sevgilimle biraz yakınlaştık. tam ilişki olmadı bakireyim. ve beni aramıyor. bir hafta oldu. çok üzülüyorum hasta oldum nerdeyse. şu an burada yok başka bir şehirde bayram için gitti. bir hafta oldu aramıyor aramak istemiyorum gururum yüzünden. bu şerefsizlik değil de nedir yani? beni yargılamayın çok seviyordum kandım ne yapayım böyle yapıcağını bilemezdim.
Cevabın nedir?
+1 yılSen normal olanı yapmışsın. ararsan kaybedersin. Bırak o peşinden koşsun boşver sen yoluna bak onun için yapılcak bişey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılben aramam artık yani neyi arayacağım. ararsam keybederim evet.
- +1 yıl
Tekrar ararsa da bence bunun için arayacak. Yani tekrardan istediği için, unutma ;)
- +1 yıl
Haklısın ama yine de belki bir umut @ITequilashot
En İyi Cevaplar
Sevgilin tam bir hayvan. Sende onu arama boşver kurtul gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklsısın
Büyük ayıp etmis. Seni asla yargilamiyorum. Gercekten askin ne oldugunu bilenler anlar. Seni sevmeme olasiligi var gibi.
129 Yorumla
Soran+1 yılilk defa yaptık zaten. ben aradım dedim niye aramıyorsun meşgulum sorunlarım var diye geçiştirdi ve o günden beri bir hafta geçti aramıyor.
Soran+1 yıltamam da bir hafta oldu zaten iş için gitti. ben kavga çıkardım diyedir küstü bana
Soran+1 yılben ilgisizsin demiştim kızdı bana. bir haftadır yok aramıyor sormuyor.
Soran+1 yılgüven vermişti ne bileyim ben
sence aramaz mı bidaha? ararsada ne yapayım nasıl konuşayım?
Soran+1 yılbilmiyorum zaten hep böyleydi. birlikte olmuyoruz sıkıntı oluyor diyordu. bende olayım dedim bazı şeyler yaşansın belki mutlu olur. ama daha beter oldu. zaten çok sık görüşemiyoruz. bir telefon zor değil ki. insanlar neden böyle basit anlamıyorum.
Soran+1 yılbenim ihtiyaçlarım var senle olmuyorsa başkasıyla olur falan diyordu lütfen beni anla vs vs
Soran+1 yılbenim ihtiyaçlarım var diyordu bir sürü laflar işte
Soran+1 yılkullanmak için yine arar mı o zaman kararlı konuşucam
Soran+1 yılengelleyemem. ama iradeliyimdir.
Soran+1 yılsonrasında bir kaç kez konuştuk normaldi herşey yani ama ne oldu bilmiyorum sonra
Soran+1 yılay niye engelleyim ya saçmalamayın
Soran+1 yılokadar basit değil işte engelle gitsin. arada yaşanan birşeyler var.
Soran+1 yılhiç yardımcı olmadınız. engelle. basit mi okadar? arada yaşananlar var. ben her gün mü yaşıyorum bunları sanki
Soran+1 yılhayır o bana dönücek. bana kızgın şu an
+1 yılBelkide müsait değildir hemen sevişti terk etti diye düşnüyorsun tatile gittiği yerde müsait olmamıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılya tatilde değil aslında iş için gitti. ama yinede isteyen arar mesaj yazar. bana kızgın. tartıştık biraz üstüne gittim. beni terk etti sessizce sandım. sonra kızdı bende birdaha seni aramam dedim. o günden beri bir hafta geçti aramıyor.
- +1 yıl
Hımm sen onu seviyor musun biraz tartıştınız erkek arkadaşın sert biri olabilir sen ara
Soran+1 yılseviyorum. ama asla aramam. eğer ararsam o hep bunu yapar ve üzer beni. kararlı olucam.
- +1 yıl
Hımm öyle diyorsan öyledir gururluyum diyorsun bayramda küs olacaksın mutsuz olacaksın arama bayramını tebrik et mesela bir mesajla sadece iyi bayramlar mesajı at yeter
Soran+1 yılatmıcam. onun isteği bu zaten. üzülen benim. gönlümü alması lazım. yoksa bende yokum. seviyorum ama gururum herşeyden önce gelir. zaten çok istese beni dayanamaz.
