Cinsel Yaşam Ben genel düşüncenin aksine kadınların erkeklerden daha fazla cinselliği sevdiğini düşünüyorum, katılıyor musunuz? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Ben genel düşüncenin aksine kadınların erkeklerden daha fazla cinselliği sevdiğini düşünüyorum, katılıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Değişir insana göre 1 0 Yorumla
genctoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Neden belli etmiyorlar? 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İşte onu kadınlara sormak lazım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Öyle zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 1 30 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sence neden sevmedikleri düşünülüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın erkeği kullanıyor parasını vs. işine geliyor cinselligi de kullanıyor bence.. Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evli misin? Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Cinselliği istediğini yaptırmak için koz olarak mı kullanıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence kadınlar öyle Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen? Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bu kozu kullanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben slagm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değer veriyoz kıymet bilinmiyo Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bunu dediğine göre bekarsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Herkes aynı değil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşımıza çıkanlar öyle napalm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Maalesef kötüsüne denk gelmişsin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Çalışıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Öğretmen misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayr Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Seninle tanışıyor muyuz öyle hissettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hyr r Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm yanlış hissettim demekki Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İstanbullu musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ankara de şurda bayılayım😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ciddi misin şaşırdım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Ankara de dedin bende dedim😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ahahha değil mi kandırıldım mı😄😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Dersen bayılırım demiştim aalında😄 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onların da canı var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değişir insana göre
Neden belli etmiyorlar?
İşte onu kadınlara sormak lazım
Öyle zaten
Evet
Sence neden sevmedikleri düşünülüyor
Kadın erkeği kullanıyor parasını vs. işine geliyor cinselligi de kullanıyor bence..
Evli misin?
Cinselliği istediğini yaptırmak için koz olarak mı kullanıyor
Bence kadınlar öyle
Sen?
Bu kozu kullanıyor musun
Hayır ben slagm
Neden öyle dedin
Değer veriyoz kıymet bilinmiyo
Bunu dediğine göre bekarsın
Herkes aynı değil ama
Karşımıza çıkanlar öyle napalm
Maalesef kötüsüne denk gelmişsin