Aşık olduğum kişi bana aşık olan kişi olur. Bunun dışında zaten tek taraflı bir durum yaşamam ve sevişme aşamasına gelmem emin olmadıktan sonra. O nedenle böyle bir durum yaşamam söz konusu olamaz.
İşin içine aşk girince yine işin rengi değişiyor. Seks önemli ama aşkı bastırması kesinlikle mümkün değil. Seks süreceği birkaç saat. Fakat aşk her zaman içinde kalıyor. Yolda yürürken bile onu düşünüyorsun. Sırf seks yapacağım diye göz göre göre onun bir başkasını sevişini izleyemem ben.
Sürdürmem. Duygu olmadan yapılan seks bana zevk vermiyor, veremiyor.
Sevdiğim insanla, karşılıklı arzuyu hissettiğim insanla yaparım. Başkasıyla da yapmam. Flörtle bile yaparım bak, ama arada karşılıklı duygu yoksa, yemişler seksini.
Cinsel bir açlık çekmiyorum ben kdjd Diyorum ya, “ hoşlandığım biri olursa “ hoşlanacağım yani o da hoşlanacaktır muhtemelen zaten ondan dolayı sıkıntı yok😂
Ben evlenmeden zaten seks yapmam sjsjs evlendikten sonra da eşim zaten bana aşık olacağı için birbirimizi seks arkadaşı olarak görmeyeceğimizi zaten biliriz.. eğer ki sevgiliyken yaşamak isterse ya da tek derdi bu olursa da zaten ayrılırım.. benim için cinsellik değil duygular önemlidir çünkü..
Korkunç bir yıkım olurdu. Derhal ayrılırdım. Gerçekten karşılıklı güven ve aşk yoksa cinsellik olayına ilgim olmaz zaten. Aşk yoksa cinselliği tiksindirici buluyorum diğer zamanlarda, böyle bir şeye tepkim de her türlü korkunç olurdu. Erkeklere güvenmiyorum çok uzun zamandır..
Hayır devam etmem tabii ki sonuçta kadınlarda nasıl böyle şeyler uygun değilse yani bir kadını cinsel obje olarak görmek doğru değilse erkeği görmek de doğru değil tamam bu durumu bazı erkekler hoşuna gider zevk aldığı için kullanmak ister ama bence doğru bir yaklaşım değil her şeyden önce insanın kendisine saygısı olması gerekir.
kolay kolay aşık olmam ama diyelim ki aşık oldum ve sevgilim. Eğer sekste iyiyse ve duygusal bağı koparmışsa ben de ona karşı tüm duygusal bağımı keser sadece seks için kullanırdım.