Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Öncelikle ihtiyaç kavramını yitirmiş ya da hormonal etkileşimlerden arınmış olmak gerekir. Bu nasıl mümkün olur ki? İlişki derken kardeşlik gibi bir şey olur karşılığı. Birbiri ile iyi geçinen fakat cinsel heyecanı birbirine bitmiş kişilerde var hayatta. Sırf alıştıkları için beraberliklerinden vazgeçemediklerini biliriz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuna şöyle bir açıklık getirmek lazım; eğer sevgiliniz olan kişiyle ciddi bir ilişkideyseniz ve evliliğe kadar yolunuz varsa, sevişme haricinde cinsellik yaşamazsınız. Evliliğe saklarsınız kendinizi ve diyeceksiniz ki doğru olanı yapmışız. Sabreden kazanıyor uzun lafın kısası ve evet cinsellik olmadan ilişki yürür fakat bu zihniyette olan çok ama çok az erkek var.
00 Yorumla
+1 yılHiç cinsellik yaşamamışsa baskı kurmam ama benden önce başkalarıyla olup bende yapmam etmem diyorsa belki bir yere kadar idare ederim ama devam ederse soğurum. Genel olarak bu konular da baskı kurmayı sevmem her şey akışına göre gelişince güzel.
00 Yorumla
+1 yılYürür tabi. Hatta bana göre öyle olmasi lazım zaten. Seven insan gerçekten seviyorsa sevdiği için bu konuda kendini tutar. Sevdiğinin üstüne baskı kurmaz. Her şey cinsellik değil. Şu an insanların çoğu artık evlenmeden her şeyi yaşıyor. Evlenince hiç bir şeyin heyecanı kalmıyor . Sonra da niye evlilikler bu hale geldi diyoruz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yoksa yürümez
10 Yorumla Yürür her şey cinsellik değil eğer cinsel ilişki evlenmeden yaşamak isterse o kişi karşıdakini sevmez amacı heves ve si.. işmektir sadece ama seven biri olsa elimi bile tutmaz gözlerine bakar sadece ona kıyamaz evlenince zaten olacak cinsellik ama şimdikiler çoğu hep yapıyor temiz insan çok az var herşeyin hayırlısı bee böyle karaktersizler seveceğine bekar ölürüm daha iyi kimseye eyvallah etmedim etmem
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlilik yoksa cinsellik olmadan ilişki yürür. Cinsellik yasamak istemeyentarafa saygı duymak gerekir.
20 Yorumla Yürümez diyenler hergün sevişiyor sanki 🤣🤣 gayette yürür
30 Yorumla
+1 yılyaşanan tecrübelere bağlı bir durum bu. ben daha önce seks yapmış bir kızın yeni erkek arkadaşına vermeyecegini düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet yürür, yürüten arkadaşlarımda var cinsellik olursa her iki tarafta isterse tabi daha bir başka olur ama eğer bunu evliliğe saklamak isterlerse de olabilir sonuçta karar onların ama bu ilişkinin başlarında mutlaka konuşulması gereken bir konu.
00 Yorumla
+1 yılYürür tabiki gönül gözün görüp seviyosa cinsellik dusunmezsin bile insan sevdasına aşık bedene değil gönüle aşık olur tabi simdiki aşklar sadece tipine aşık olur gönlünü görmeden sevmeden aşığım diyolar anlık bi heves hepsi :")
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Evet yürür tabi ki b.. kunu cikarmasin bazıları.. her şey cinsellik mi!
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmayacağını anladığın zamana kadar yürür
10 Yorumla
+1 yılEn azından öpüşme olmalı diye düşünüyorum
Burada önemli olan iki tarafın da istemesi olmalı kaybetme korkusu değil20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliilikte zaten cinsellik olmaz evlilikte olur sevgililikte oluyorsa cinsellik o f*ck olur sadece para verip yapmıyor da kız bulmuş onunla götürüyor götürebildiği yere kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem hayır yürümez derler ama evlenince kızdan kan gelmesse kapının önüne koyarım derler
30 Yorumla
+1 yılKimsenin ilk cinsellik yasadigiyla hatta hemen hemen yasadiklari herhangi biriyle yuruttugunu gormedim demek ki bu bir onkosul degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen biraz yakınlaşma evet ama cinsellik kesinlikle olmamalı cinsellik olduktan sonra evlenmeye ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılBir yere kadar yürür. Karşımdaki insanın nasıl biri olduğuna göre de değişir. Gerekirse evliliğe kadar yürüyebilir. Öyle biri zor bu devirde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar gider ondan sonra gitmez daha bence. O yüzden birlikte olduğun kişiyi her yönden tanıman gerek buna cinsellik de dahil.
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli benim gibi , ilişki işlerine hiç bulaşmamak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl cinsellik olmadan yürür , cinsellik işin içine girdiğinde ayrılık olur , erkek kaçıp gider
00 Yorumla yurur benim cinsellik olmadan tum iliskilerim yurudu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Valla belli bir yerden sonra ister istemez iş cinselliğ dönüyor yağacak bir şey yok yürümez yani
00 Yorumla
+1 yılBu devirde yürümez öyle bir erkek yok
00 YorumlaYürütmek isteyen yürütür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yürümez isterse dünya güzeli olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani belirli bir yere kadar yürür.
10 Yorumla
+1 yılYürür de kadınlar rahat durmaz.
10 Yorumlayürür mk kendini kullandırmayın
10 Yorumlalibidolara bağlı bence
10 Yorumla
+1 yılE olsun olsun o zaman 😊😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYürüyo ya yürümeli yani biryere kadar
10 Yorumla
+1 yılEvet yürür, bu kadar abartmayın
10 Yorumla
+1 yılOlmaz olamaz imkansız
10 Yorumla
+1 yılYürür ama cinsellik olunca gidecegin yere arabayla gitmis olursun 😀
00 YorumlaEn güzel ilişki olur eğer sonunda evlilik olursa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
Yürümüyorsa sıkıntı10 Yorumlaİki kişinin istek ve bakış acıdı onrmli
00 Yorumla
+1 yılKutuplarda yürüyormuş
00 Yorumla
+1 yılYurumez yurumemeli !😠
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan ilişki yürüten insanlar var
00 Yorumla Yürür, Yürütürüm Ve Yürütüyordum.
00 YorumlaYürütürüz ya ite kaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBenim açımdan yürüyebilir dert değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürür ama cinsellik ister iki tarafta
00 Yorumla
+1 yılyurur ama sîkici
30 Yorumla
+1 yılbence artık bu zamanda pek mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılAksak yürür..
30 Yorumla
+1 yılYürümez ama koşarda ne tarafa belli değil dndnn
00 Yorumla
+1 yılZor yürür.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUçar bile ama toplulumuz biraz fazla horny
10 Yorumla
+1 yılYürümesi lazım
10 Yorumla
+1 yılYürür
10 Yorumla
+1 yılDaha iyi yürütülür.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bence
10 Yorumla
+1 yılyürümez kim ne derse desin..
10 Yorumla
+1 yılKör topal yürür 😀
10 YorumlaYürür
10 Yorumla
+1 yılYürümez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Binevi.
10 YorumlaYürümez
10 YorumlaHayır koşar.
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler