Cinsel Yaşam Birini durmadan arzulamak mümkün mü sence? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Bitmeden, tükenmeden, artarak.. Yaşadın mı böyle bir his daha önce? Keyifli geceler..✨️🥂https://m.youtube.com/watch?v=nXvgxKyzR3Q#smell Birini durmadan arzulamak mümkün mü sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eger birliktelikte sadece bedene degil ruhlaea da dokunulduysa arzular şelale olur devamli arzulanır 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Daha güzel özetlenemezdi kesinlikle Yorumla Ksproff +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla HeartofFire +1 yıl Ricalar ✨️ Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki mümkün aşk varsa sevgi saygı varsa ve bunlar bedene değil de ruha hükmediyor orayı fethediyor sa bunun mümkün olmaması imkansız 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Mümkündür. Sevilen insan daima arzulanır. En azından bu benim için böyle. 2 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sevdaya düşersen evet... sevdiğin adamı daima arzularsın kokusuna bile hasretlik çekersin.. 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bir süre evet ama arzular da tükenmeye mahkumdur. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence mümkün sadece sevdiğini arzulayan birisi olmak çok daha güzel 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. bencede evet mümkün bende öyle düşünüyorum çünkü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence mümkün. Enerjiyi bir noktada odaklandığında gerçek sonsuz arzu tutku ve güç ortaya çıkıyor bence. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Gayette mümkünmüş😃 2 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Mümkün hemde imkansız ise daha da mümkün. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi ki mümkün ruha dokunabilenler bunu yaşar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet arzuluyorum guzel olan kadinlari 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevdiğim sürece arzulamaya devam ederim 1 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok fena fırtınalar kopuyor 🫦 1 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet ve gecmeyen bir ates basiyor insani 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. gerçekten seversen mümkün... 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Bir zamanlar evet. 1 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Yaşadım 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mümkün değildir 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşandı tabi yaşanmaz mı 🫠 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Eger birliktelikte sadece bedene degil ruhlaea da dokunulduysa arzular şelale olur devamli arzulanır
Daha güzel özetlenemezdi kesinlikle
Teşekkür ederim
Ricalar ✨️
Tabiki mümkün aşk varsa sevgi saygı varsa ve bunlar bedene değil de ruha hükmediyor orayı fethediyor sa bunun mümkün olmaması imkansız
Mümkündür. Sevilen insan daima arzulanır. En azından bu benim için böyle.
Sevdaya düşersen evet... sevdiğin adamı daima arzularsın kokusuna bile hasretlik çekersin..
Bir süre evet ama arzular da tükenmeye mahkumdur.
Bence mümkün sadece sevdiğini arzulayan birisi olmak çok daha güzel
bencede evet mümkün bende öyle düşünüyorum çünkü
Bence mümkün. Enerjiyi bir noktada odaklandığında gerçek sonsuz arzu tutku ve güç ortaya çıkıyor bence.
Bence mümkün değil
Böyle bir his yasamak isterdim.
Yön veren bensem mümkündür
Gayette mümkünmüş😃
Her arzu bir gün biter
Mümkün hemde imkansız ise daha da mümkün.
Tabi ki mümkün ruha dokunabilenler bunu yaşar
Evet arzuluyorum guzel olan kadinlari
sevdiğim sürece arzulamaya devam ederim
Çok fena fırtınalar kopuyor 🫦
Evet ve gecmeyen bir ates basiyor insani
gerçekten seversen mümkün...
Mumkün
Ben de kavuşamadığım da olur o.
yasak birine karsi
Mümkün
Arzuluyorum evet
Kimiii