas suyu
00 Yorumla Aynini ona de iste.
00 YorumlaD3rtleşmek istersen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAghh ahhh ne odunlar var
00 Yorumla Ahhh kıyamam ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakviye al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoyle hirpalasinn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok vahim durumun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılşimdiden mi böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
ilk bir iki ay nasıldı?
Soran+1 yılBekarken de yalardim ilişki olmadan aynı erken boşalıyordu
- +1 yıl
detay sorabilir miyim anlamak için
Oral denediniz mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonu yok bunun