1 yılaşağıdaki yorumları okudum biçok yorum gerçeği yansıtmamakla beraber gerçeğe yakınlığıda yoktur
madem cinsellik yok neden cinsel tatminsizliğinden şikayetci kadın ya da erkekler aldatıyor? çünkü karısından istediği verimi alamıyor, çünkü kocasından istediği verimi alamıyor hal böyleyken bu konuyla ilgili oylama yapmaya bile gerek yok yani kimse kimseyi kandırmasın yok seven erkek aldatmaz ayrılmaz yok seven kadın aldatmaz ayrılmaz yahu bunun hepsi can güvenliğinin sağlandığı bir başka kollarda asimile olur gider ee demekki olayın iç yüzünde en gerçekci haliyle yalnızca hayvansal iç güdü kaldı yani hiç kimse seks esnasında kadının gözlerine bakarak şiir yazmayı düşünmez çünkü o esnada şiir yazcak insanı duygu olmaz
oh canım aşkım seni öyle seviyorum ki penisim içindeyken içimden sana bir dörtlük yazmak geldi ohh boşalmak üzereyim falan filan böyle bir saçmalık olabilirmi yahu
yani şunu söylüyorum ben evlendiğim zaman yeterli derecede tatmin olmuyorsam evli olmama rağmen 31 çekerek devam ediyorsam tabi kadının özel durumları hariç ve hamilelik dönemi hariç ve hasta olduğu zamanlar hariç hastalıktan kastım regl değil sair hastalıklar bunların dışında tatmin olmaya çalışmak için herşeyi konuşup çözüme kavuşturmak için gerekli müdahaleyi yapmama rağmen hala aynı durum devam ediyorsa kimse kusura bakmasın o gemi yürümez çünkü yavaş yavaş su almaya başlamış ve batacaktır durum budur KS canlar sevgiyle kalın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Resmi olarak, evet. Ancak Türkiye'de evliliklerin çoğunda partnerlerden en az birinde cinsel yetersizlik olmasına rağmen bu nedenle boşanmalar az. Çoğu insan evliliğin getirdiği diğer kazanımlardan memnun ise bu durumu kabulleniyor. Ya cinsel ihtiyacını kendi kendisini tatmin ederek gideriyor. Ya da bir başkası ile yasak bir ilişkiyi tercih ediyor. "Eşimi ve ailemi seviyorum." dediği halde sırf cinsel tatmin amacıyla başka birisi ile cinsel birliktelik yaşayan insan sayısı oldukça fazla.
00 Yorumla
1 yılSadece bunun yeterli olduğunu söylemek doğru bir yaklaşım olmaz anlaşma iletişim de gerekli Ama ne yazık ki ilişkileri %50'si %60'ini cinsellik oluşturduğu için evet büyük etken değil desem yalan olur büyük etkendir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kişiye göre değişir. Cinsellik ön planda ve önemli olan ilişkilerde olmalıdır yoksa karakterlerine de bağlı olarak konu aldatmaya falan gidebilir.
Fakat cinsellik ön planda olmayan çok önemsenmeyen ilişkilerde çok da sorun olmaz herhalde.
10 Yorumla
1 yılCiddi bir uyumsuzluk varsa ayrılık sebebidir. Ama yok ufak tefek istekler uymuyorsa ve taraflardan biri tatmin olamıyorsa yeni bir şeyler denenebilir karşılıklı konuşulabilir anlaşılabilir. Bir yol yöntem bulmak isteyen insan arar bulur zaten karşısındakini o halde yarım bırakmaz.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gel beraber işeyelim diye mi aşk yaşanıyor bir ketirisi olacak herkes başını yuvaya sokmak zorunda kapının önünde mi bekleteceksin. tadilat olur ama hep tadilat olursa ıssız MÜZE lik olur ev.
00 Yorumla
1 yılE tabi ki, cinsel hayat sağlıklı değilse ilşkiyi sürdürmek çok zor.
3 seçenek var, ayrılık-aldatma-açık ilişki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Önce çözümü varsa onu bulmak care aramak lazım hemen ayrılmak çözüm değil yani bence sonuna kadar çaresini aramak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılGayet geçerli bir ayrılık nedenidir ve aldatmaktan iyidir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli bir sebep ama kimisi çok seviyor ya da çocuk vs durumlardan dolayı göz ardı ediyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Türkiye'de neredeyse bütün evli kadınlar aldattığına göre değil demek ki
00 YorumlaÖyledir diye biliyorum hatta hakim tek celpte boşuyor diyorlardı
00 Yorumla
1 yılevet birlikteligin bi anlamı olmaz ki öyle bir durumda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence öyle olmalı yani aldatmak veya aldatmasındansa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterlilik seviye tespit sınavını nerede yapıyorsun?
04 Yorumla
Soran1 yılBen yapmıyorum beyefendi
Cevap sahibi1 yılHımm anladım hanımefendi
Peki bu yeterliliğin olumlu ya da olumsuz olduğuna nasıl karar verebiliriz?
Soran1 yılBir şey bir şeye yetiyorsa bu olumludur, bunu mu kast etmek istediniz?
Cevap sahibi1 yılEvet bu doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer hakkını vermiyorsa hem aldatma hem ayrılık sebebidir
00 YorumlaEvet erkek verime alamayınca gözü dışarı kayıyor direkt. Onlar için oksijen kadar önemli.
31 YorumlaKesinlikle bir erkek korkak olabilir ama cinsel anlamda asla yetersiz olamaz.. yetersizse boğaz köprüsünden atlasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel yetersizlik detaylı bir konu performansı yetersizse oral seksle ve parmaklarıyla kapatabilmeli. Hiç bir şey olmadan o şekilde bırakıyorsa da sıkıntı
00 Yorumla
1 yılbunun için ayrılınmaz
10 Yorumla
1 yılSeven bunun için ayrılmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHuzursuzluk ve keyifsizlik demektir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Değildir cinsellik için gelen sapıktir sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılElbette. Bununla ilgili hukuki kararlar bile var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılEvet çoğu evlilik bundan bitiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet ayrılık sebebidir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. olmuyorsa zorlamaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoyumsuz olmayınca sıkıntı oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılUzun vadede evet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli bir unsur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle
00 Yorumla
1 yılBenim için değil
00 Yorumla
1 yılBence evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sebebidir
00 Yorumla
1 yılDeğildir tabiki
00 YorumlaHayır
00 YorumlaEvet bence de
00 Yorumla
1 yılDurumdan duruma değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKime göre neye göre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılHayır ya
00 Yorumla
1 yılAy hayır ne alaka
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi