Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunlar olağan şeyler. Aslında normal ama ülkemizde aşılamayan durumlardan bir çok insan böyle alınca neler diyecekler düşüncesi. Bu nedenle internet üzerinden alabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni evli olman azdırıcı bir durum, çarşının içinde marketlerden alırken çekiniyorsan, aracınız varsa ve kullanmayı biliyorsan, petrole gidip ordan alabilirsin, birde kötü niyetle söylemiyorum, yakınsak ben sana alıp verebilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGir direkt al işte
Acaba Ben niye hiç ped kondom ya da kişisel bir şey alırken utanmıyorsam 🧐90 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneye git. İstemene gerek yok. Önde duruyor onlar. Al ve kasaya git. Utancını anlıyorum. Ben erkek olmama rapmen ilk prezervatif alışımda kıpkırmızı olmuştum. Okey sıcak temas alabilir miyim dedim. Anlamadı da. İş uzamaya başladı. Sonra baktı. Ondan kalmamış dedi. İyice iş uzadı. Dedim klasik ver lanet olsun
13 Yorumla- +1 yıl
@handeyl napalım kondomu eğlenceli hale getirmek lazım. Başlı başına kendisi zevksiz bişey sonuçta 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla git açık açık eczaneye söyle bunların utanildigi devir bitti üstelik evlisin yani git al bisi olmaz.
90 YorumlaSen neden alıyorsun ah ah Tayfun aklıma geldi evinde ki sevişmemizde prezervatif takmıştı ama ben o gün adet olmuştum. 😔😔
47 Yorumla- +1 yıl
@Mr_Potter hemde nasıl kaç defa boşalttı beni
+1 yılToplu olarak al bir kere utanirsin sürekli gitmezsin
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılO pisliği (eğer evli değilseniz...) yapmaya utanmıyorsunuz da almayı mı utanıyorsunuz, Allah hidayet versin.
30 YorumlaSüper marketten bir kac bir şey alırken onu da al bir şey olmaz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 860 cevap paylaştı. Market alisverisi yaparken al utanilcak birsey degil
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKariyerler o ürünleri geçiyor zaten, tek sen değilsin alan. Bir şey de diyemez kimse. Neden utanacakmışsın? O mantığa göre bebek bezi, emzik, biberon, mama alanlar da utansın. O bebeğin yapım aşaması belli sonuçta 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılUtanılacak bir durum yok şu zamanda ama illa utanıyorsan netten sipariş vermek daha kolay olur senin için
00 Yorumla markette bile satılıyor neyine utanıyorsun. al at sepete bir tane kız kasiyer seç orada işini gör
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Her yerde satılıyor Gratis ten ya da rossmandan alabilirsin ya da erkek arkadaşına söyle o alsın
00 Yorumla
+1 yılBen partnerimle (eski) migrosa girip tak diye xl i koymuştum kasaya. kasiyer kızın da eli titremişti.
Bırak onlar utansın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılbencede neden utanıyorsun ki git eczaneye söyle versinler bunların utanıldığı devir bitti kapandı bende öyle düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak birsey değil market e veya eczaneye gir al ya da İnternet'ten sipariş ver
03 Yorumla
Soran+1 yılMarkettekilere güvenemiyorlar sanırım bozuk yırtık oluyormuş internetten de veremem olduğum yere hep kargo gelmiyor yakın vadede bir planım var eczanedende utanıyorum
- +1 yıl
Esin neden almıyor
Soran+1 yılEşime supriz yapcam ama hep o yapıyordu bende utanıyorum hiç almadım daha yeni evliyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKnk at çantana cüzdana lazım olur bağbında ben hep yanımda bulundururm 😀 peçete ambalajlı içine koyup skalıyom
00 Yorumla Bu tarz şeyler utanılacak şeyler değil. 18 yaş altındaysan sıkıntı olur.
10 YorumlaUtanma doğal bir şey ama neden sen alıyorsun bırak erkek tarafı alsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani utanmamalisin sonuçta marketten bir şey alırken ya da eczaneden utanmiyorsan bunun içinde utanmamalisin
00 Yorumla Al ve kasaya koy parasını ver çık
Ama erkek olan neden almıyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye aliyorsunki bırak çakacak kişi alsın 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKasiyersiz kasa diye bir şey var. Avmlerdeki marketlerde oluyor.
00 Yorumla ilaç almak gibi bisey kasma en kotu tanimayan bir yere git al bi sey demezl
00 Yorumla
+1 yılBebeğim Sen niye alıyorsun Kim takacaksa o alsın ya ben ağzımla takacağım diyorsan ayrı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takmayacaksin dedi doktor. Ben de takmiyorum artik, gerek yok. Siz de oyle yapin
00 Yorumla
+1 yılSenin partnerin de tam bir alfa erkeğiymiş
Prezarvatif almak için kızı göndermek 😃00 Yorumla
+1 yılsen niye aliyosun ki sen mi takcaksin? takan kisinin almasi gerekmez mi ay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerine söyle o alsın. Utanıyorsan neden almaya çalışıyorsun..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBundan Utanacak bir şey yok ki yaparken Utanmıyorsun da alırken mi tanıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmarket kasalarında oluyor, aaa bu neymiş, ne işe yarıyor alayım bari merak ettim diye sesli konuş ve al :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrezervatifi niye sen alıyorsun? Karsimdakinin alması gerekmiyor mu?
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarketten alabilirsin reyonda inceleyip fiyat vs bakıp almak daha kolay olur ayrı reyonlarda oluyor bazen. Kasada da bir şey demene gerek yok doğa davran
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlma o zaman, bırak o alsın. Herşeyi de biz mi söyleyeceğiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye alacaksin gülüm, sevgilinin alması gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGir al ped alırken aradan kondom al sakla kasaya git o anlar kız olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu yüzden seks yapmak istemiyorum 😒😏😒😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGir direkt al utanılacak durum yok marketten ped nasıl alıyorsan
00 YorumlaPrezervatifi kim takıyorsa o alsın
01 Yorumla- +1 yıl
Her zaman üzerine takılan takmıyor ki , belki soran takıyordur 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yıltanımadıgın yerden daha rahat alabılırsın ankı ya sence? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerak ettiğim sen neden alıyorsun? Kimin ihtiyacı varsa gidip o alsın
00 Yorumlautancak bir şey yok ama oluyor işte bazen eşin alsın
00 YorumlaHarun abi yapma bunu 🤣
61 Yorumla- +1 yıl
Harun abimiz kızarmış 😂
+1 yılManitan alsın sen alacaksan da getirden falan söyle
00 YorumlaMadem böyle uyanıyorsun..
Ya prtnerin alacak ya da Sen hapla, iğne ile korunacaksın bunun başka yolu yok…
Gerçi bir şey daha var ama boş ver00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrendyol dan sipariş et, eve gelmesini istemiyorsan da Hemenal noktasına iste ordan al.
en garantisi bu.
00 Yorumla
+1 yılYapmaya değil de almaya mı? Tuhaf...
36 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken neden utanayim
- +1 yıl
Sen alma kocan alsın ne alaka
- +1 yıl
Evliler utanmaz bacımsu, hadi çekinir ama evli olduğu bilindiği için rahatsızlık duymaz. Anlıyor musun?
- +1 yıl
Bacımsu mu tuttum bu sözü çok hoşuma gitti aşko
Soran+1 yılEşime supriz yapcam ama hep o yapıyordu bende utanıyorum hiç almadım daha yeni evliyiz
- +1 yıl
İyi bilen birini yolla, kankan falan veya görümcen, eltin yok mu?
@surpriselove55 iyi telifini al o zaman.😂
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Git eczaneye al, ne var bunda...
40 Yorumla
+1 yılutanacak bir şey yok alabilirsin, zaten kasiyerler çoğu kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka korunma yöntemi öneririm
Erkek prezerratifle zevk almaz, en azından ben almıyorum ben10 Yorumla
+1 yılinternetten sipariş et.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılİnternetten siparis ver
20 Yorumla
+1 yılSen niye alıyorsun ki zaten
02 Yorumla
- +1 yıl
İnternetten sipariş etsene
Buzdolap paşeti dola
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılOnu da mı biz alacağız?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz sabır. Uzmanlar erkek doğum kontrol hapı üzerinde çalışıyorlarmış
10 Yorumla
+1 yılSen nie alıon. Erkek alan kendıne gore
10 Yorumla
+1 yılPed almaktan bir farkı yok olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen niye alıyorsun eşin alsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşta utanıyor ben onun yerine alıyorum
00 Yorumla
+1 yılAlması gereken alsın hdndjs
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne