Cinsel Yaşam Gel sevişelim dedim gelmedi neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çok sexsisin beni heycanlandırıyorsun cinsel anlamda falan dedi gel dedim sevişek gelmedi Gel sevişelim dedim gelmedi neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha önce hiç seks yapmamasının verdiği korkudur o. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyden korkuyor ki Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl Ya pipim kalkmazsa, ya pipimi küçük bulursa, ya erken boşalırsam v. s. Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. "gel sevişek" şeklinde davet ettiysen hala gülüyordur muhtemelen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl Gel güreşek der gibi, bu nasıl davet? Yorumla
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Seni çekici bulmamış olamaz mı?#RainbowRebelRose 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sexisin demişti Yorumla Soran +1 yıl Niye kullanıcı adını yazıyorsun yorum sonunda merak ettim Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl Keyfim ve kahyası toplandılar ve öyle karar verdiler cicim. Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Özgüvensiz çıkmıştır. Ya da seni ciddiye almamıştır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl banada kızın biri gel demedi ne zaman arasam gelme dedi yüzlerce kez reddetti baska kiza teklif etsem çoktan kabul etmisti 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Felsefe sevmediginden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Düşünmeyi sevenleri eeviyor demekki Yorumla Soran +1 yıl Bende düşünmeyi seviyom Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğimi nerden çıkardın Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Takılıyorum... Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Minik pipi dedected!!! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂ne akakası var ya Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl Ne demek ne alaka. Beni çağır bakalım neler oluyor Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Korkmuş otuzbirci abazan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyden korkmuş olabilir Yorumla Bravissimo +1 yıl Başına kalırsın diye Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evlidir 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl canım seni beğenmiyor galiba veya dini nedenler 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana bir de bakalım ne yapıyorum :D :D 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Annesi bilmediği kızlarla sevişme demiş :) 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yanlış kişiye demişsin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni begenmemiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sexisin demişti Cevap sahibi +1 yıl Kaç yasında bu çocuk
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korktu 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Konum at 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Daha önce hiç seks yapmamasının verdiği korkudur o.
Neyden korkuyor ki
Ya pipim kalkmazsa, ya pipimi küçük bulursa, ya erken boşalırsam v. s.
"gel sevişek" şeklinde davet ettiysen hala gülüyordur muhtemelen.
Nedenn
Gel güreşek der gibi, bu nasıl davet?
Seni çekici bulmamış olamaz mı?
#RainbowRebelRose
Sexisin demişti
Niye kullanıcı adını yazıyorsun yorum sonunda merak ettim
Keyfim ve kahyası toplandılar ve öyle karar verdiler cicim.
Özgüvensiz çıkmıştır. Ya da seni ciddiye almamıştır.
banada kızın biri gel demedi ne zaman arasam gelme dedi yüzlerce kez reddetti baska kiza teklif etsem çoktan kabul etmisti
Belki hazırlıklı değildir ya da çok heyecanlanmıştır
Böyle adamları çok mu arıyorsun doğru söyle 😂
Felsefe sevmediginden
Ne alakası var
Düşünmeyi sevenleri eeviyor demekki
Bende düşünmeyi seviyom
Sevmediğimi nerden çıkardın
Takılıyorum...
Minik pipi dedected!!!
😂😂😂😂ne akakası var ya
Ne demek ne alaka. Beni çağır bakalım neler oluyor
Korkmuş otuzbirci abazan
Neyden korkmuş olabilir
Başına kalırsın diye
Evlidir
canım seni beğenmiyor galiba veya dini nedenler
korktu
meme uçlarına çikolata sürüp yalamak istiyorum ama
Bana bir de bakalım ne yapıyorum :D :D
Annesi bilmediği kızlarla sevişme demiş :)
Harun abi kızlar gelmez sksksjs
Yanlış kişiye demişsin :)
aynen böyle mi dedin? “gel sevişek”
Vay avanak vay onu boş ver beni çağır
Seni begenmemiştir
Sexisin demişti
Kaç yasında bu çocuk
Korktu
Biraz malmış. Geri çevrilmez o teklif
Afallamış, inanmamış 😀
Ben gelirim, nerdesin?
Konum at 😁