Yani karşınızdaki insan evlenmeden olmaz diyorsa bu sizi iter mi yaklaştırır mi sadece fikirlerinizi merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle yürür. Erkek her zaman ilişkiye girmek için sizi zorlar, şansını dener. Bir kadına düşen ise bu denemeleri reddetmek ve evliliği beklemek. Zaten seven adam da kadının haklı olduğunu bilir ve böyle bir talepte bulunmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşımda ki insanın fikri çok önemlidir. Eğer istemezse saygı duyarım bu beni itmez. Benim öyle bir kriterim yok eğer yaşayacaksa yaşarım. Ama bunun olması veya olmaması beni itmez. Gerçekten duyusal ciddi bir iliskyse cinsellikten fazla düşünmem gereken şeyler var. Fakat direk cinsellik adına kurulan ilişkiler için demiyorum bazen fb lik ilişkilerde olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuşmuşsun cidden keşke herkes sizin gibi olsa adamlığı sizden öğrense helal olsun
- +1 yıl
Estağfurullah teşekkür ediyorum abartmışsiniz benim haddim değil adamlik öğretmek sadece olması gerekeni söylemek istedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni iter sanırım ya Arzu duyduğum kişi olmaz falan diyorsa aklımda hep şüphede oluşur acaba geçmişte yaşadı da evlenene kadar bunu saklayıp beni mi kekliyor diye düşünürüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli olmadığı takdirde yürüyebilir ama arada da olsa gerekli oluyor. Beni itmez evlenmeden olmaz demesi, ki zaten eğer arada uyum ve gerekli şartlar oluşunca, sevgi, anlayış, arzu vs. Öpmek falan kaçınılmaz oluyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bakire bir insan ilişkiye giremez
Cevap sahibi+1 yılKorkudan giremez evet ama dediğim gibi güven vs olursa ve seviyorsa iki taraf birbirini ilişkiye girilebilir.
Cevap sahibi+1 yılBen yaşadım çünkü bu durumu, her şeyimiz iyiydi ve normal bir öpmeden sonra gerisi geldi eski sevgilimle. O da evlenmeden olmaz diyordu mesela.
Soran+1 yılSonra ne oldu kiza
Cevap sahibi+1 yılBu konuyla alakalı olmayarak karşılıklı bir şekilde anlaşarak ayrıldık
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılSeven insan bir süre sonra elinde olmadan da olsa arzuluyor
+1 yılBen karşıdakinin görüşüne saygı duyarım gerçekten ciddi bir ilişki ise beklerim bunu kafaya takmam
10 Yorumla
+1 yılYürütelim tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılAman ne komik
Yürümez, kimse çay kahve içmek için sevgili olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEs*orta git kardeşim
Soran+1 yılEvleneceğin insanı bulmak için belki duygusal bağ varsa ve ciddiyseniz olabilir ama bir ilişkiyi cinselige göre olmaması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme niyeti olsun veya olmasın, yürümez. Yürütemem, bitiririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden once iliskiyi dogru bulmuyorum zaten o yuzden elbette yurur, istegim de bu yonden zaten...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim mi
Cevap sahibi+1 yılkdfjds hayirdir inshallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgiliyken yakınlaşmalar olması doğal ancak evlenmeden bekarete dokunulmamalı
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimle üç yıllık bir ilişkimiz oldu haliyle ateşle barut misali yakınlasmalarımız oldu sürtünme oral şeklinde son zamanlar yetmiyordu arkadan denedik yine de bekarete dokunmadık iyi ki yapmamışız bir kıskançlık yüzünden ayrıldık. Şimdi evlendi gitti bekaretini kocasına sundu bana da b. k deliği nasip oldu😔
Soran+1 yılSen en mantıklısıni yapmışsın sen gerçekten sevmişsin ve saygı duymuşsun o da seni mahrum birakmamis
Cevap sahibi+1 yılEn fazla arkadan yaptık zevkliydi o da zevk aldı ama vajinası en değerli yeri bana nasip olmadı b. k deliğiyle idare ettim yine de bekaretine dokunmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için olmaz cinsellik olmadan. Ama bu benim için böyle başkası böyle düşğnmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür neden yürümesin. Şart değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil icadi
Seviyorsa olur tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYürüyecek. Çünkü ben öyle uygun gördüm
43 Yorumla
Soran+1 yılDoğru da bu zamanda olmazsa olmaz yapmışlar
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda erkekler karı da olmak istiyor. Onlara göre mi kanalize olalım?
Soran+1 yılÇok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Türkiye, cinsel açlığın Afrika'sı olduğu için.
Soran+1 yılAfferin
+1 yılhayır bana göre yürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin flört etme amacına göre değişir bu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz diyen kişiden ne gibi bir şey bekliyorsun ki
- +1 yıl
Olmaz dediği şeyin dışında olacakları bekleyebilir sevişme mesela
Soran+1 yılHmmm doğru
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. yürür
20 YorumlaYürür
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki yürür Neden yürümesin ki
00 Yorumla
+1 yılYürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHayir cok zor Yaaa
00 Yorumla
+1 yılGüzel derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılYürümezz
00 Yorumla
+1 yılYürür.
00 YorumlaZorr
00 YorumlaYürümez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi