AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kendi kararlarıdır...
Kızlar zevk almıyor sadece erkekler alıyor, tercih etmememiz normal
Cinsellik aslında bir konsantrasyon meselesidir.
Bazı durumlar gerçekleşmez ise pek mümkün değil. ama bunu sağlayabilecek partnerde çok az kısaca saygı duyuyorum.
Benim bencilliğe tahammülüm yok sadece, zevk alınmadığı halde kızı zorlayan erkekler bencil ve itici geliyor. Ayrıca konsantrasyon falan hikaye. Kızlar analdan zevk almaz almış gibi yapar, erkeği inandırmaya çalışır zevk aldığına. Buna inanan ve inanmayan erkek vardır sadece.
Başkalarının adına konuşmak anlamsız. Bizzat duyduğum bağımsız ve tarafsız itiraflar var. Hayatında hiç birisi elinin tersi ile yanağını okşayıp, oradan aynı el ile parmakların çenende buluşturdu mu? Biraz boğazına dokunup oradan ensene ve omurgan boyunca beline kadar süzüldü mü? Omurganda sinir uçları var. Bir kaç kez sırtında aynı hareket tekrarlanırsa karıncalanmayı hissedebilirsin. Dahası anal zevkler kapalı devre durumlardır. Yani sadece vajina baz alınarak konsantre olursan bir şey hissetmemek normaldir. Bu aktörlük gibi bir durum. Hissetmek ve role girmek zorunda kadın. Anatomik olarak bazıları daha yatkın ve hızlı adapte olurken bazıları zorlasa da olamaz. İnanmak ya da inanmamak kişiye kalmış.
Yapan bir sürü sayısız arkadaşım var hepsinin söylediği şu: “Anam ağladı acıdan saatlerce inliyor gibi yaptım zevk aldığımı sansın diye.” Erkeğe mutlu hissettirmek için çok iyisin, harikaydın diyorlar hepsi. Ama kız ortamında gerçekler konuşuluyor maalesef.
Büyük çoğunluk almıyor zevk. Ama nadir de olsa alanlar var. Anal seks esnasında erkek içerideyken eli ile klitorisi okşuyor ve kızı boynundan öpüyor aynı anda anda diğer eli ile göğüslerini okşuyor ise bnce sırf bu doluluk hissi her alandan elektrik hissi insanı uçurabilir. Tabi kaç çift bu elektriği yaşayabilir tartısılır.
Bilmiyorum vajina varken b@k çıkan yeri tercih etmem açıkçası
Cinsel hayata karmak için olabilir. Sonuçta pantolonu gösteren ütü kadını gösteren gtüdür. Ama sürekli tekrar edilmesine bende karşıyım. Üstelik kaç erkek yatak da nasıl hareket etmesini biliyor ki.
Vajinal ilişkide bir sürü fantezi türü var, ayrıca arkadan da vajinaya girilebiliyor g@tle temas ederek. Yani çok yolu var. Cimsellik zevk demektir bana göre, acıdan kıvranmak zevk değil
Peki başka bir şey sormak istiyorum. Hiç kocaman sıcacık bir aleti kalçalarının arasına aldın mı? İçine girmeden o sıcaklığı hissettin mi? O sıcaklığı hazzı yaşarken vajinanı okşadı mı?
Evet arkadan vajinama girerken kalçamın arasındayken zevk almıştım ama anal değil vajinal ilişkiydi
Gibi gibi … kimse kimseyi buna zorlayamaz. Ama demek ki hazzın bir standartı yok diyebilir miyiz? Doğru ten uyumu ve hareketler ile her şey mümkün.
Dediğim şeyin hala arkasındayım anal ilişki kıza zevk vermez. Ten teması başka bir durum
Partnerin hiç sana oral seks yaptı mı?
Evet
Oral seks esnasında bazı hazlardan geri kalmış olman çok yazık.
Anal istemeyen kızları manipüle etme yönteminiz bu mu?😂 Sevgilimle birbirimizi fazlasıyla tatmin ediyoruz, aklına gelmeyecek fantezilerimiz var sen rahat ol.
Pofff bak işine ya herkes de kendini dünyanın hakimi sanar oldu
Hoşuna gitmeyen yanıtlar alınca ağlamak yok 😉
Hayır son mesaj da kibirli tavrın hoşuma gitmedi. Ağlama falan da yok. Zengin ve popülerim yurt dışında yaşıyorum her şeye sahibim sence ne benim motivasyonumu baza bilir ki?
Senin de cinselliği dünyada ki herkesten daha iyi bildiğini sanıp “çok yazık” diyerek acıman hoşuma gitmedi. Ayrıca Zengin popüler olmanla konunun hiç bir alakası yok. Araya sıkıştırmaya çalışman komik olmuş
“Çok yazık” derken bu edebi bir dil dir. Yani çok daha güzel değerlendirilebilirdin gibisinden. Bence daha fazla zevki hissi duyguyu hakediyorsun demek istedim. Ayrıca o saydıklarımın anlamı; evet her istediğimde kız bulabilirim ve bir çok insandan daha fazla şey biliyorum bu konuda demek. Ben bir casanova bir şairim demek
Acı ve bağımlılık hissiyatı
Ait olma itaat etme hükmedilen ve duygusallık arayışı karması ve bu liste uzar gider.. itaat
Kral sayıları az ama onlar da zevk almıyor yapmak için yapıyorlar anlayacağın bizzat yakın kız arkadaşım itiraf etti