Cinsel Yaşam Cinsellik ayrılmama sebebi mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Cinsellik ayrılmama sebebi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hakihanım Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sevgilim yaşamak istemediği için terketti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen mi istemedin nasıl Yorumla
miavex Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İdare et kızlar böyledir alttan almalısın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hanımcı olacaz anlaşıldı Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 🤷🏻♀️kız haklı gibi 0 5 Yorumla sk_0634 +1 yıl Neresi haklı? Yorumla burcucummm +1 yıl @sk_0634 yani sen yazmıyorsun kızın mesajlara telefonlara cevap vermiyosun bildiğin ghostluyosun bi de gelmiş burada ahkam kesiyosun bi kadının en nefret ettiği şey aniden ilginin alakanın kesilmesidir 🙂 Yorumla sk_0634 +1 yıl Musluk suyu kesilince aksın diye koparmaya gerek yok. Ghostladım dememiş. Yorumla burcucummm +1 yıl @sk_0634 ghostlamis iste okuduğunu anlama kıtlıgı mı var Yorumla sk_0634 +1 yıl Cevap vermedim ulaşmaya çalışıyor diyo. Ghostladığım için ayrıldık demiyor ki. Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evlen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
olum BIRAKMA
Deyil bence
Yo değil
Evlenin
Sevgilim yaşamak istemediği için terketti
Sen mi istemedin nasıl
İdare et kızlar böyledir alttan almalısın
Hanımcı olacaz anlaşıldı
E barıssana
evet.
🤷🏻♀️kız haklı gibi
Neresi haklı?
@sk_0634 yani sen yazmıyorsun kızın mesajlara telefonlara cevap vermiyosun bildiğin ghostluyosun bi de gelmiş burada ahkam kesiyosun bi kadının en nefret ettiği şey aniden ilginin alakanın kesilmesidir 🙂
Musluk suyu kesilince aksın diye koparmaya gerek yok. Ghostladım dememiş.
@sk_0634 ghostlamis iste okuduğunu anlama kıtlıgı mı var
Cevap vermedim ulaşmaya çalışıyor diyo. Ghostladığım için ayrıldık demiyor ki.
Nasıl yasadiniz
Evlen