Cinsel Yaşam Birini bu kadar aşırı arzulamak normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Mesaj atsa bile tahrik oluyorum şaka mı Birini bu kadar aşırı arzulamak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bende böyleyim ya en ufak bir diyaloğa bile girsem etkileniyorum ıslanıyorum vs ama çok güzel bişi arzulamak 3 2 Yorumla Berkatıcı +1 yıl Ahh ahhh abllı çöreğimm Yorumla Berkatıcı +1 yıl *ballı olacaktı😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Demek ki o kişi çok fazla arzuluyorsun onu hayal etmek ve ilişki yaşamak istediğin için oöur normaldir bu 1 0 Yorumla
dvtszmisafir Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Biraz libido yüksek galiba yani çok normal olmasa da fazla görülecek bi durum da değil bence kimin başına gelmedi zaman zmana 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Bendede var vu durum. Onun için acaip sürpriz planların var 1 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Düzenli bir seks hayatın yoksa ve abazan kalmışsan gayet normal 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eniştem hayırlı akşamlar yazmış, İnan sırılsıklamım şu an 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Yaniyorsun demekki tatlim 1 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Senin ki cinsel yönden aç olmandan kaynaklanıyor 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal denmez özel biri demek ki 😉 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl yanıyorsun alev alev 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaniiiyooruuzzzz fuaattt abiiii Yorumla
ibratrl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Neee ne neee? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle kanka Yorumla ibratrl +1 yıl Halinden anlıyorum. Ben de bi kizla konuşunca bi bakiyorum zevk suyum akmış Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Aşka bak seksten, arzulamaktan ibaret. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşık değilim ki bro Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Off off her şeyine bitiyorum 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berabar oldunuz mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olma hayali kuruyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olmadınız şimdiye kadar bu kadar istiyon sen? Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bende böyleyim ya en ufak bir diyaloğa bile girsem etkileniyorum ıslanıyorum vs ama çok güzel bişi arzulamak
Ahh ahhh abllı çöreğimm
*ballı olacaktı😅
Normal değil
Demek ki o kişi çok fazla arzuluyorsun onu hayal etmek ve ilişki yaşamak istediğin için oöur normaldir bu
Biraz libido yüksek galiba yani çok normal olmasa da fazla görülecek bi durum da değil bence kimin başına gelmedi zaman zmana
Bendede var vu durum. Onun için acaip sürpriz planların var
Bence kötü bir şey değil ama sen pek kapilmamaya bak belli etme
Düzenli bir seks hayatın yoksa ve abazan kalmışsan gayet normal
Eniştem hayırlı akşamlar yazmış, İnan sırılsıklamım şu an
Yaniyorsun demekki tatlim
Mutluluklar dilerim :)
Senin ki cinsel yönden aç olmandan kaynaklanıyor
Normal denmez özel biri demek ki 😉
yanıyorsun alev alev
Yaniiiyooruuzzzz fuaattt abiiii
Neee ne neee?
Öyle kanka
Halinden anlıyorum. Ben de bi kizla konuşunca bi bakiyorum zevk suyum akmış
Aşka bak seksten, arzulamaktan ibaret.
Aşık değilim ki bro
mastürbasyon yap. Kafayı yemişsin
Off off her şeyine bitiyorum
Aynı kafadayoz bende senin gibiyim
Benim aşk bu
Git soyle istedigin her şeyi yapsın
Normal
Olabilir
Aranizdaki uyuma bağlı, normal
Berabar oldunuz mu?
Olma hayali kuruyoruz
Neden olmadınız şimdiye kadar bu kadar istiyon sen?
Fazla bence
Normal
Yuh niye böylesin
Kim bu kişi