Soran+1 yılonun bu yaptığı çok terbiyesice birşey. bana birşey söylemesi gerekirdi bunu hak ettim. en azından bitti olmaz desin ya da ne bileyim arasın ama birşey yapmıyor. hiç olgun davranmıyor.
- +1 yıl
O zaman yeni aşklara yelken açıcaksın bitirip bu bayram üzüntülü üzüntülü oturacaksın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
37Cevap
+1 yılcidden terbiyesizlik. halbuki daha çok ilgi göstermesi lazım. ama belki de bakire olduğun için nasıl olsa yapamıcam o yüzden ilgilenmeye gerek yok diye düşünmüş olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
kendini kullanılmış olarak görme ama, sonuçta sen de yaşamış oldun o zevki. kazanç ve tecrübe olarak düşün.
Belki korkuyor olabilir ya da ne bileyim erkek milleti kendi için böyle güzel olan anıları hazmetsin
04 Yorumla
Soran+1 yılnedne korkuyor olabilir ki
Soran+1 yılyok öyle birşey değil
+1 yılşimdiden birşeyler üretme belki de aramamasının geçerli bir nedeni vardır? senin araman da gurur meselesi değil. belki hasta? belki başında bir sıkıntı var? hemen kötü şeylere kapılma bence
03 Yorumla
Soran+1 yılişleri var biliyorum ama araması gerek çok zaman geçti.
- +1 yıl
bildiklerin var orada sorun yokta sen bilmediklerinle epey karamsar bir tablo çiziyorsun. bence bunu yapma. ara bir konuş birşey kaybetmezsin bence sorun yok ya işleri yoğun ya da bir can sıkıntısı var
Soran+1 yılhayır yinede bir mesaj yazabilirdi demek ki değer vermiyor bana.
1 hafta daha bekle sonra soğuk su iç. Bitmiş çünkü, yav. şak
03 Yorumla
Soran+1 yılşak ne ya
Soran+1 yılanladım
Ovvv fena olmus siktiri bas ya da komple engelle hic konusma bile ya bu ne la
02 Yorumla
Soran+1 yılhasta olucam sıkıntıdan
+1 yılKusura bakma ama amacı zaten buymuş hevesini almış bırakmış seni..
019 Yorumla
Soran+1 yıltam olmadı ki
- +1 yıl
tam olmasa dahi seni hissetti değil mi? bitmiştir.
Soran+1 yılşerefszlik bu
- +1 yıl
Kuzun kızma ama hiç mi tanımıyorsunuz. Hadi tanımadın diyelim neden istemediğin ve pişman olacağın birşey yapıyorsun.
Soran+1 yıl5 ay çıktık yani tanıdığımı düşünüyordum
- +1 yıl
5 ay :-O Gerçekten üzgünüm seninadına ama biraz saf gibisin. 5 ay da neyi tanıyabildin. istemediğin bişeyi neden yaptın.
Soran+1 yılistemedim değil ki zaten.
- +1 yıl
o zaman pişman olmayı bırak bence.. Kullanıldın bitti.
Soran+1 yılkullanıldım evet sende kına yak. ne kadar basit değil mi? seninde kardeşini kullanırlar inşşş amin
- +1 yıl
bak amacım seni irite etmek oh ne güzel de olmuş demek değil. Burada bir konu açtın yardımcıı olmak istiyorum. Demek istediğim aldatılmış kullanılmış olabilirsin ama bu senden önemli dğeil. Biliyorsun ki bunun böyle olacağını bilseydin asla yapmazdın bunu.. Sen kendini biliyor musun sen kendinden emin misin o zaman geçmişe sünger çek. Ha bu saatten sonra ararsa sevgilin ona da bir sünger çek. benim kız kardeşim yok ama hiç bir kadının başına da böyle bişeygelmesini istemem. Bu insanlığa sığmaz. Ama dediğim gibi güvenini yıkana acıma. Daha güçlü olmasını bil demek istediğimbunlar benim. yine içindeki acıyı bana yansıtacaksan canın sağolsun. Acı çeken bir insanı iyi anlarım. için ferahlayacaksa dök içnidekini..
Soran+1 yılsen iyi biri olsan kullanıldın hihi diye yazmazdın. burada bir sürü kişi yazdı bak gör insanların neler yazdığını senin gibi üç seviyesiz dışında herkes yardımcı olmaya çalıştı. kız kardeşin yoktur belki ama sevdiğin kadını kullanırlar ya da daha önceden kullanılmışını alırsın oturursun ilahi adalet var. canım yanıyor bununla alay edenlere bin beter olsun inşş
- +1 yıl
ben seninle alay etmiyorum. Belki yanlış anlatmış olabilirim kendimi ama senin acınla alay etmek de ne demek. Değindiğin konuyu da şöyle söyleyeyim: Senin gibi üzülmüş bir kadınla birlikte olabilir hatta evlenebilirim bile. Bu önemli değil, çünkü gerçekten pişmanlık vardır aynen senin gibi. Pişman olan bir insanla masum bir insan arasında hiç bir fark yoktur benim için.
- +1 yıl
Acısını çıkarmak istiyor sadece, mazur görüyorum
Soran+1 yılay siz kimsiniz sizden acısını çıkarıcam zavallılar
- +1 yıl
Ya arkadaş gerizekalı mısın sen. Biz burada iyi niyetle yardımcı olmaya çalışırken sen kalkmış ne diyorsun. Akıllı olaydında kendini kullandırmayaydın. Erkekler sizi kandırıp yatağa atıyor sonra gelip bize ağlıyorsunuz. Yardım edince de çemkiriyorsunuz. Çok da umrumdaydın
Soran+1 yılkess senin ananıda kullanmışlar ben biliyorum. taktı adam kullanmaya. defol git insanı pis pis konuşturma hadi defol
- +1 yıl
Benim ailemde srtük yok. Kendine bak pislik
Soran+1 yılhadi be defol yapışma. pislik sizsiniz. anan sürtüktür hadi defol
Yazık olmuş bu da sana ders olsun arkadaşım bir daha böyle oyunlara gelme.
00 YorumlaYazdigimi sildim bir dunya, az once anla yani ;
sen tamamen kullanici hatasisin.04 Yorumla
Soran+1 yıl? ne
Soran+1 yılseninde karını kullanmışlardır merak etme
Aramazsa aramasın boşver sıkma canını ararsa bile açma hatta engelle gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılengellemem ama aramam tabikide.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen bu sekilde devam et aramadanseviyosa o dönecektir
09 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum istiyorsa gelir istemiyorsada yolu açık olsun. ama bir vedayı hak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılBelki ayrılmamıstır
Soran+1 yılsordum hayır ayrılmak yok diyor. niye ayrılcam biraz sakin ol diyor du. bir hafta yok aramıyor
Cevap sahibi+1 yılBekleme de kal bakalm ne olcak
Soran+1 yılbakalım gelince arayacak mı?
ama bu şekilde gitmez ki üzüle üzüle ilişki olmaz. kangren olmadan kesip kurtulmam lazım.
Cevap sahibi+1 yılOda doğru belki öyle bir tepki yaptığın zaman nedenini sorcaktır sende söyleyince düzelebilir ayrılıkadımı atınca
Soran+1 yılevet onun için ilk onun adım atması lazım.. yola getirmem için bu şart. yoksa gel gel git git yapar bana üzülen ben olurum.
Cevap sahibi+1 yılCok dogru
Soran+1 yılo yüzden sessiz kalıcam keyfi bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki ten uyumunu yakalayamdı sende umduğunu bulamadı bilemiyorum ona sormak lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılsordum birşey yok diyor. sıkma beni diyor
Cevap sahibi+1 yılBence umduğu gibi olmadı... O yüzden hayal kırıklığına uğradı. Ama bu senn hatan değil. Sonuçta bunlar zamanla olur
Soran+1 yılne umdu ki acaba.
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem tabi herkese göre değişir. Herkesin karşı taraftan beklentileri farklıdır. Takma bence zamana bırak biraz çok üzerine gitme. Baktınız olmuyor , anlaşamıyorsunuz ona göre yol haritası çizersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu tarz bir şey yaşadım hala etkisinden çıkamıyorum, seni cok iyi anlıyorum. Dua et ve kendini ferahlat anlaştık mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılsen ne zaman yaşadın?
Cevap sahibi+1 yılGecen sene kurban bayramında :)
Soran+1 yılsonra aramadı mı hiç
Cevap sahibi+1 yıl3-4 kez aradı ulaştı, bir araya gelmeye çalıştık nedenler çıktı, sonra birden bire başkasına aşık olduğunu duydum ve kalbime gömdüm her yerden sildi ayrıca beni
Soran+1 yılinşş benimki öyle olmaz.
benimkinde bir aşk yoktur da hayatı çok düzensiz başka kadınlarda var kesin.
+1 yılHosuna gitmemis iliski etkilenmemis ondan onu etkilemeyi oren
03 Yorumla
Soran+1 yıletkilendiğini biliorum.
- +1 yıl
Hepiniz aynisinix zatn etkilediginizi saniosunuz ama bisi diimmi cogu zmn hayr ;)
Soran+1 yılhehe evet o peşimdeydi zaten
Kullanmış seni güvenmeyin şu insanlara bu kadar verme mahremini kardeşim verme
08 Yorumla
Soran+1 yılsizin aklınız saedece kullanmaya çalışıyor zaten tamam kullandı
Soran+1 yılevet şerefsiz
Soran+1 yılbunun bahanesi yok
Soran+1 yılonu asla affetmicem
Soran+1 yılbunu asla affetmicem. bu çok kötü birşeydi
+1 yılSevisdin istedini verdin simdikde gitdimi hatfa sende evkenmeden yapmicakdin
06 Yorumla
Soran+1 yıltam vermedim ki
- +1 yıl
Yinede
Soran+1 yılherkes yapıyor ne alaka. evlenenler çok gördüm ben birlikte yaşadıktan sonra
- +1 yıl
Herkes yapuyor diyi sendem yaocan ben mesela yspmam aslsi
Soran+1 yılyapma ne yapayım
- +1 yıl
Bosver
Aramıyorsa seks için sizinle birlikte olmuş demektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef. çevresinde kızlarda var gerçi ama bilmiyorum ya hasta olucam sinirden
Soran+1 yılararsada güzel bir ilişki olmaz değil mi
Soran+1 yılben kendimi sevdiririm ona. güzel bir kızım sonuçta
Tecrübe kazanıyorsun yaşayarak o kötü biri desem inanmazdın!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılinanmazdım evet
alacağını almış sanırım ya da beğenmemiştir sevişmeni
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten pek deneyimim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucudunu begenmemis demek ki begense yapmadan birakmazdi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben istemedim tabiki bakireyim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılEe elinin altında sevişecek kiz varken neden kacacak yoksa
Soran+1 yılben vermedim yani tabikide istedi
Cevap sahibi+1 yılTamamda baktı vermiyon verene gitmistir gönül eglendiriyo
+1 yılbir arı çiçekten bal alınca daha o çiçeğe uğramaz çaktın olayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOcocuguymus neyse bakirelik önemli değilde bir kızın ilki olup bunu yapıp gitmek serefszlik tam nerden buluyorsunuz böylelerini
02 Yorumla
Soran+1 yılbilsem
Cevap sahibi+1 yılÇok kolay kanıyorsunuz efendi adam gibi erkekleri de görmüyorsunuz :(
+1 yılkullanıldın tebrik ederim hala sevmeye devam et ziken sevilir
00 YorumlaAnlasilan o az da olsa istedigine ulasmis
Seni birazcik kullanmis00 Yorumla
+1 yılBildiğin şerefsizlik bunun yaptığı
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılne yapıcam unutucam hazmedicem mecburen
- +1 yıl
Ne diyim allah sabır versin sana
hevesini almış atmış bir kenara
01 Yorumla
Soran+1 yılolmadı ki tam
aramıyorsa bitti işte sende arama
11 Yorumla
Soran+1 yılaramıyoruz zaten
+1 yılsende sevmediği bir şeyler olmuş soğumuş yani
020 Yorumla
Soran+1 yılne gibi ayrılmak istedim onuda istemedi
- +1 yıl
yani şöyle ki senle birşeyler yaşarken senin bir şeyinden dolayı soğumuş. ama sırf bunun içn ayrılmak da istemiyor ya buna kendini alıştırarak ayrılacak ya da görmezden gelecek
Soran+1 yılneden soğuyabilir ki. üstüne çok mu gittim ki
- +1 yıl
hayır sevişme esnasında olan birşeyden ya da birşeylerden
Soran+1 yılne olabilir ki? hoşlanmasa tekrar istemezdi heralde. ve kestirip atardı ilişkiyi. zaten şu an burada yok
- +1 yıl
tekrar sevişmek istedi ama aramıyor mu tam olarak anlatır mısın?
Soran+1 yılyanında kaldığım zaman sürekli istedi diyorum. gayet iyi davrandı bana. hep istekliydi.
- +1 yıl
şöyle ki erkekler o anlar böyle isterler ama sonra olay bitince o hoşlanmadıkları şeyler akıllarına gelir ve soğuyabilirler. Bu şeyler seninle ilgili herhangi bir şey olabilir vücudunda beğenmediği bir yer, sevmediğin bir hareket yapması vs.
Soran+1 yılo zaman adam gibi ayrılsın.
Soran+1 yıliki kelimeyi hak ediyorum yani. bence ondan değil her çağırdığında giderim nasılsa diye aramıyor.
- +1 yıl
onu da yediremiyor kendine bu yüzden ayrılmayı nasıl söyleyeceğim diye düşünüyor olabilir
- +1 yıl
o da olabilir dediğin gibi benimki sadece tahmin ama senden soğumuş gibi geldi bana. Çünkü normal şartlarda tekrar sevişmek isterdi seni arardı bunun için
Soran+1 yılşu an burde değil ki yani başka bir yerde o yüzden nasıl buluşcaz.
- +1 yıl
sanal isteyebilirdi
Soran+1 yılüff ne sanalı ya iğrenç
- +1 yıl
İsteyebilir istemesi lazımdı
Soran+1 yılo sanal falan uğraşmaz. gider yapar
- +1 yıl
Gerçekten seni arzulasa ama seninle yapmak isterdi emin ol sanalda olsa.
Soran+1 yılbuda sanala takmış. ben sanal manal yapmam ne öyle . ğrenç birşey
- +1 yıl
Yahu benle akakalı değil ki senin sevgilin yanımda değil dedin ben de olması gerekeni söylüyorum o ister falan diye. Sen yapma zaten konu sen değildin ki oydu.
- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunlar erkek ile adam arasında ki farklar.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmiştim ne bileyim beğenmedi mi ki beni anlamıyorum bir sürü soru işareti var. ayrılalım o zaman dedim hayır diyor ama aramıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar zamandır beraberdiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay
Cevap sahibi+1 yılmerak etme arar seni tekrar. ama bence aradığında cevap verme. salla gitsin. karaktersizlerle işin olmasın.
Soran+1 yılararsa gideceğim diye düşünüyordur
Cevap sahibi+1 yılgitme. sen istediği zaman fiziksel ihtiyaçlarını karşılayacak kişi değilsin.
+1 yılTensel uyum olmamış demek ji
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ama beğenmiş gibiydi beni
- +1 yıl
Mal erkek çok biliyorsun. Şimdi sen seviştin diye seni basit falan görüyordur o
Soran+1 yılsanmam öyle biri değil
- +1 yıl
Bilemeyecğim
Demekki sevmiyo kanks sevse aramaz olur mu
011 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyor
Soran+1 yılöyleyse yapıcak birşey yok. kendi bilir
Soran+1 yıldeğersiz hissetmiyorum. onun şerefsizliği olur bu.
Soran+1 yılsonuçta kısa süreli bir ilişki değildi. 5 ay çıktık.
Soran+1 yılüzülüyorum tabi seviyorum onu çok. oda bunu biliyor
Soran+1 yılbiliyorum
+1 yılKullanıyor seni şerefsiz
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın işte böylesiyle
06 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık zaten bitti. aramıyor aramıyorum
- +1 yıl
İyi yaptın. Daha iyilerini hak ediyosn
Soran+1 yılunutmaya çalışıyorum. bir güle güle diyemeyen senle görüşücez haftaya diyordu bide yalanncı.
- +1 yıl
Unut gitsin. Hangi ildeydin sen bu arada
Soran+1 yılantalya
Soran+1 yılbenim gururuma dokunuyor şu yapılan
Niyeti baskaymis pislik guvenmeyecen bu erkeklere
05 Yorumla
Soran+1 yılevet. her güzel şeyi mahvetmekte üstlerine yok
Soran+1 yılhata olarak görmüyorum sevdim yaşadım ve bitti
- +1 yıl
ya genellemesene kızım bütün erkekleri
Soran+1 yılen iyisini yapıyorsu hepsini engelleiceksin aslında
Bence vazgeç ondan, değmezmiş.
00 Yorumla
+1 yılkızım ikinizde zevk aldınız ve bitti.
00 Yorumla
+1 yılAnal yaptın sonuçta...
00 YorumlaAgır abi demekki. Kendini agırdan satıyor adam
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılolabilir. peşinden koşmamı istiyordur ama istediği olmayacak.
Soran+1 yılben ararsam yine aynısını yapıcak bana. yine buluşucaz ve sonrası yine hüsran. buna izin vermiyeceğim. kendi bilir çıkar gider hayatımdan.
Soran+1 yılokadar üzüldüğüme değmez kendime geldim yazdım buraya.
Soran+1 yılkaldığım yerden devam edicem ve birdaha asla hiç bir erkeğe güvenmicem.
üzülmeyecem o benim için üzülüyor mu? şu anda beni üzdüğünün farkındadır kesin. ama onu arayacam oda bana yine köpek muamelesi yapıcak bunu istiyor. işte onunda nazı bana geçiyordu ama bitti istemiyorum bende ararsam dünyanın en aşağılık kadınıyım. isterse hiç aramasın aramayacağım. kalbim çok kırık.
Soran+1 yılaynen. nasılsa dönücek bana ama isterse hiç dönmesin aramak yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen öyle şerefsizlik.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelki şu an başka bir kadınla birliktedir ikinizi bir arada idare ediyordur ve onun yanında olduğu içinde arayamıyor olabilir. hem cinsimden her şeyi beklerim..
Soran+1 yılben nerde olduğunu biliyorum oda olabilir tabi
Cevap sahibi+1 yılo kadar emin olma bence :) hiç belli olmaz ve seni döndüğünde aramaya başlarsa kesin olay bu ve bunu kanıtladıktan sonra hesap sor.. kes eline ver :D
Soran+1 yılbakalım ne olucak
+1 yılsevişmiş adı üstünde ne gerek var artık
00 Yorumla
+1 yılAra o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılben neden arayayım
- +1 yıl
Derdini ogren. Ilk adimi karsidan bekleme belki de o senden bekliyo? Noldu bir sorun mu var sesin cikmiyo gibi bisey yazabilirsin
Soran+1 yılyazdım zaten bir kaç kere. yok birşey diyor konuşuyor ama kendi aramıyor. ben kendi arasın istiyorum
- +1 yıl
Belki de baska bir sorun vardir
Soran+1 yılne olabilir ki. vardır tabikie sorunları ama yinede araması gerekirdi.
- +1 yıl
Tabi ama erkeklere akil ermiyor biliyosun😄
Soran+1 yılaramak isteyen arardı. aramasın ne yapayım bu saatten sonra aramam
Birda ki abazalik donemini bekle arar
00 YorumlaDemek bakiresin..
10 Yorumlapeçete detected
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden sogumus
00 Yorumla
+1 yılkaraktersız çook
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleymiş