Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey yapmışsın ya da olmuş ki o tavrı sergiliyor durduk yere kimse paranoya yapmaz. Belki kırmış olabilirsin yaptığın bir şey sana normal geliyordur ama ona gelmemiştir bir de cinsellik yaşanınca artık senin onu birakmandan da korkuyor çekiniyor olabilir. Eğer onu gerçekten seviyorsan al karşına düzgün ve sakin şekilde aramızdaki sorun ne diye sor konuşun çözmeye çalışın sende onu rahatlat eğer bir şey yapmadıysan. korkuları olabilir suçun yoksa düzgünce açıkla
01 Yorumla
Soran+1 yılSuçum yok değil illaki insanız hata yapıyoruz ama çok takıntılı aldatılmamtan falan korkuyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaat verdiysen hata sende fakat ihtimaller dahilinde ortak bir karardıysa seni böyle zorda bırakması onun hatası. Sonuçta herkesin bir ilki var ve zamanla o kişiye fikirler, hisler değişebilir.
Bu kafa yapısına sahip kişilere üzülüyorum. Bir lafım vardır, ya baştan yapma yaptıysan da sızlanma. Olan olmuş bile, hataymış deyip yoluna bakmalı. Hatayı uzatmanın manası yok.02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyo işte herkesin karakteri farklı
Cevap sahibi+1 yılKolay olacak demiyorum, en hasarsız ve mantıklı yol bu diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun bakış açısı ilki olduğun için evleneceği insansın.
ona göre evlisiniz zaten bir nevi. İlişki bitirmek yarı yolda bırakmak anlamına gelir onun için.Sorumluluğu almak ve bu kıza sahip çıkmak mı?
Ben sorumluluk falan evlilik falan istemiyorum mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılTartışmalar oldu aramızda kıskanç biri aldatılmaktan falan korkuyor kafasında kuruyordu. Yapacak bişey yok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzalan söz takın sevgililik olarak konular daha iyi hal alır.
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İşin zor seviyorsan devam sevmiyorsan yol ver gitsin bu kadar basit sonuçta zorla yapmadın ha senle evleneceğim falan diye kandırdıysan suçlusun ama oda 1 tık suçlu evlenmeden vermeyeydin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok aga seviyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlaşamıyorsan ayrıl o zaman. yapmadan önce düşünecekteiniz
20 Yorumla
+1 yılAyda yılda kavga ediyoruz diyosun ayda yılda bir olan şey için günlerdir cevap vermiyosun karı gibi naz yapıp kız huysuzluk ediyor diyosun, sen zaten kızı sevmiyosun ki🤔 Tartışmayı kendine bahane etmişsin. Cinsellik sana göre önemli değil kız için önemli, kadın kaprisi nazını ayda yılda bir çekemeyeceksen birlikte de olmasaydın, kendine güvenmiyosan milletin günahına girme evlenme de sen.
1522 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılTamam da sürekli kuruyor o kadar şey yaşadık güvenmemiz lazım hergün evde benim için çıkıyor sadece üstüme çok geliyor. Ayda yılda bi tartışıyoz onu da abartıyor her şey kötü gidiyormuş gibi davranıyor. Sevmek değil aşığım bundan şüpheniz olmasın. dediği şey ağır değil mi sizce de
Soran+1 yılBirbirimize aşığız onca şey yaşıyoruz ediyoruz birlikte. tartışma çıktı sonra senle ilgisi yok sinirliyim dedi bi kaç saat konuşmadık reels falan atıyor bende baktım sabaha karşıydı bu. Sonra tekrar konusu açıldı alttan aldıkça üstüme geliyor
- +1 yıl
"O kadar şey yaşadık" derken kastettiği cinsellikte, sana verdiği değeri anlatıyor ama sen yanlış anlıyosun. Değer verdim ki yaşadım seninle diyor ee doğru, bunun neresi ağır? Bundan ayrıl git başka kızla ol, o kaprisi nazı neyse bunları çekeceksin kadınlar olarak biz böyleyiz. Ya gay olacaksın ya da kadını idare etmeyi öğreneceksin. Ayda yılda bir kötü gününe denk gelir bişeyler olur kadınlar hassas canlılar ayda yılda bir idare edemeyeceksen gerçekten gay olun.
Soran+1 yıl🤮
Soran+1 yılHaklısın bide iş ciddiye bildikçe geleceği düşündüğü için yapıtor galiba
- +1 yıl
Siz odunsu canlılarsınız düzsünüz, biz sizin gibi değiliz önce bunu anla, karşındaki bi kadın kendin gibi düşünme çünkü o duygusal bir canlı. Bazen fazla ilgi ister sevgi ister güvense bile yinede emin olmak ister normal bunlar, ciddi bir şey düşünüyorsunuz ya daha fazla değer görmek ister ama sen iki güzel söz söylesen eriyecek kıza günlerdir cevap vermeyip daha da değersiz hissettiriyorsun o da biz ciddiyiz birşeyler yaşıyoruz ama bana neden böyle davranıyor diye düşünüp emin olamıyor senden. Git iki güzel şey söyle de mutlu uyusun kız ya da uyansın
Soran+1 yılKadınlara göre daha düz olduğumuz kesin tabi ama dediğim gibi normalde çok iyiyiz ama arkadaşı falan zaten yok evlilik hayatını sevgiliyken yaşamamı bekliyor gibi öyle bi kafayı takıyo ki. Bazen ben de korkuyorum bişey olcak ayrılcaz diye ailemle bile tanıştırdım
- +1 yıl
O zaman konuş kızla güzelce kalp kırmadan çözün bu durumu, sende bir yere gidince haber ver kıza şurdayım burdayım diye o sana sormadan sen söyle aklı kalmasın sevgilide olsan sorumluluğunuz var birbirinize bunun evli olmakla ilgisi yok sen nasıl o evde diyosun onun nerde olduğunu biliyosun o da bilsin seni. Aşılmayacak şey değil
Soran+1 yılTartışma da bu yüzden oldu aslında. Bi yere gidiyorum kuzeniyle oturuyolardı söyleyemedim yarım saat sonra söyledim diye oldu. Tamam haklı ama hiç arkadaşı olmamsı ve evde olması da var ben hep evdeyım ne yaptığım belli ama sen öyle değilsin diyor bilmek istiyor herşeyi. Alışmam lazım buna
- +1 yıl
O dışarda olsa sen bilmek istemez misin? Bir yere gitse ve haber vermese, sen sorduğunda sana evli değiliz öyleyse haber vermeme gerek yok sadece sevgiliyiz dese ne hissederdin? Alışmak değilde anlamak lazım. Kendini onun yerine koy.
Sevgilide olsan biriyle berabersin sorumluluğunuz var. Herkes sevdiği insanın nerde olduğunu bilmek ister sende istersin ama kız evde diye rahatsın, güvenle alakası yok bunun.
Soran+1 yılVallaha öyle ya o hep evde napıyor biliyorum saatlerini bile ezberledim ama dışarda olsa merak ederim hele bu zamanda. Zaten bi gün dışarı çıkmıştı biri takip ediyormuş beni aramak istemiş arayamamış mesaj falan atmış kafayı yemiştim
- +1 yıl
Eee bak gördünmü o çıkınca sende merak ediyosun işte seven insan eder zaten. Sonunda anladın olay çözüldü inşallah 🥺
Soran+1 yılSöylüyorum zaten meşguldüm geç yazdım o gün
Soran+1 yılYazamadım hatta
- +1 yıl
Hadi git kıza güzel şeyler söyle ve anlayışlı ol. Şurdayım burdayım diye haber ver bitsin olay.
Soran+1 yılTamamdır
- +1 yıl
YÜRÜ BE GÜZELİM
- +1 yıl
Bokunu çıkarma tamam gay falan gay olmak kötü bişi mi?
- +1 yıl
Gay olmak kötü mü dedim? Kadınları anlamıyosa kadın nazı çekemiyosa erkek erkeğe takılın dedim yalan mı dedik😂
Soran+1 yılDünyada iyi ki kadınlae var yoksa kafayı yerdim
Yani cinsellik bu ülkede önemli. Senin sevgilin çok iyi bir sevgili bence. Huysuzluk yapabilir. Demek mi çok seviyor kafasında kuruyor. Ben de çok seversem aynı sevgilin gibi olurum. Belki de artık ciddi bir hareket bekliyor. Yani elinden kaçırıp başkasına gidersen bence mutlu olmazsın. Bu benim fikrim. Sende öğrendiği deneyim ile bir başkasına gidip seks tecrübesi ila başkasını kendine köle yapar. Sende öyle bakakalirsin. Sizinle kavga eden tartışan kadın seviyordur. Bunu unutmayın. Kadınlar için tartışma ayrılmak demek değil. İlişki Kadınlar için tartışma ile yükselir libido yükselir sevgi aşk yükselir tartışma ile. Ama erkekler ilişkide emekli gibi olmak istiyor. Her şey dümdüz olsun istiyor.
77 Yorumla- +1 yıl
Emekli gibi olmak istiyor😂 çok güldüm ama aşırı doğru olmuş benzetme😂
Soran+1 yılYakınlaşmalar oldukça ciddiye bağladık yoksa hemen evlenmek istemezdi sevgilim. Bana evlilik için hazır hissediyo musjn falan diyodu
- +1 yıl
@tortitotilla ben de uzun ilişki yaşadım ordan biliyom. Heyecan olmayınca yapamıyorum ben. Tartışmayı çok seviyorum. Yani bunun sevgilisine hak verdim. Hani bu diyor ya kafasında kuruyor. Ben kafamda kurup üstüne küfür ediyorum. Sevgili farketmez bana Tartışma olsun. İlk sevgilim de de şom sevgilimde de hep kızdım. Sevildim mı hep sevildim Vala. Ama dümdüz olan ilişki beni sarmıyor. Gerçekten erkekler de karşılıklı sevgi olunca hemen düz bir hayata geçiyorlar. O yüzden emekli dedim. Onlar için monoton ilişki sorunsuz ilişki demek.
Soran+1 yılAbartmadan yapıyosan güzel
- +1 yıl
Beni kizdirana abartıyorum. Benim içim dışım bir. Küfür sevmeyen biriyim. Normal hayatta pek kullanmam. Beni Küfür derecesine getiren haketmiş demektir. Ama tartışma benim için olmazsa olmaz. Acayip yükseltiyor beni. Belkide tartışma sonrası barışmayi seviyorum. Bir de tartışma demek benim için denklik demek. Tartışabildigim birine daha çok aşık olurum ben. Çünkü tartışma sırasında zeka belli olur.
Soran+1 yılTartışmalar olabilir evet ank anlaşıyosan problem değil. Tartışma bi de libidoyu yükseltiyor niye bilmiyorum ama
Vallahaa eğer cinsellik yaşarken evlilik vaadiyle kandırıp yaparsan kız ne yapsa haklı çünkü şüpheli davranışlar sergilemiş olmalısın ki eğer kız psikopat ya da şizofreni değilse... Onun dışında karşılıklı isteyecek gelişti ve zorlama olmadan beraber olduysaniz şu an da artık anlaşmazlık yaşanıyorsa kii sende ona karşı duygularını yitirdiysen artık ayrılmanız ikiniz içinde doğru olan gibi görünüyor anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum... Ama sen seviyor ve başkasına gözün gönlün kalmadığı halde kız seni kısıtlıyor ve senin huzurunu bozacak davranışlar sevgiliyorsa ayrıl hatta koşar adımlarla uzaklaş derimmm..
31 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz sürekli buluşuyoruz zaten yakınlaşmalar da oluyor ama sürekli evde benim için çıkıyor arkadaşi falan yok zaten. Bi de evlilik falan konuşmaya başladık biraz üstüme düşüyor bu yüzden
İkinizi de çok iyi anlıyorum. Onun herhangi bir meşguliyeti olmadığı için sürekli sana sarıyor. Dışarı çıkmıyor, arkadaşı yok diyorsun. Vakit geçirebileceği, keyif alabileceği aktiviteler önerebilirsin. Misal kitap okuyabilir, dışarı çıkabilir, arkadaş edinebilir
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bi de evlilik düşünmeye başladım iyice üstüme geliyor herşeyi söylememi istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ex gibisin. Kafamızda kurmamıza sebebiyet verip sonrada hiçbir şey demeden çekip gidiyorsunuz. İlkini seninle yaşamış sana güvenmiş. Gün yüzü görme cidden. Madem böyle yarı yolda bırakacaktın niye o bkları yedin
93 Yorumla
Soran+1 yılBırakmadım lâ sakin ol ag
Soran+1 yılHemen savunmaya geçiyor aldatılmaktan falan korkuyor galiba.
Cevap sahibi+1 yılŞu an bu şekilde davranıyorsan ilerde aldatmayacağın ne malum? Bahane arıyormuşsun, sevmiyorsan ayrıl. Seviyorsan kızı ortada bırakma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle güzel seven kızlar hep bir köşede üzülüp birinden ilgi sevgi bekliyor zaten sonra delirince de üzerime geliyor oluyoruz o sana güvenip seni sevip yaşamış birşeyler sende onu istiyorsan biraz bunu belli et belli ki ilgine ihtiyacı var belkide gerçekten sevildiğini duymaya...
32 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda sorun yok sadece ailemle tanıştı falan evlilik düşünüyoruz aldatılmaktan korkuypr her şeyi bilmek istiyor. Hemen savunmaya geçiyor korkuyor galiba
Cevap sahibi+1 yılOlabilirrr bence aşabilirsiniz bu sorunları
- Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılBak kardeşim sen bu kızı kaybetme kiz evi naz evidir naz yapacak tabi ki
Sen buradakiler lafına bakma seni burdaki onların içi fesat sizi ayırmak isteyenler olir.
Benden sana tavsiye bu kızı kaybetme hemen evlilik dusunin söz nişan ne gerekiyorsa yap bu devirde böyle kız bulmuşum kaybedersen ömür billahi böylesini bulamazsın40 Yorumla
+1 yıl"Kıskançlık yaptı" yazmışsın demekki biraz ilgi istiyor. Bukadar yazmaman yeter çünkü ilişkiniz bir seviyeye gelmiş daha çok onu yalnız birakman ciddi olarak onu yaralar. Eğer hala yazmadiysan Şu örnek mesajla giriş yapabilirsin. "Seninle tartışmayı bir başkasıyla gülüşmeye değişmem." Senden gelecek ufacık sevgi gösterilerini bekliyor. Bu ilişkinin kaptanı sensin dostum. Nasıl yönlendirirsen o yöne gider. Mutlulukta bir seçımdir hüzünde. İnşallah mutluluğu seçersin.
30 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmek istemediği için aranızı sıkı tutmaya çalışıyor. Bu yüzden istenmeyen gerginlik ve baskıcılık oluşuyor. Al karşına de ki "Ben seni çok seviyorum ama bana güvenmiyor gibi beni sürekli kontrol etmen, üzerimde baskı kurman senle aramızı bozuyor. Ben senli hayaller kuruyorum. Lütfen üzerimde baskı kurmaya çalışıp hayallerimizi yıkma. Ben seninim sen de benimsin."
20 YorumlaAilelerle tanışmadan herşeyi yapmışsınız, kız belki
Buna bozuluyordur.
Birde evlenecekdik zaten diyorsun ama Ailesi ile bile tanışmamıssın.
Enson yapılması gerekeni en başta yapmıssınız, yapılması gerekenide yapmamışsın!
Beyin yaşınız kaç sizin?328 Yorumla
Soran+1 yılDur dayı bi de sen başlama
- +1 yıl
Soran+1 yıl@nsnsnejejejej o benim ailemle tanıştı ama kız ailesiyle tanışmak daha zor sevgilim de istiyor rahat oluruz kimseden saklamak istemiyorum diyor ama kolay değil. Evlenmeden yaptık kardeş sevgi herşeyi yaptırıyor
- +1 yıl
Evlenmeden kızı bozarken aklın nerdeydiiiiii o kızı yarı yolda biraktiginda sanıyor musun ki mutlu olucaksin e beyin yoksunu
- +1 yıl
Senin yaptığının aynısını kız kardeşine yapıp ortada bırakılsa ne halt yersin bilemiom
Soran+1 yılBırakmadım ag sakin
Soran+1 yılHemen savunmaya geçiyor korkuyor galiba
- +1 yıl
Bak abi senin gibiler dolu siz kızla gez dolaş evlilik dışı her şey yasa ama evlnmek ustediginiz zamn o kızı ortada bırakıp farklı tatlar arıyorsunuz yok bilmem kız ailesiyle tanışmak vs zor değil sen sadece onunla evlenmek istemiosun bahanelerin var kendine gerçekçi ol ben seni tanımıyorum lavuk
- +1 yıl
TC de her 10 erkekten 9 u senin kafafa o 1 kişilik alfalarda harbi nadir entelektüel kişilerden oluşuyor
Soran+1 yılMerak etme o 9 kişinin için de olsaydım birsürü kızla yatabilirdim
Soran+1 yılArkadaşlarım onlar gibi ben onlar gibi olmadım bana göre değil
- +1 yıl
Sende onlar gibisin bak kabul et öz elestirini yap belki şu an öyle Dion ama ilerde evlnmek istediginde bu kızda sorun bulup onu birskicaksin kullan at
Soran+1 yılYok ya öyle düşünme
Soran+1 yılKarakter meselesi işte bu zamanda çoğunluk senin dediğin gibi ama ben sevdiğim kişiyle bi ömür geçirmek istiyorum
- +1 yıl
Bu lafı çok kişiden duydum da neyse
Soran+1 yılBende çok kişiden duydum böyle lafları
Soran+1 yılKandırdı mı seni
- +1 yıl
😂😂😂tatlım ben senin gibiler den kanacak biri değilim 10 da 9 kızım çok şükür daha kandıran olmadı olmicak ta lakin çevremde çok fazla goruyorum
Soran+1 yılNe egolu egolu konuşuyon herkes kandırılabilir bunun seninle alakası yok üzülürsün üzülmezsin orası ayrı. Beni gördün mü de böyle konuşuyon etrafında benim gibi biri olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılBende seni bişey sanmıştım laflara bak
- +1 yıl
İnana çevremde gördüğüm sıradan tiplerdesin ayrıca buna ego değil kendine saygı denir
Soran+1 yılBu nasıl bi cahillik
Soran+1 yılKarıya bak lâ neymişin
- +1 yıl
Bak siz alismisiniz kızları kandırmaya söyle kendine saygısı olan size kanmayan kız görünce aman da egolu Amanda cahil ya yürü git
Soran+1 yılSus kezban
Soran+1 yılKendi kendine halleniyon
- +1 yıl
Sümüklü bilo
- +1 yıl
Kız malmiymis dicem de harbi malmis hiç arkadaşı falan da yokmuş yoklukta olduğu için sana bakmış
Ayyy ne sinir oldum. Yazik kiza. Cinsellik yasamissin simdide cok ustume dusuyor kafasinda kuruyor diye bahane ediyosun. Madem boyle yapicaktin. Ne diye cinsel iliskiye girdin? Azcik adam olun ya. Gunlerdir ne diye crvap vermiyosun kiza? Azcik adam ol da sahip cidden. Adam mi saniyorsun kendini?
10 YorumlaTolere et bazı şeyleri ve onu yarı yolda bırakma. Ben şahsen cinsellik yaşadığım bir insanı aldatma gibi sebepler olmadığı sürece terk etmem.
42 Yorumla
Soran+1 yılseviyorsan ve karşındaki kişi düzgün biriyse bırakmamak lazım
+1 yılSenden suphelenmesini gerktrck bisi mi yaptn ki böyle
44 Yorumla
Soran+1 yılYok ya saçma şeyler
- +1 yıl
Sana gore saçma olan ona gore değil
Soran+1 yılTamam da kendide diyor sürekli kafasında kuruyor takıntılı biri. Evlilik falan düşünüyoz bi de daha çok üstüme düşüyor bu yüzden
- +1 yıl
Bunu evlenmeden konuş bnc
Erkekler nie kendilerinde hiç hata bulmuyor da her hatayı kadınlarda ario aq ben anlamiom
429 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılyok ama geleceği de düşünüyor sanırım daha çok sorumluluk almamı bağlılığımı hissetmek istiyor. Zor olucak ama alışmam lazım galiba buna
- +1 yıl
Bende sözlüyüm ve kıza hak veriyorum kız kendisinde fazla sorumluluk hissediyor sendende biraz daha sorumluluk almanı bekliyo onun üzerinde çok fazla baskı var şimdi seninde sorumsuzluk boşvermişlik yaptığını gördüğünde cinnet geçiriyor normal olarak biraz daha onu anlamaya çalış o belkide şu an 10 sene sonrasını bile düşünüyodur
Soran+1 yılArkadaşı falan yok zaten çok takıyor kafaya bazen ben de korkuyom ayrılcaz diye ailemle bile tanıştı
Soran+1 yılAynen öyle napcaz
- +1 yıl
Bende öyleyim şu an çalışmıyorum işsizlik borçlar sınavlar aile sorunları derken onunda en ufak şeyinde delleniyorum senin kız arkadaşında tahminimce böyle e tabiki ayrılık korkusu her ciddi ilişki taraflarında var biraz daha anlayış göstermeye çalış yanında olmaya çalış zamanla geçer bu durumlar inşallah
Soran+1 yılÇok güzel biri ve hiç arkadaşı yok evde sürekli ailesiyle vakit geçiren biri. Çok düzgünler hele onun için hiç kolay değil böyle şeyler. İlk defa birine yemek yapıp getirmiş mesela iş yerime getirmişti ben de ilk defa hediye aldım birine. Birliktelik desen güvendi de oldu yoksa öpemezdim bile ilk zamanlar
- +1 yıl
Tabiki öyle güvenmese sana kendini teslim etmez anladığım kadarıyla ailesi de biraz tutucu kızın böyle olması çok normal diyorum ya sdc böyle olan sizin ilişkiniz değil msl bizde sürekli kavga ediyoruz üstelik benim ailem de kabul etmiyor kendi aramızda söz kestik yani biraz daha anlayış göster yanında olmaya destek olmaya çalış öyle yaparsan oda atlatır bunları
Soran+1 yılÖyle yapıyorum da insanız sonuçta ayda yılda bir de olsa haber veremediğim zaman bi şeyi tartışma çıkar
Soran+1 yılGüvenmese cinsellilte olmazdı onun için çok ağır bişey bu. Sıkıntıdan bana yükleniyor arkadaşı falan da yok evde ya, bide evlilik düşünmeye başlamıştık yaptığım herşeyi söylememi istiyor
Soran+1 yılBiraz abartıyor tartışma olduğunda baskınlık var zaten 190 adamı ne hale getirdi
Soran+1 yılBaşlarda böyle değildik biliyo musun o zaten baskın biri tersi de fena ama bana işlemezdi artık öyle olmuyo
Soran+1 yılUykum var ama
Soran+1 yıl😅
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
Çünkü kızlar hatalı egonun allahı var 😝
+1 yılAyrilmak istiyosan sen kendinden sogutacaksin direkt bitirirsen olmaz. Seviyosan supheye yer birakacak bisey de yapmazsin zaten? Yakin temasin oldugu iliskilerde kiskanclik daha yogun oluyo maalesef. Aitlik duygusu falan. Hakkinizda hayirlisi olsun
41 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum gizliden gizliye özlüyorum sadece sinirlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bu vebali alıyorsunuz ya. Ne kadar basitleşmiş cidden her şey.
53 Yorumla
Soran+1 yılNe basitleşmiş anlamadım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden bekaret almanın vebali. Kız ne derse desin senin aklın başında olup yapmaman lazım
Soran+1 yılİlk tanıştığımız da öpemiyodum bile her şey zamanla oldu
+1 yılSeviyosan ayrılma. Bu huyunu düzeltmesi lazım baktın sıkıyor seni, ayrılırsın.
Ayrılmama sebebi diye bişe yok. o sonuçta ayrılma ihtimalinizi bile bile seninle birlikte olmuş. Evli değilken. Bunu demeye hakkı yok yani.31 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyoruz ikimizde o sürekli evde olduğu için üstüme çok düşüyor çok ilginemmemi istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya yazdıklarını toparlayıp samimi bir dille onunla konuşmayı deneyebilirsin.
Neden böyle olduğunu açıklar belki.Acaba kendisi mi ayrılmak istiyor da laf söz çıkmasın diye senin mi ayrılmanı bekliyor diye bile yorumladım.
sonuçta bir birliktelik yaşanmış kendisi ayrılırsa tehdit edilirim korkusu yaşarım diye düşünüp böyle bir yola başvurmuş olabilir mi?
ya da bambaşka sebepleri vardır bilemeyiz.
sen net bir şekilde onunla konuşmalısın.11 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda yılda bir kavga ediyoruz diyip de uzaklaşırsan eğer kimseyle gecinemezsin net, ayda yılda bir trip atana kavga edene mesafe koyup mesajlarına dönmemek de hiç hoş olmamış ne ilişkiler var hergun kavga tartışma ama arada ki bağlar sıkı. Kizlar çabalar çabalar baktı sonuç yok soğur. Sonra ne yapsan da nafile
14 Yorumla
Soran+1 yılNormalde yapmam ama bende üstüne gitmek istemiyorum gizliden gizliye özlüyorum belli etmiyorum
Soran+1 yılBen mi yanlış anlıyorum dediği şey normal mi
Cevap sahibi+1 yılBu seninle alakalı değil ailesiyle büyüme çağıyla alakalı bir durum eğer anne baba arasında aldatma, kavga, şiddet olduysa eğer o psikoloji ile büyüyen çocuklar da muhakkak kafada kurma oluyor. Eğer sebebi sen değilsen tabi. Özlüyorsan belli etmelisin hayat o kadar uzun olmayabilir
Soran+1 yılHaklısın
Ayda yılda bir kıskanıyor az ilgilenirsen normal yani ayda yılda birde olur böyle şeyler. Kaybettikten sonra ağlama sana sadık biri varken kıymetini bil
47 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız
Soran+1 yılaslında her Allah'ın günü kafaya takıyor iş yerime tanımadığım kız gelse kafaya takar tanımam etmem
Soran+1 yılTatışma çok olmuyor normalde çok iyiyiz ama olduğu zaman da tam oluyor
- +1 yıl
Ne istiyorsunuz bilmiyorum düzgün davranmadigina eminim düzgün davransan böyle kötü hissetmez böyle davranmaz eminim. Ayrıl uzatipta üzme daha beter. Ve açık açık söyle sana ilgim bitti de o yüzden seninle ilgilenmiyorum de. Bu yüzdende sen kafanda kuruyorsun de hadi. Seni seviyor diye cepte davran ya da kaç uzak dur sonrada kafasında kuruyor de tabiki kurar be
Soran+1 yılBen kimseyi cepte görmem tam tersi bi kız bana kendini bırakırsa mutlu olurum çünkü seviyorum cepte görmem
Soran+1 yılİlgisinden nasıl bunalıcam yaşadığımız şeyler öyle şeyler ki ömrüm boyu unutmam o kadar sevgilim oldu hayatımda bide hiç böyle hissetmedim ben
+1 yılOzurlumusun arkadaşim git bariş şu kizla kiymetini bilmiyosunuz hicbiseyin
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZinanın adı: aga normal yaa artık böyle şeyler, olmuş. 😠
34 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de çok normal değil ama oldu artık
Cevap sahibi+1 yılYapmayabilirdiniz Allah herkese irade vermiş, bir hayvanlarda yok. Yani bu konumda hayvanı da anınca bir tuhaf oldu insanın konumu 😏
Soran+1 yılHerkes bu kadar iradeli olamıyor işte bizde zamanla oldu
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Barışın bitti gitti naz yapmayın kavgadalardan sonra ya değmez
Ondan sonra direk evlenin beklmeyin30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Uzun zamandır berabersin ilk günlerdeki gibi büyük aşk görmüyorsundur. Ama eger flört öncesinde kıskançlığını huyunu karakterini içini görseydin belki o zaman farkına varırdın. Beraber olmuşsun siz evlenmelisin. Belki evlilik sonrasını düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onu ayrilamazsin benden demek için söyleseydi direkt söylerdi. Yani ayrilamayiz bekaretimi verdim sana vs gibi. Ama o daha çok işte her şeyi yaşadık onca şeye ragmen ayrılmak mi istiyorsun manasinda demis. Her kiz der bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz huysuz çok üstüme geliyor sevdiği için
+1 yılOnu karaina al ve herseyi dogru duzgun anlat belli ki kizi seviyorsun o da seni, onun kiskancliginin gereksiz oldugunu dogru duzgun konus
28 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBizim ilişkimiz çok özel sadece benim için dışarı çıkıyor arkadaşı falan yok zaten. Çok seviyoruz ama huysuzluk yapıyor sürekli evde olduğu için çok yükleniyor bana
- +1 yıl
Yapmamasi lazim ama boyle
Soran+1 yılBişey diyemiyorum valla 190 adamı kediye çevirdi
- +1 yıl
Sana psikolojik baski yapmasina izin verme ama
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Yani seni ona itaat etmesini mi istiyor
Soran+1 yılBen ilk zamanlar ağır basıyodum tartışınca fazla kurcalamıyodum ama artık öyle değil gönlünü almaya çalışıyorum zaten baskın biri
Gizli Üye(25-29)+1 yılulaşmaya çalışıyorsa niye cevap vermiyorsun? erkek dediğin trip atmaz, bu 1
2. si 22 yaşındaysanız siteye niye fazla yazdın troll müsün?523 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç sene önce hesap açmıştım fazla yaşmışım yaşımı bu 1. 2. De söylediği şey ağır değil mi sinirlenmekte haksız mıyım
Soran+1 yılNomalde aşığız birbirimize çok ateşli bi ilişkimiz var hatta gelipte böyle zorla tutuyom gibi yapıyor en ufak tartışmada
Cevap sahibi+1 yılben dayanamadım kız arkadaşına helal olsun sana dayanıyor. ağır olan hiçbir şey yok kardeşim. karşında gencecik bi kız var ve en önemli şeyini senin için feda etmiş. evet zorla değil ama bi kız için çok önemli ve kıymetli bişey. sakın şimdi bana "e o zaman yapmasaydı" deme. biraz önce de dedim ERKEK OLAN SENSİN. kadın duygusal olur nazlı olur erkek ise daha dirayetlidir, kadın nazlanır erkek gönlünü alır. kadın bunlar olunca erkeğe cenneti yaşatır. bide şu hale bak babasının prensinin peşinden koşuyoruz vallahi delirdim gece gece. ara yaz hemen kıza barışalım de SEVİYORSAN!
Soran+1 yılTamam farkındayım bunların ama evlilik düşüncesinden dolayı daha çok güvenmek istiyor sanki zaten güvendiği için cinsellik oldu kendiside söyledi bana.
Cevap sahibi+1 yılcanım benim, anlamamak için niye ısrar ediyorsun? önceden de güveniyordu seviyordu bağlıydı aşıktı sahipleniyordu ama artık bunlar 2 3 katına çıktı. sahiplendi artık seni, bağ katlandı, şu an sevgiliden ziyade "tam anlamıyla ciddi ilişki" yaşadığı kişisin. kızın gönlünü al.
Cevap sahibi+1 yıldaha çok güvenmek istiyor değil, zaten güveniyor. sadece senin ona olan aşkını bağlılığını daha çok hissetmek görmek istiyor.
Soran+1 yılBence de geleceğide düşünüyor zat
Soran+1 yılYaptığı şeyleri düşününce mantıklı geldi söylediklerin
Cevap sahibi+1 yıle bizde boş adam değiliz, bilip konuşuyoruz. hadi barışın üzme kızı
Soran+1 yılÜzmek istemem zaten çok seviyorum
Soran+1 yılbişey sorucam tartıştığımızda ben alttan alıyorum mesela ama uzatıyor siniri geçmiyor arkadaşı falan zaten yok işim zor vala
Cevap sahibi+1 yılalt tarafı ilgi vereceksin nesi zor? Allah bilir mütevazi, hediye meraklısı olmayan bi kızdır?
Soran+1 yılHayatımda tek hediye aldığım kişi bazen sürpriz de yapıyom bayılıyor
Cevap sahibi+1 yılkendi istiyor mu, yani şımarık kızlardan mı demek istedim
Soran+1 yılKendi istemiyor ona kalsa para bile harcatmaz bana ben alıyorum sevdiğini de biliyorum
Cevap sahibi+1 yılkız çok aşık, kaybetme onu.
Soran+1 yıl😔
Cevap sahibi+1 yılnoldu
Soran+1 yılÖzledim
Cevap sahibi+1 yılyaz
Soran+1 yılİçimde tuttum kaç gündür
Soran+1 yılGeç oldu yarın bakıcam
Her kadın kıskanır ve yapmasını istemediği şeyi yapmayacaksın. Bunun mazereti olmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ve kadının cinsellik kavramı farklıdır evet, bir kız genelde ilk cinsel birliktelik yaşadığı erkeğe bağlanır onu artık potansiyel kocası olarak görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızı o şekilde bırakma sakın benim başıma geldi neler yaşadığımı bi ben bilirim bi Allah bilir lütfen yaptığınız şeylerin arkasında durmayı öğrenin
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik yaşadın diye evleneceksin diye bir şey yok, zorla yapmadıysan, evlilik vaadiyle kandırmadıysan, sonuçta karşılıklı bir durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi cinsellik yaşadın ve ondan soldun mu ayrılmak istiyorsun sanırım kız zorluyor seni peşini bırakmıyor
Eğer böyleyse söyleyebilirsin bana olabilir soğuyabilirsin tıpkı onun da sana daha çok bağlanması gibi normal06 Yorumla
Soran+1 yılSoğumadım
Cevap sahibi+1 yılKızın tavırlarından mı bunaldın sıktı seni
Soran+1 yılBende alttan alıyorum bebek gibi seviyorum tatışmalarda hemen çekip gitmiyorum çözmeye çalışıyorum ama burada birürü kişi tersini anlamış nasıl erkeksin kız mısın falan demiş. Tavırlarında aşırıya kaçıyor korkuyor aldatılmaktan falan ileriyi de düşünüyor iş ciddiye bindiği için
Cevap sahibi+1 yılAman boş ver milleti yanlış anlamaya müsait insanları
Annesi babası ayrı mı bu kızın
Güven vermiyorsun kıza kız alamıyor o güveni senden senlik bir durum değildir belki ama kızda güven problemi var bir de takıntılı ise zaten ohooo
Soran+1 yılGüven vermesem birliktelik de olmazdı ama dediğim gibi iş ciddiye bindikçe daha fazlasını istiyor zaten kafasında kuran biri herşeyi bilmek ister o yüzden ne yaptığımı
Cevap sahibi+1 yılFazla sahiplenici güzel seviyor
+1 yılSenden daha çok ilgi istiyor bu kontrol çok normal yeterince ilgilensen senden şüphelenmeye ayda bir böyle olması normal
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerk edersin diye düşünüyor olabilir senle ilki mi yaşadım senle evlenmeyelim diyor sen ne dusuyorsun bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sevgisini ve kaybetme korkusunu çok fazla belli etmiş bu durumda senin toton kalkmış o yüzden mesafe koymuşsun, ilerde kendi vazgeçerse sonradan ne yapsan boş, en kısa zamanda ciddiye bağlayın derim.
10 Yorumla
+1 yılSana ulaşmaya çalışıyormuş işte neye nazlandın bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılAğır değil mi dediği şey
Kız baya seviyor ve haklılık payıda var bence bırakma devam et idare et brom böyle kız zor bulursun daha da
00 Yorumla"Seninle cinsellik yaşamasaydım çoktan ayrılmıştım" demek istemiş sanki.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum normalde iyiyiz sanki arkasından iş çevircem gibi kafaya takıyor ondan böyle yapıyor
Soran+1 yıl190 adamı kediye çevirdi ag
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Muhtemelen senin masumiyetini kullanıyor. Senin sadık olduğunu bildiği için rol yapıyor. Hatta Sandıkların yanılgıların olabilir!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediği laf da bir şey yok gayet normal bir şey söylemiş
34 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyosun
Cevap sahibi+1 yılE yani cinsel olarak uyumluysanız aşk da varsa uzatma bence
Soran+1 yılÖzledim valla bende
Soran+1 yılYazarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirader ne guzel ilkisin kizin. Az anlayis gosterde bas nikahi
21 Yorumla
Soran+1 yılBascam lan tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi olmaz zaten. Ayrılma sebebi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilader Tolere et bazı şeyleri ve onu yarı yolda bırakma adamlığa yakışmaz Ben şahsen cinsellik yaşadığım sevdigim bir insanı aldatma gibi sebepler olmadığı sürece terk etmem ama önemli olan bağlılık
00 Yorumla
+1 yılBi kadına çaktın diye evlencen mi? Tadına baktın yoluna git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız seni çok seviyor ki üzerine düşüyor ne var bunda sevsek suç sevmesek suç.
14 Yorumla
Soran+1 yılSevsen suç değil çok güzel bişey
Soran+1 yılÇok tripleniyo bazen kafaya takıyor
Cevap sahibi+1 yılDişil enerjiden o 😂
Soran+1 yıl🤣 ne enerjiymiş
+1 yılBence senden ayrılmakta korktuğu için seni sürekli kontrol etmek istiyor birde ilkini sana vermiş senden vazgeçemez korkuyor işte kibarca onunla konus ona onu sevdiğini hissetir kıskanma filan de ne bilim kızın korkusunu azalt yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana göre saçma ona göre değil empati kurmaya çalış ve onu rahatlat korkuyor muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyor kafaya takıyor anladım onu. Hemen savunmaya geçiyor bu yüzden
+1 yılİlgisiz kaldığını düşünüyor.
20 Yorumla
+1 yılAyrılmak istemiyorsan cevap versene
20 Yorumla
+1 yıllan uzme kizi barisin hemen
31 Yorumla
Soran+1 yılGizliden gizliye özlüyorum
+1 yılDaha iyi birini bulur umarım
212 Yorumla
Soran+1 yılBen kötü müyüm arkadaşım
- +1 yıl
Evet. Sen zaten cinsellik yaşadığın için bırakmama durumunu anlayamıyorsun. Bunu dert edeceğine kız kendisine bir tane adam gibi birini bulsun da en azından üzülmesin.
Soran+1 yılTamam da ben üzülmüyor muyum
Soran+1 yılEttiğin lafa bak size kalsa herkes başkasını bulsun kucaktan kucağa atlarsınız
- +1 yıl
Sen prenses misin de kız arkadaşın sana ulaşmaya çalışınca yolunu tıkıyorsun? Senin nerenle düşündüğün belli zaten. Kız o kadar güvenmiş ki seninle böyle bir yola girmiş. Elbet üzülür çünkü kadınlar aşık olduğunda onları buna pişman edecek deccaller her zaman hazırdadır. Umarım çok daha iyi birini bulur çünkü sen yola çıkılacak adam değilsin.
- +1 yıl
Eh sen bu lafı bile kucaktan kucağa atlamak olarak algılıyorsun erkek işte ne beklersin çirkinlik diz boyu
Soran+1 yılDua et başka şekilde de algılayabilirdim böyle bi durumda gidip başkasını bulsun diyon
- +1 yıl
Sen zaten ayrılmışsın kızdan. Konuşmak yerine iletişim yollarını tıkıyorsun. Sana şöyle umursamaz bir tane kız lazım anca anlarsın gidenin kıymetini. Üstüne düşer rahatsız olursun, kıskanır üfler püflersin. Zaten yaşlarınız küçük bu iş de yürümez
Soran+1 yılSırf bi kaç gün uzak kaldım diye bana böyle diyon ama biz sürekli buluşup sürekli mesajlaşıyoduk ailemle tanıştı o da rahat olmak istiyorum dedi ailesinden saklamak istemiyomuş söyleyecektik biraz daha zaman geçince. Bunlara rağmen sürekli evde arkadaşı yok diye bana sarıyor en ufak hatamda tribe giriyor. Tamam geleceği de düşünüyor ama insan sevdiğinin üstüne bu kadar gitmemeli biraz anlamalı
Soran+1 yılNe ayrılması çok iyiyken bi anda arkasından iş çevircem sanki tribe başlıyor gönlünü almaya çalışıyom hep
Soran+1 yılÇok kafayı takıyo bişey de yapmıyorum ilk defa böyle uzak kaldım o da bana 10 gün aynısını yaptı tanımadığım kızlar iş yerime geldi arkadaşım için gelmişler sanki aldatmışım gibi davrandı hiç bi suçum yok. 10 gün buluşmak istemedi en son buluştuk bana aldattın mı buluşmadığımız sürede falan diye ağzımı arıyor. Madem bu kadar düşünüyosun niye triplendin uzak durdun benden
boş ver onu benle evlen
19 Yorumla
Soran+1 yılNiye benle evlenmek istiyon 🤣
Soran+1 yılBaşka ne istiyo
Soran+1 yılErkeksin kesin
- +1 yıl
Soran+1 yılKarı sen daha burada mısjn
- +1 yıl
Burdayım bilo 😂😂 Almanya'ya ne zaman gidion
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılOlur o kadarcık her ilişkide devam
11 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Abi şaka mısın ya kavga her ilişkide olurrr.
020 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi diyosun
Soran+1 yılÇıkarıp masaya vurcam az kaldı
Soran+1 yılBi erkek olmadığımız kaldı
Soran+1 yılNaptım oğlim
Soran+1 yıl2 cm 8 le çarp
Soran+1 yılGözün korkmasın diye az söylüyom değerini bil
Soran+1 yılSus karı
Soran+1 yılAğzımı bozmayacaktın işi pnise bağlıylosun bi de merak etme ele avuca sığmaz
Soran+1 yılBenim sevgilim senin gibi kezban değil kardeş
Soran+1 yılSen daha konuşuyon mu
Soran+1 yılKendinden haberi yok
Soran+1 yılSen baya sevdin bu bel altı mubabbeti özele gel gözünü gönlünü açıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsanız ayrılmayın olur kavga
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir abi vermiyorsa vereni bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ilişkide olan şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi öyle demesi
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye mi girdiniz yani
012 Yorumla- +1 yıl
girmişler :D
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 hahahaa bide ciddi düşünüyoz diye utanmadan yazik valla hadi yaşasinlar cinsellik de evlenmeden ilişkiye mi girilir mk
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 sen ne düşünüyorsun
- +1 yıl
yani acele edilmemeli bence
sende öyle düşünüyorsun sanırım
bi şartla olur sadece
yazsana bana sen bi :D
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 niee , e yani herkes öyle düşünür evlenmeden yapilir mi be södmsld
- +1 yıl
ya evlilikle biteceğini bilenbilirmiyiz
Soran+1 yılArkadaşlar oldu bi kere sevgi her şeyi yaptırıyor
Soran+1 yılNiye ciddi düşünmeyim ilk defa evlilik düşünüyoruz ailemle tanıştı
Soran+1 yılKim
Soran+1 yılŞüphen varsa gel bakalım neymişim
+1 yılIstedigini aldin tabi
313 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben naptım
Soran+1 yılAldın dediğin de ne zamandır yakınlaşıyoruz zaten sevmesem daha önce bırakırdım
- +1 yıl
Harbiden evlenmeden yapmişlar bide ciddi düşünüyom diye utanmadan
- +1 yıl
@Melezbirkız yeni nesil böyle 5 dakikalık zevk için bide evlenicez zaten diyip her haltı yemeleri çok yazık Allah ıslah etsin.
Soran+1 yılKafanız da sorun var arkadaşlar biri yeni nesil böyle der diğeri evlenmeden yapmış der size ne amnakyum her Allah'ın günü biriyle yatıyom sanki ben
Soran+1 yılsenin yeni dediğin kişiler gecenin bi vakti çıplak şekilde dışarı çıkıyor sevgilisi varken 10 tane erkekle buluşuyor arkadaşım diye. Biz de hangisi var kardeşim
- +1 yıl
Tamam Soru sahibi sakin ol sen diğilsin ama evlenmeden o şeyi yapmaniz kötü olmus umarim ayrilmazsiniz
Soran+1 yılSevgi herşeyi yaptırıyor sadece cinsellik değil zaten ilk defa birine hediye aldım o da ilk defa evlilik düşünüyor ilkler çok var bizde
- +1 yıl
Birbirinizin ilki misiniz peki sevgili anlaminda da
Soran+1 yılSevgili anlamında değil ama cinsellik anlamında ilkiyiz
- +1 yıl
himm öpüşme felan da mi peki kisaca hepsi yani anladimmm
Soran+1 yılİlk tanıştığımız zamanlar öpemiyodum bile zamanla oldu
Soran+1 yılÇok baş başa kalıyoduk oldu bişeyler
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem