Evlilikte veya sevgililikte cinselik olmasa bu ilişki yururmu veya evlilikte cinselik olmasa erkek ne yapar başkasına mı gider yoksa bosanirimi cinselik olmadığı icin başkasına gidiyo ama bosanmiyoda o erkek seviyormudur sizce eşini
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHer bir sorunu, sorun yaşadığımız kişi ile değil de, başkaları ile çömeyi tercih etmek te bir acizliktir. Aşkın olmadığı ilişkiler de hiç bir şey tam anlamı ile yaşanmaz, yaşanamaz da. Eşi ile cinsel sorunları olanların, aralarında ki aşk ta, evlilik te, birliktelik te çürümüş, kokuşmuş, bitmiştir. Aldatmak ne çözümdür, ne de çözüm olacaktır. Dönüp dolaşıp yine o eve döneceğiz ve o yüz ile, o ortam ile baş başa kalacağız. Her iki taraf ta bir birini sevmiyor ve nefret ediyordur artık ve o ilişki bitmeye, yok olmaya mahkumdur...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanırım ve mahkemede durumu açıkça belirtirim... Bence boşanan bireylere ve bekar bireylere devlet vergi getirmeli ama bu boşanan bireyler için 3x daha fazla olmalı hep bekarlardan... Çünkü topluma zarar veriyor bu bireyler isetemeden de olsa... cinsiyet farkı gözetmeksizin... feministlerin işine gelmez gerçi ama onların işine her türlü gelmez tek traflı kadın yanlısı olmayan her şeye geldikleri gibi...
Bunun dışında 10. - 20. ve 40. yıl sürelerle evli kalan çiftlere devlet vergi indirimi... tatil hediyeleri vs. düzenlemeli mesela 20. yılına gelmiş çifte devlet bankalarından faizsiz kredi çekme imkanı gibi... 40. yılında 2 haftalık hediye tatil vs.. ler gibi. Evli olan insanları daha mutlu ve beraberken daha güçlü hissettiricek teşvikler verilmeli... Daha mutlu bir halk isteniyorsa bu işte mutluluğun sırrı olur... aldatmalar dipbe düşer... mutlu evlilikler de patlama olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. ilişkiler aşk dahil kişilerin mantıksal kavram karşılığı uyumu ile başlar devam eder. İlişkilerde bütün sorunların ana kaynağı bu kavram karşılığı uyumunda olan bozulmalardır. İletişim artışı ile çözüm bakılır. Bu uyum duyguyu oluşturur. Sosyal ve duygusal sorunlar varsa cinsel sorunlara doğru ilerler
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan bir ilişkinin yürümesi, tek ayağı olmayan birisinin yürümesine benzer. İlerler ama her adımı zor gelir. O sebeple cinsellik olmayan ilişki ya yürümez ya da isteği olan taraf başkalarına gider. Açık ilişki mesela buna geçici bir çözüm olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez ya yürümemeli de zaten sevişmeden nasıl duruyor insanlar anlamıyorum
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılevet yürür.. ben cinsellik için sevmem bir kadını.. aşkı için severim
10 Yorumla Öncelikle "Hayat cinselden ibaret değil." bunu kulağınıza küpe edin. Eğer bir erkek karşı kişiden cinsellik ile ilgili şeyler istiyorsa niyeti evlilik değil kullanmak.
Ahir zamandayız ve herkes bir çıkar peşinde. Kimi güzellik, kimi sevgilim olsun kimi ise mal mülk peşinde kimileri de cinsel arzusunu tatmin etmek peşinde. Evlilik önceli cinsel ilişki yaşamak ve o tür yaklaşımların yapılmasını iyi bulmuyorum tabii iki tarafın rızasıyla öpmek, sarılmak harici o da niyet belli iken.
Eğer erkek senden nude, ilişki yaşamak istiyorsa ve sen kabul etmediğinde o hayatından gidiyorsa bırak gitsin niyeti seninle evlenip hayat kurmak değil, seni yatağa atıp kullanmak istiyor ve istediği şeyi elde ettiğinde emin ol ilk fırsatta seni bırakacak başkasına gidicek. Tekrar söylüyorum " @Redamancy-4 Cinselden ibaret değildir."22 Yorumla- +1 yıl
Evet ben cinselden ibaret değilim djdjjd
Benim düşünceme göre, ilişkilerde cinsellik önemli. Sevgililikte olmasa da, evlilikte cinsellik olmadan ilişkinin uzun süre devam etmesi zor.
Ayrıca, yazdığın detaya cevap verecek olursam; erkekler evlilikte sadece cinsellik olmadığı zaman değil, kendilerini erkek gibi hissetmedikleri durumlarda, özellikle eşleri tarafından değer görmediklerini hissettiklerinde gururları okşanmadığında veya erkeklik duyguları tatmin edilmediğinde, başka bir kadına yönelebileceklerini düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez. İlişkilerin sebebi zaten cinsellik. Evliliğin sebebi de cinsellik. Dogamiz cinsellik üzerine kurulu (Doğadaki bütün hayvanlar olarak). Cinselliği reddetmek, iç gudulerini reddetmek, yok saymakla aynı şey. Nasıl yemek yemek bir ihtiyaç ise, cinsellik de bir ihtiyaçtır.
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cemlara34 ben de kadınların bu kadar cinsellik karşıtı olmalarını anlamıyorum. Neden doğal durtulerimize geri kalmış cahilce toplumsal normlar yüzünden ket vurmak zorundayız? Erkeğin cinsellik özgürlüğü kabul görüyorsa benim de kabul görmek ve normallesmek "zorunda". Erkekler cinselliği sanki 3. bir cinsiyetle mi yapıyor? Yine kadınlarla yapıyor (heteroseksüel bireyler için söylüyorum tabii)
E cinsellik yaşayan kadına da öcü gibi bakmasınlar o zaman bir zahmet. Dünyanın en normal şeyi.
Cevap sahibi+1 yıl@cemlara34 ben istemem iyi günler 😁
+1 yılSevgiliysem yurur de evliysem yurumez. Ha extra bi durum olur ne bileyim hastalanir, felc kalir Allah korusun o ayri... O durumda da birakip gidedek karaktersiz degilim. Gerekirse omur boyu cinsellik yasamam.
30 Yorumlaİlişki derken aşk kastediyorsan aşk ulaşılmaz ve mesafeli olunca güzel oluyor evlilikse bunun kavuşulmuş hali. Şöyle düşün çiçek ekiyorsun suluyorsun gün işiği olan bi yere koyuyorsun sevginden veriyorsun ama hiç koparmiyorsun öylece mesafeli bi şekilde bakıyorsun...)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgililikte olmasa da olur ama evliliğin yapı taşı cinselliktir. Eğer yoksa ev arkadaşlığından farkı yoktur çünkü seven insan dokunmak ister.
40 Yorumla
+1 yılEskisi gibi aktif olmasakta ilişkimiz gayet güzel ilerliyor. Bence hiç olmaması sorun oluşturur düşünüyorum. Artık bu “istenmiyorum”, düşüncesi yarata bilir.
20 Yorumla
+1 yılHadi sevgililikte cinsellik yaşadın sonra senden ayrıldı değer mi sence ileriyi bi düşün bakalım biraz geniç çaplı düşün dediğimi anlayabilecek kapasiten var mı acaba
20 YorumlaKişiler burada birbirine anlayış göstermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Cinsellik tabi ki önemli ama öyle aman aman da şart değil. Birazcık zamana bırakmakta hiçbir sorun yok bana göre.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik cinsel hayat olmadan yürümez.
Eğer iki taraf karşılıklı olarak cinselliği üçüncü kişilerle yaşamak üzerinde bir anlaşmaya vardıysa hiç kimseye laf düşmez.
01 Yorumla- +1 yıl
zinadan dolayı boşanma davası açarsa donuna kadar alır :))
+1 yılBir yere kadar yürür sonra arkadaşlık gibi birseye dönüşür
30 Yorumla
1 yılYürümez boş geçen saniye zarardır istediğin an istediğin yerde yatamıyorsan o ilişki fiyaskodur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde bizde olmayan bir düşünce yapısı var. Aldatırlar vs ama uzun ilişkide veya evlilikte ayrılamıyor çoğu. Ev işleri ile çocuklar ile eşi ilgilensin ben başkaları ile ihtiyacımı karşılayım dese de boşanmazlar çoğunlukla.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmaması için aseksüel olmak lazım. Başkasının hayatını yakmamak lazım. Evet cinsellik olmadan sevgililik yürür ama evlilik yürümez.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin yürümesi istiyorsan sevgililikte cinsellik olmayıp evlilikte cinselliği bol olanların eblilik yılları artıyor
10 Yorumla
+1 yılSevgililikte olmada da olur. Fakat evlilikte kesinlikle cinsellik olması gerekiyor. Aksi durumda mutlaka bir taraf aldatmaya gidebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSevgililikte olmayabilir ama evlenince olması lazım
20 YorumlaBu saçma sooruyu mutlaka hergun birı sorjyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılim-kan-sız
bir ilişkisinin %90'ı sekstir
bahsettiğim çok üst bir seks değil
partnerini tatmin edebilmek
00 Yorumla Cinsellik eviliğin yüzde doksanıdır. Net bu. Eğer yoksa aldatmaya gider emin ol. Cinsellik olmadan olmaz
00 Yorumlaİşin içine aldatma girerse sevgi ortadan kalkar. Ve evet evlilikte de sevgililer de cinsellik olmadan yürür yeter ki gerçekten birbirinizi sevin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan elbette ilişki yürür. Önemli olan bir insanın sana karakter babında ne kattığıdır.
