+1 yılcinselliği hala evlilikte ve bacak arasındaki namusta arayan sapkın kitlenin hiç de hoşuna gitmeyecek kız modelidir.
onlara göre bu kız orospudur...
erkek istediği kadar kızı tavlar, beraber olur. bunun adına da; "kaç kızı yatağa attım" böbürlenmesi denir. ama bir kız yapınca, bunu namus meselesi ederiz.
ulen sana ne kardeşim, insanların namus bekçisi miyiz ki onların bu tutumunu eleştirelim? ayrıca neden herkesi aynı kefede tartıyoruz ki? hepsi mi tü kaka bunların?
ahlak ile hazımsızlığı birbirinden ayırt edemediğimiz sürece, daha böyle çoook başlık açılır ve o başlık altında böyle eleştirilmeye devam edilir bu insanlar. bir kızın evlenmeden cinsel ilişkiye girmesi demek, isteklerini bastırmak yerine, sevdiği adamla özgürce cinselliğini yaşaması demek.
bir kadının evlendikten sonra kocasını aldatması ise, sevmediği biriyle evlenmiş olup çeşitli sebeplerden boşanması/boşanamaması ve istediği başka biriyle daha birlikte olması demek.
bunların ikisini aynı şey olarak ya da birbirini gerektiren şeyler olarak düşünüp bunu da marifet sanan arkadaşım:
1. o kız; tabuları, çevresi, ailesi tarafından bastırılmış olduğu için istediği insanla birlikte olamayıp eline asılmaktan, etrafındaki her dişi canlıyı seks objesi olarak görüp biraz açık giyinen her kadını "bacım" diye tanımlayan ve bundan fantezi çıkaran erkeklerden on kat daha namuslu.
2. aynı şekilde tüm hayatı bu baskıyla geçmiş kadın ve erkek, ailelerinin uygun gördüğü şekilde evlendirilip yasal olarak bu ilişkiye hak kazanınca da, ipini koparmış boğa kıvamına gelen o adam, karısını kendine ait bir "bacım" sanmaya ve ona göre davranmaya başlıyor, kadının o güne kadar ailesinin isteklerine göre şekillenen hayatı, o günden sonra da kocasına göre şekillenmeye başlıyor ve istemediği bu hayatı çekmeye mecbur kalıyor. boşanamıyor. biraz daha rahat bir çevrede ise, aldatma yoluna başvuruyor.
3. evlenene kadar bekaretini koruduğu halde kocasını aldatan bir sürü kadın var.
4. senin tü kaka dediğin o modern hayatı sayesinde, açık, özgür ve rahat ilişkiler yaşayıp sevdiği adamı gerçekten sevip sevmediğini anlayacak kadar düzgün bir ilişki yaşayan kız, o adamı hiç aldatmadan mükemmel bir evlilik yürütebiliyor.
yani iş evlenene kadar "sağlam kalmış" olmakta değil, zihnin sağlam kalmasında.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirmem, çünkü toplumum kültürel değerleriyle uyumsuz. İnsanlar bu yüzden fuckbuddy türü ilişki yaşıyor. Bu yüzden insanlar birbirlerini aldatıyor. Biri sevgi beklerken diğerinin amcı seks. Bunun sonucunda sevgi bekleyen taraf yıkılıyor. Gene evlenmeden ilişkiye girmek kadın ticaretini de arttırıyor. Savaş sonucu Türkiye'ye getirilen insanlar zorla satılıyor. İşte bunlar evlenmeden ilişkiye girmeyi kabul eden erkekler yüzünden. İstenmeyen gebelikler oluyor, bunun sonucunda o çocuk ya öldürülüyor ya da annesiz babasız büyüyor iyi ihtimal evlilik oluyor.
10 Yorumla
Evet girdim bida olsa yine girerim 😁😁
15 Yorumla- +1 yıl
Alfaamaaa bak bee
- +1 yıl
r. e
+1 yılbende girerim yha çok azgınım çünkü hep
65 Yorumla- +1 yıl
şimdiden mi hahaa
- +1 yıl
@kafamkarışık444 sevdim seni ikizim gibisin
- +1 yıl
ama o erkeklere karşı ayşe :)
- +1 yıl
@Arifolananlar26 Yok kanka yürümücem ona sjsjsjs zaten girlfriendim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ben girmedim en azindan evlenebilecegim kizlarla diyelim cunku daha sonra aksilikler oldu sartler elvermedi ayrildik en azindan duygularini kirletmedim bazen haberini alirim murat ne kadarda mukemmel bir insanmis diye aci fakat yapim bu herkesin kendi hayati girmek isteyende olur istemeyende duygu ve dusuncelerine hukmetmek gerekir bazen
40 YorumlaKanka Rüzgarı çok seviyorsa evlenmeden girerim ona olan bağlılığını kanıtlamak için sonra evlenirim belki
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha be kanka
Evleneceğim kadın ile evlenmeden önce ilişkiye girmem , her ne olursa olsun , bazı şeylerin geri dönüşü yoktur , ve bazı şeyler özeldir , zamanı ne zaman ise o zaman yaşanmalı
40 Yorumla
+1 yılOnlarca fırsat oldu, hafız olduğum için olacak herhalde Allah cc bir şekilde beni bundan uzaklaştırdı🤨
Aslında hep istediğim şey ama ya bir şey oluyor imkân kalmıyor veya ben cayıyorum🙄 Çok çok ilginç 🤭20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkeklerden girmeyen bir parmak kadar azdır kadınlarda da giren bir parmak kadar azdır bizim ülke şartları içinde.. Her haltı yiyen erkeklerin evlenirken mutlak el değmemiş bir kız istediğine göre kızlar için zor durum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşama taraftarıyım ve benim içinde bu çok önemli. Benim eş olarak gördüğüm kadın ruhuma ve bedenime hitap etmeli. Ev işleri umrumda değil. Beraberde yaparız elbet ve öyle devrilip yatanlardan değilim. Bu denkte biri olması dileğiyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız erkek oranının zıtlığı ve buna rağmen erkeklerin çoğunun bakire kız istemesi:DÜlkeye benzini basıp terkederken kibriti firlatmak lazım arkadan.
71 Yorumla
+1 yılBundan sonra girmeyeceğim ha girdim evet girdim ama artık evlenmeden girmem çünkü kendimi anladım ve kadınlara bazı konularda haksızlık olduğunu düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Bakire bir kız aramazsan neden haksızlık olsun?
- +1 yıl
Arkadaş, bakire ya da değil önemli olan anlaşmak , evlenmeden önce seks yaptığında bir anlamlar yok oluyor , mantıksal olarak düşündüğünde , evli olmadığın biriyle seks yat kalk oluyor , evli olduğunda düşünürsen sekste bile bir sırumluluk duygusu yüklenir , bu benim düşüncem
- +1 yıl
Yani artık sorumululuk almak istediğin için sadece yatıp kalkmak istemediğn için mi kadınlara haksızlık oalcağını düşünüyorsun?
- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaşır diyorum
Tabiki girilmesi gerekir cinsellik evliliğin yapı taşlarından birisidir
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılSevgi güven sadakat aşk ve ciddiyet olduysa isterim tabiki sevdiğimle 😍
20 Yorumla
+1 yılKudursam da girmem, usülü var diye düşünüyorum. 😏 Kimseyi ne oyuncak yaparım nede kendimi oyun. Kimseyi kullanmıyorum. Doğru bulmam.
10 Yorumla
+1 yılİki gönül bir olduktan sonra evlilik olmasa da olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Neden girmeyimki tecrübe olur buda insan gibi degerli benim için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Bence evliliğe özel birşeyler kalmalı, o yüzden girmezdim.
10 Yorumla
+1 yılEvlenecegim kişi ise girerim ama onun harici girmem.
10 Yorumla
+1 yılKnk kim bilir neyden günah alıyoruz. Bari o yönden temiz kalalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparsam o kızı almam gerek bakire olmasada ama bakire isede aynı şekilde sahip çıkmam lazım sahip olduysam kıza adamlik bunu gösterir bir kızı zevki için kullanıp atmamali
10 Yorumla
+1 yılTabi ki evlenmeden once yasanmali hayat ve cinsellik zsten evlenince eninde sonunda bitecek
10 Yorumla
+1 yılbenim için bu konu bir sorun değil o yüzden sevgilim olan kişiyle tabiki birlikte olmak isterim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakire değilse kızın isteğine kalmış evlenene kadarda beklerim. yeterki amacımız evlilik olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani günümüzde girmeyen yüzde kaç bilemiyorum 😊
13 Yorumla- +1 yıl
maks %30 dur
- +1 yıl
Bence o kadar da kalmadı 😂
- +1 yıl
Ama yarıyı geçtiği kesin doğru👍😊
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden asla olmaz.
Bakirim.20 Yorumla Hayır girmem çünkü inancım bunu tavsiye etmiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. canım istesin yeter, hic affetmem
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişi isterse girerim
10 YorumlaÖzel olmalı zamanı ve büyüsü bozulmamali
10 Yorumla
+1 yılEvet sevgilimde biterse girerim
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden girmem ama evlenmem de
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. karşımdaki isterse evet, istemezse girmem
10 YorumlaEvleneceğim kişi ise girerim.
10 Yorumla
+1 yıleğer nişanlım isterse girerim :P
10 Yorumla
+1 yılTabiki girerim neden gırmeyeyım
10 Yorumla
+1 yılAh şu yasaklar olmasa 🤣😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır girmedim girmem de.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet girdim ve girerim her zaman.
10 YorumlaGirmeyen pek yoktur sanirim
10 Yorumla
+1 yılŞuana kadar girmedim ve sanırım girmicemde
20 YorumlaEvliliği beklemek saçmalık
10 Yorumlasorumluluk alarak evet
10 Yorumla
+1 yılEvet
Ben ayrılmam10 Yorumla
+1 yılGiren.çok
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam yaşarım
10 Yorumla
+1 yılGirerim.
10 Yorumla
+1 yılBen girdim 🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Evet girdim
10 Yorumla
+1 yılKararsizim
10 Yorumla
+1 yılGirmem.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı ise girerim. Evlenirim ama
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
10 YorumlaGirerim ya ne olcak
10 Yorumla
+1 yılGiriyorum ben 👅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Girerim
10 YorumlaGirmem herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı taraf isterse evet, istemezse hayır
10 YorumlaEvet girerim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgirerim evet
10 Yorumla
+1 yılGirdim zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirerim