Cinsel Yaşam Prezervatif almaya utanıyorum, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 419 Prezervatif almaya utanıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen neden alıyorsun sevgilin alsın yahu 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Utanma direkt git söyle al 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Al al gitsin nolcak 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu erkek arkadaşın alacak sen değil 0 0 Yorumla
SisterinnLaw Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Benim de wardı utandıklarım. aşıyosun 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu erkek alması lazım sen degil 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Erkeğin alması gerekmiyormu 0 0 Yorumla
GOLDENEAGLE1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl canım mısın sen? Bir zahmet erkek alsın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partberin alsın arkadasim 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seks yapmak daha utandırıcı 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Ne utanıyosun netden sipariş ver gelsin 0 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Siz neden prezervatif almak istiyorsunuz 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnternetten sipariş ver 0 0 Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Neden utanıyon, kasa boş Ken al cik 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Partnerine aldırt sen niye alıyosun ki 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen niye aliyonki şaka gibi şimdi kizlsr alıyor 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Eczaneden ingilizce konuşarak işte istersen 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bende don alamıyorum utanıyorum 😃 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Kim kullanacaksa o alsın 0 0 Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl O zaman başına geleceklerden pişman olma 0 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Alıp geleyim sana bir paket 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl al benden de o kadar ya ben de utanıyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel beraber gidip alalım Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben alayım sana 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sen neden alıyorsun anlamadım 0 0 Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eşin alsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşime supriz yapcam ama hep o yapıyordu bende utanıyorum hiç almadım daha yeni evliyiz Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sen niye alıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşime sürpriz mesela Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl İnternetten sipariş ver Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. erkek arkadaşın alsın, sen niye alıyosun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Kılık degistir alacağın zaman
O pu olduğunu düşünmezler korkma.
sen neden alıyorsun sevgilin alsın yahu
internetten sipariş et
Utanma direkt git söyle al
Ben vereyim sana arama boşa
Al al gitsin nolcak
Onu erkek arkadaşın alacak sen değil
Utanma ne utanıyorsun
Anal yap no haşhaş no kondom
Benim de wardı utandıklarım. aşıyosun
Onu erkek alması lazım sen degil
Erkeğin alması gerekmiyormu
canım mısın sen? Bir zahmet erkek alsın
Partberin alsın arkadasim
Seks yapmak daha utandırıcı
İnternetten alabilirsiniz
insan erkekliğinden untanmaz be olm
Alma sende hap kullan
Ne utanıyosun netden sipariş ver gelsin
Siz neden prezervatif almak istiyorsunuz
Netten sipariş ver en iyisi
İnternetten sipariş ver
Sen niye alıyorsun cicim
Neden utanıyon, kasa boş Ken al cik
Partnerine aldırt sen niye alıyosun ki
Sen niye aliyonki şaka gibi şimdi kizlsr alıyor
Eczaneden ingilizce konuşarak işte istersen
Sen niye alıyorsun nerene takcan
Bende don alamıyorum utanıyorum 😃
Kim kullanacaksa o alsın
O zaman başına geleceklerden pişman olma
Sen niye alıyorsun ki?
Alıp geleyim sana bir paket
Erkek alır ama sen neden alıyorsun ki anlamadım
Prezervatif 1 tl olsun
Netten al baska ürün diye geliyor
S i kişmeye utanmiyorsun ama
Sevişmek utanılacak bir şey değil
sen neden alıyorsun anlamadım
kocan niye almıyo
Pipiye takılan balon almak istiyorum de
Kocan niye almıyor
Sen alma kim takcaksa o alsn
al benden de o kadar ya ben de utanıyorum
Gel beraber gidip alalım
İnternetten sipariş ver
Ben alayım sana
boş ver alma et ete değmeli zaten
Derdini...
Sen neden alıyorsun
Sen neden alıyorsun anlamadım
İnternet ten alabilirsin kaç yaşındasın
Eşin alsın
Eşime supriz yapcam ama hep o yapıyordu bende utanıyorum hiç almadım daha yeni evliyiz
Sen niye alıyorsun?
Eşime sürpriz mesela
İnternetten sipariş ver
erkek arkadaşın alsın, sen niye alıyosun
Getirden sipariş vef
Online siparis ver.
Alma sende
manav poşeti bağlayın :D
Utanma ne olacak doğal bir şey bu