Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır inancım gereği zinadan kendimi korumaya çalışıyorum elimden geldiğince
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır girmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabii ki
335 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU Dinime göre yaşıyorum bu durumdan rahatsızlık duymuyorum senin düşüncene de saygı duyuyorum.
Soran+1 yılBen yobaz degilim hocalardan falan nefret ediyorum dini yanlıs anlatıyorlar bende sogumusum ama bunlar gercekleri degistirmiyor sen inanmayabilirsin ama cok pisman olacaksın demedi deme
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU kız çocuğum olursa onu en güzel şekilde yetistiririm merak etmeyin her şeyin seks olmadığını öncelikle öğretirim neyse size iyi günler beyefendi 😊
Soran+1 yıl@ezgiiasln helal olsun dayı ogli
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊🌼
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU peygamber efendimiz hakkında düzgün konuşur musun lütfen! Askerlik arkadaşın mı
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU niye sinirleniyorsun ki ben gayet sakinim herkes düşüncesinde özgürdür uzatmaya gerek yok sağlıcakla kalın.
- +1 yıl
Arkadaşım ortada bir düşünce yok. Net kanıtlar ve belgeler var. Ben asla boş konuşmam.
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU onlar ahirette bir güzel çarpılacak merak etme sen😊
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU Kur'an'ı Kerim en büyük kanıt oku araştır
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU eski Arap geleneginde bir kızın yaşı regl olmadan sayılmıyormuş Hz Aise ' nin 9 yaşında evlendiği söyleniliyor 10 ya da 11 yaşlarinda regl olduğunu düşünürsek 11+9 20 yaşlarında evlendiği rivayet ediliyor bir çok alimin görüşü bu yönde. Yani regl olana kadar ki yaşı 0 sayılıyormuş ne kadar doğru tartışılir tabiki
Soran+1 yılNe sen ne de biz düsüncemizden vazgecmeyecez uzatma sana son dicegim sey allah yoksa ben hic bir sey kaybetmem ama allah varsa sen cok sey kaybedeceksin bunu bil ben inanıyorum olduguna
- +1 yıl
Ben tanrı yok mı dedim sana? Tüm söylediklerimden cidden bunu mu anladın yani 😄
Soran+1 yılMadem bir yaratıcı var seni bu hale evrimle mi getirir kendinle celisiyorsun
- +1 yıl
Asıl sizler kendinizle çelişiyorsunuz. Sizin haddinize mi yüce yaratıcının yaratım şekillerine sınır çizmek, Tanıya rol biçmek. Beden bu dünyadandır bu dünyada kalır. İlahi olan ruhtur ve defalarca bu ve başka dünyalardaki bedenlere girer.
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU 🙄🙄
Soran+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU senin ideolojin ne (ateist deist agnostik) nesin yani
- +1 yıl
Terbiyeli konuş kendine göre olmayan bir dinin kaynağı olan Kuran'dan örnek veriyorsun inmadıgın şeyi kafana göre yorumlamak kolay Kuran'da evlenilmek kışın aklınını doğru yanlış ayırt edebilmesi gerek 6 yaşındaki bir kişi olan bitenin farkında olmayacağına göre dediğin yanlıştır terbiyeli konuş davet ediyorum
- +1 yıl
Senin ne farkın var sende aynısın delil dediklerin kendi sadece kendini duymak istediklerin bunu 20 defa söylüyorum sürekli bir şeye takan o şey üzerinden saldıran kişiler o dediği şeyi megildir diye azıcık bakarsan ülkede Atatürk peygamber soyundan geliyor diyen var
Yabancı dediğim heriflerde Mısırlılar yabancılara gelmişken senin derdin sadece neden İslam'a sen tenrie filan inanmıyorsun sadece İslam'a düşman olmak için onu kullanıyorsun
Soran+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU islam kadar diger dinleri arastırdın mı kardesim hristiyanlıga yahudilige budizme baktın mı sen deistsin o zaman tanrıya inanıyorsun ama dinler sana sacma geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@benorila benim de söylemek istediğim buydu tam olarak. Madem Hz Muhammed Kur'an'ı Kerim'i kendine göre yazmış uydurmuş niye namaz kılıp oruç tutuyor bu arkadaşımız onu da anlamış değilim.
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU Allah, Kur'an-ı Kerim’de, Hz. Peygamber’in bazı yanılgılarından bahsetmiş ve bu davranışlarından dolayı uyarılarda bulunmuştur. bu uyarılar neticesinde, hemen doğru olanı tercih etmiş ve tekrar aynı yanılgıya düşmemiştir. Yani Hz Muhammed sav bir melek değil oda bir insan zaman zaman onunda hatalari olmuştur ve Allah bunu ayetlerle uyarmıştır Muhammed sav. dürüst olmasaydı o ayetleri yok ederdi.
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU Senin kalbin körelmiş Allah hidayet versin inşallah. Ne söylersen söyle Allah'a ve Muhammede inanmaktan asla vazgeçmeyecegiz.
Cevap sahibi+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU Bu arada kendinle çok çelişiyorsun madem seks ahlaksızlık değil Hz Muhammedi ne ile suçluyorsun?
Soran+1 yıl@SİTENİNDİNAZORU haklısın kardesim katılıyorum yobazlık maalesef bizde var ama hz muhammet hakkında dediklerinin yanlıs oldugunu düsünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar namuslu kiz varmiydi burada şasirdim valla
10 YorumlaHenüz girmedim ama girerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu
+1 yılHayır.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. girnem
02 Yorumla
Soran+1 yılSende adamsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır asla
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVerirse çakarım abi
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Girmedim. Pismanim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden pismansın evlenmedigin icinmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır