Hayır insan zaten sadece sevdiğine karşı istekli olmalı. ama eğer aşırı cinsel istek varsa sorun olabilir. yani bazıları sevmez çünkü Aşırı cinsel istek, bir ilişki sorunudur derler. Bununla birlikte, bazı insanlar için aşırı cinsel istek bir sorun olmayabilir. Eğer siz ve partneriniz aşırı cinsel istek konusunda rahat hissediyorsanız, bu durum ilişkiniz için sorun teşkil etmeyebilir. Ancak, aşırı cinsel istek, ilişkinizde herhangi bir soruna yol açıyorsa, bu durumu çözmek için çaba göstermelisiniz.
Elbette öyle olması gerekiyor doğrusu bu. Ben "aşırı istekli olmak karşıdakini bunaltır mı?" diye sorarsam ona güvenilmez vs diyenler olacağı için böyle sormak istedim. :)
Yoo estağfurullah 😀 Sizin sorunuz ben "sadece" kelimesini görünce başkalarının da olmasını normal karşılıyorsunuz diye düşünüp sormuştum. Benim görüşümü onaylayarak cvp verdiniz ben istediğimi aldım 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır insan zaten sadece sevdiğine karşı istekli olmalı. ama eğer aşırı cinsel istek varsa sorun olabilir. yani bazıları sevmez çünkü Aşırı cinsel istek, bir ilişki sorunudur derler. Bununla birlikte, bazı insanlar için aşırı cinsel istek bir sorun olmayabilir. Eğer siz ve partneriniz aşırı cinsel istek konusunda rahat hissediyorsanız, bu durum ilişkiniz için sorun teşkil etmeyebilir. Ancak, aşırı cinsel istek, ilişkinizde herhangi bir soruna yol açıyorsa, bu durumu çözmek için çaba göstermelisiniz.
Zaten sadece sevgiliye/eşe karşı istekli olmak gerekmiyor mu? 🤔
Aşırı istek eğer karşılıklı değilse uyumsuzluktan dolayı karşı tarafı olumsuz etkiler diye düşünüyorum.
Elbette öyle olması gerekiyor doğrusu bu.
Ben "aşırı istekli olmak karşıdakini bunaltır mı?" diye sorarsam ona güvenilmez vs diyenler olacağı için böyle sormak istedim. :)
Anladım 🙂
Kötü mü etmişim acaba?
Yoo estağfurullah 😀
Sizin sorunuz ben "sadece" kelimesini görünce başkalarının da olmasını normal karşılıyorsunuz diye düşünüp sormuştum.
Benim görüşümü onaylayarak cvp verdiniz ben istediğimi aldım 😀
Ama ben olsam şu şekilde sorardım;
Çiftlerden birinin libidosunun aşırı yüksek olması diğerini olumsuz etkiler mi?
Mesela...
Evet haklısınız.
Halbuki başlığı defalarca değiştirerek o kadar da uğraşmıştım kendimi doğru ifade edebilmek için.
Olsun ya dert edecek şey değil : )
Düzeltip sorarım olmazsa. :)
Bence tekrar sormaya gerek yok ama siz bilirsiniz.
Peki öyleyse zaten ilgi çekmedi sorum.
Karşıdaki sürekli istemiyorsa, evet bunaltabilir.
Siz bunalır mısınız mesela?
Ben sevgili iken cinsellik yaşama fikrine katılmayan kesimdenim
Eşiniz olduğunuzu varsaysanız?
Evet, bunalırim. Sonuçta bedenimi satın aliyor diye bir şey yok. Her akşam olacak diye de bir şey yok. Zorla güzellik olmaz bence
1. si zorla olduğunu nereden çıkardınız?
2. si takibime hala geri dönmediniz :)
Aşırı istekliysen haftada 1 falan istiyor olamazsın. Sorularınız varsa burdan sorabilirsiniz
haftada 1 kimseye yetmez ki en az 4 olmalı hastalık hariç tabi
sana göre haftada kaç olmalı
Bilmiyorum dusunmedim hic
libidona genel olarak 10 üzerinden kaç verirsin?
Namazdan önce 10 du, namaza başladım 0 Şu an
burcun akrep mi yoksa
Kovaa
benim burcum boğa yükselenim akrep 10 üzerinden 5 milyar falan :)
bu arada sen görüşümü beğendin teşekkür bile edemedim sana :)
Rica ederim:) benim de yükselen balik
sormak istediğim başka şeyler de var ama madem buradan sor diyorsun ben yazayım sen okuyup cevapla sonra sil olur mu?