10 Yorumla
+1 yılSevgililerde cinsellik olmasa olabilir tabiki ama evlilikte olmazsa olmaz
10 YorumlaOlur niye olmasın her şey cinsellik üzerine mi seven kişi her türlü yürütür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgililik yürüyebilir ama uzun süre değil.
1.5-2 sene maksimum sonra yaşamak isterim.
Evlilik seks olmadan olmaz.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBir yere kadar sadece yürüdüğünü sanırsınız
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmazsa arkadaştan farkımız kalmaz 😂
00 YorumlaEvlilikte neden cinsellik olmuyor,? Hayırdır
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik olmazsa ya aldatır ya da boşanır erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Yürür. Bunu kişilerin ahlak anlayışı, yaşı beklentileri belirler..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte cinsellik neden olmasın, cinsellik olmadan evlilik de olmaz. Sevgililikte flörtte cinsellik olmayabilir ama evlilik her zaman cinselliğin yaşanması gereken bir durum.
00 Yorumla
+1 yılİlişki yürümez
Ben ilişkiye başlar başlamaz
orgazm ve oral çikolata sürüp yağladığım hatta 20 dk yaladığım oldu çünkü anca bu şekilde ilişkiye çekersin o günleri hiç unutamıyorum ama maalesef ayrıldık terk etti beni maddi yüzünden dolayı06 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgililikte olması mi gerekli bu sayede daha cokmu bağlanır erkekler kıza
- +1 yıl
Olması gerekli sevgilim yok ama bir sevgiyi alabilmesi çekebilmesi lazım oda ilişkiyi sürmesi için ilgi vermek lazım
- +1 yıl
Ben çok yapdım ettim ilşki yaşadım istediğini verdim ama maddi sorun olunca bıraktı yani açıkçası paran varsa evin varsa olur derler
Soran+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun her kız aynı değildir ben Şu an sevgilim sevdiğim kişiyle olayim onunla çatı katinda bile yaşarım her şeye razıyım yeterki onunla bir ömür beraber olayim beni çok sevsin...
- +1 yıl
şu an sevgilin var mı yanlış anlamassam
Soran+1 yılEvet
Evlilik zaten yürümez de normal ilişki de yürümez cinsellik olmadan.
00 Yorumla
+1 yılSen bu soruyu neden sorup duruyorsun vermeye mi korkuyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir süre yürür ama gerçek bir ilişki de cinsellik bağlayıcı etki yapar. Bir yerden sonra olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sen neden eşine vermiyonki onu da yazda bilelim. bari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sevgililikte kişilere göre değişir ama evlilikte cinsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılSevgililiği geçtimde evlilikliktr neden cinsellik olmayacak ben onu anlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor ama "cinsellik" dediğin de sadece içine almaktan ibaret bir şey değil🤷
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her erkek bir olmaz. Kimi boşar kimi disarda halleder isini. Ama neden iliski yok ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zor arkadaşım iki tarafta cinsellik yaşayıp stresten kurtulmalidir
00 YorumlaYürümez cinsellik bu isin çimento evlilik için diyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Yürümez. Yürür diyen varsa gerçeklikle hayal dünyasını ayırt edemiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim için cinsellik yoksa zaten ortada bir ilişki yoktur :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilişki cinselliğin üzerine kurulu değil tabiki ama cinsellikte büyük önem arz ediyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSinirinda olmali sakin evlenmeden kendini elletme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik önemli olsa bile bu sadece anlık bir zevktir. Seni sadece anlık zevk için seviyorsa seni terkeder. Seni bunun için sevmiyorsa asla bırakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik yoksa kankasıdır o, en iyi kankalarım erkek olduğundan gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çifte kumrulara da bak neyse özeliniz özelimizdir 🙋♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok seviyorsa her şeyi yapar eşi için ama öyle de eşler kaldı mı bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez seks olmalı en azından sevişme ve oral seks
00 Yorumla
+1 yılİlişkide cinsellik yoksa cinsel çekilim bitmiştir. İster istemez partnerin arayış içine girecektir. Herkes arzulanmak ve arzulamak ister. Cinsellik olmayan ilişki arkadaşlıktır daha ötesi değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan 4 yıl ilişkiyi yürüttüm ben
Demek ki oluyormuş her şey o iki kişiyle alakalı00 Yorumlaesını sevmek baska alıskanlık huzurlu olmak baska seks baska
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken yürür evliyken yürümez cinsellik olmadan
00 YorumlaYürüyeceğini sanmıyorum ben
31 Yorumla- +1 yıl
Elfler böyle mi düşünür?
Evlilikte de cinsellik olsun bi zahmet
35 Yorumla
+1 yılYemeğe bakarak karın doymaz diyorum ben
20 Yorumla- Devamını Gör (69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı