Cinsel Yaşam Kızlar anal ilişkiye bu kadar karşıyken neden çok fazla yapıyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yani ters bişey var belki 10 kadının 7 si anal yapmış ama iğrenç buluyor madem iğrenç niye yaptiniz Güncellemeler+1 yıl Senin boyun kacti Kızlar anal ilişkiye bu kadar karşıyken neden çok fazla yapıyorlar? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Franciskofaniyim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben yapmadım eskiden sevdiğim çocuk çok yalvarmıştı buluşmayı bile kabul etmedim 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl bişey diyorum biliyormusun şöyle bekar olup ilişki yaşayan kızlarin çok ama çok azı anal yapmamisfid Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Eskide sevmeme rağmen kabul etmedim el ele bile tutusmadim daha benden ne bekleniliyor acaba Yorumla Soran +1 yıl Bekarmisin yoksa evledinmi Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Bekarım 24 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Bende 28 bakirim ama karşımıza temizi cikarmi acaba Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Bilmiyorum zaten milyonda bir beğendiğim sevdiğim oluyor Yorumla Soran +1 yıl O zaman belki çok geç evlenirsin seciciysen Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Ne yapayım aşık ettiremiyorsa Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Yani çok seçici değilim uzun zayıf yakışıklı ve iyi biri olup beni sevmesi önemli olan Yorumla Soran +1 yıl Uzunum zayıfım ama yakışıklı değilim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi biriyimde Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Hmm yani bilemedim benim eskide sevdiğim çocuğa da yakışıklı değil kötü diyorlardı ama ben sevmiştim yani uzun zayıf diye mi bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Uzun zayiftam kastın kaç boyla kilo olsun benim boy 183 Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl İyi 1.80 üstü Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Yani erkeği maskülen gösteriyor çekici gelmiyor bilmiyorum neden sevdiğimi Yorumla Soran +1 yıl Kilo kaç olsun benim kilo 80 ama zayıf görünüyorum değişik yani Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Yani 70ler ideal ama frsncisko gibj çok hoş Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç keşke minyon olsan Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl 1.65 balık etliyim Yorumla Soran +1 yıl Balık et dedin kalbimden vurdun aşığım balık etli kadına Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Teşekkür ederim de beğenebilir miyim bu bir ikinci ben 1.5 ay biriyle konuşamam Yorumla Soran +1 yıl Ben yakışıklı degilim sen sıkılırmisin konusunca Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Yani bilemiyorum seversem hoslanirsam niye sıkılayım ki Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Benim eskide hoşlandığım sevdiğim çocuğa da çirkin diyorlardı ama bilmiyorum ben hoslaniyordum Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Az önceki sen miydin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl az onceki Yorumla Soran +1 yıl Benim şarjım az yazacam sana gitme ☺️ Yorumla Franciskofaniyim +1 yıl Az önce bana istek atan mesaj atan Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin nasıl atayimki Yorumla Soran +1 yıl Şeyden ciksana Yorumla Soran +1 yıl ya da soruyu begen Yorumla Soran +1 yıl Burdamisin Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben yapmadım eskiden sevdiğim çocuk çok yalvarmıştı buluşmayı bile kabul etmedim
Ben nasıl bişey diyorum biliyormusun şöyle bekar olup ilişki yaşayan kızlarin çok ama çok azı anal yapmamisfid
Eskide sevmeme rağmen kabul etmedim el ele bile tutusmadim daha benden ne bekleniliyor acaba
Bekarmisin yoksa evledinmi
Bekarım 24 yaşındayım
Bende 28 bakirim ama karşımıza temizi cikarmi acaba
Bilmiyorum zaten milyonda bir beğendiğim sevdiğim oluyor
O zaman belki çok geç evlenirsin seciciysen
Ne yapayım aşık ettiremiyorsa
Yani çok seçici değilim uzun zayıf yakışıklı ve iyi biri olup beni sevmesi önemli olan
Uzunum zayıfım ama yakışıklı değilim 😂😂😂
İyi biriyimde
Hmm yani bilemedim benim eskide sevdiğim çocuğa da yakışıklı değil kötü diyorlardı ama ben sevmiştim yani uzun zayıf diye mi bilmiyorum
Uzun zayiftam kastın kaç boyla kilo olsun benim boy 183
İyi 1.80 üstü
Yani erkeği maskülen gösteriyor çekici gelmiyor bilmiyorum neden sevdiğimi
Kilo kaç olsun benim kilo 80 ama zayıf görünüyorum değişik yani
Yani 70ler ideal ama frsncisko gibj çok hoş
Senin boyun kaç keşke minyon olsan
1.65 balık etliyim
Balık et dedin kalbimden vurdun aşığım balık etli kadına
Teşekkür ederim de beğenebilir miyim bu bir ikinci ben 1.5 ay biriyle konuşamam
Ben yakışıklı degilim sen sıkılırmisin konusunca
Yani bilemiyorum seversem hoslanirsam niye sıkılayım ki
Benim eskide hoşlandığım sevdiğim çocuğa da çirkin diyorlardı ama bilmiyorum ben hoslaniyordum
Az önceki sen miydin
Nasıl az onceki
Benim şarjım az yazacam sana gitme ☺️
Az önce bana istek atan mesaj atan
Gizlisin nasıl atayimki
Şeyden ciksana
ya da soruyu begen
Burdamisin
Attim
zevk verici