Ama ben şu an olmaz diye gecistiriyorum hep 2 senemize giriyoruz ama ben onunla ciddi düşündüğüm için evlenince olsun istiyorum ama o hemen olsun istiyor sizce bu durum karşısında ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu senin kararın tabi ki saygı duymak gerekiyor. Sevgilin sevişmek istiyorsa en azından onu yüzeysel olarak tatmin etmen gerekir. Eğer hiç yapmıyorsanız oral seks yapabilirsin. Bu onu bir sürede olsa idare edecektir. Yok ben illaki yapmak istiyorum diyorsa da yap gitsin ne olacak sanki.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Böyle bir şeyi de ilk defa görüyorum 😂
Ayrıca sakın yapma, evleneceğin kişiyi de gözden geçir derim09 Yorumla
Soran+1 yılKesin eski sevgililerine vermiştir bu o yüzden artık ona güvenemem o yüzden işimi halledip bırakacağım orispiyi
Soran+1 yılEvet bu zamana kadar baya kişi ile oldum ama karım olacak kişi bana Özel olmalı ben erkeğim
Soran+1 yılSizde az değilsiniz şimdi yalan olmasın bu arada söylediğin lafı bir iltifat olarak kabul ediyorum
Soran+1 yılBenimle doğru konuş niye sizi. Kullanınca s kip atın a mı şuursuz oluyoruz
Soran+1 yılMerak etme sabah olunca bakalım kim kimi kullanmış oluyor görecek o
+1 yılSevdiğim kız bana bu söylsene Ske Ske soğuturum ; )
00 YorumlaOlum aptal olma, simdi boyle direkt konusmak istemiyorum ama kiyamadigina kiyarlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDe evlenmeden olmaz anlamiyorsa azına bir tane vur anlar
24 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi içime kuşku oldu bende. Önceki sevgililerine de acaba böyle diyormuydu maalesef eğer bu öyleyse onunla ciddi düşünmem
Cevap sahibi+1 yılKötülemek istemem ama sana diyosa onlara da demiştir umarım ki yapmamiştir bide
Soran+1 yılşu an güven problemi oluştu bunu gözden geçirmeye çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılHayır hemen öyle olma onunla konuş ve söyle eğer ısrar ediyorsa bitir yani
yapma kesikle
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekeni
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum yarına bı bakayım o zmn neler olacak
Cevap sahibi+1 yılBak bakalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri