Seni bilemem ama yalamayan erkek çok (temiz olsa da) ayrıca orası ıslanmıyor ve daha dar, hassas ve diğer saydığım maddeler var. Bu yüzden anal seks istemezdim ben.
İleriki yaşlarda bu şekilde ilişki yaşayan insanlar tuvaletlerini tutamaz hale gelebiliyorlar. Tanıdığım bir kadın 30lu yaşlarda altında hasta bezi ile dolaşmaya başladı bu yüzden. İnsan doğasına ters bu şekilde Bi ilişki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok kötü acıyor ilk başta o yüzden bazı kadınlar bundan geri çekinebilir.
Günah, hijyenik değil, çoğu erkek yalamıyor, daha dar, ıslanmıyor ve ileri de tuvaleti tutamama riski var.
erkek yalamıyor derken temız ısen her yerını yalarım arka delıge kadar ama arkadan yapmam yapmadımda.
Seni bilemem ama yalamayan erkek çok (temiz olsa da) ayrıca orası ıslanmıyor ve daha dar, hassas ve diğer saydığım maddeler var. Bu yüzden anal seks istemezdim ben.
ben oralsız ılıskıye gırmem tadmam lazım.. heryerını yalar dıllerım. anal harıc herseyı yaparım.
Ne mutlu partnerine o zaman 👀
ne mutlu dıyemıyorum uzun suredır yalnızım cavusla ugrasıyorum :)
İğrenç
Günah
İleriki yaşlarda bu şekilde ilişki yaşayan insanlar tuvaletlerini tutamaz hale gelebiliyorlar. Tanıdığım bir kadın 30lu yaşlarda altında hasta bezi ile dolaşmaya başladı bu yüzden. İnsan doğasına ters bu şekilde Bi ilişki
Iyy iğrenç
Zaten benimkini alan kadın direkt hasta olur
21cm de :)
At yalanı
Göstereyim mi? İster misin
İnanmıyorsan seve seve gösterebilirim yavrum :)
Geri bas
Yaw de gey
İnanmıyordun ama noldu
O zaman at yalanı demeyeceksin bebek
Beceriksiz erkekler in aceleci tavırı yüzünden ama bakire olan lar ın vaz geçimlez seks hayatı anal ve oral
Zevk almiyolar muhtemelen alma numarasi yapiyolar, ayrica günah ve sagliksiz
saglık durumu bı sekılde asılsada gunah olmasından oturu hıc talep etmedım merakta
@ellerserbest siz p*rno biraz azaltin bence merak ediyo gibisin cünkü
acıdan ve hijyenik olmamasından olabilir
Acı cekiyorlr cunku
İster
Sonra* gizlenirsin*
?
Yrumumu silmişler
Zor alıyorlar
Ne bilim
Sen kız değil misin?
Ne bilim ben aw