arkadaslar yeni evliyim esimle evlenmeden once bakireydim hic kimseyle bisey yasamadim ilk gece hic kan gelmedi cok agri ve yanma oldu diger gun sabah uyandigimda ic camasirimda iki uc damla kadar kan vardi iilk gun iliski esnasinda ve gun sonunda kanama olmayip ertesi sabah ic camasirimda kan olmasi normal mi esim neden ilk gece kanamadi da diger gunun sabahinda camasirinda kan vardi falan dedi inanmiyor bana netten arastirmis beyfendi mantikli bir aciklama bulamamis soguk yapiyor doktora gotureyim desem 1 ay gecti ilk iliskiye girildiginde yenimi eskimi oldugunu anlamak icin 1 hafta icinde kontrol ettirmek lazimmis 1 ay oldu ne yapacagim sizce neden Boyle olmus olabilir bilen biri var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCahil erkekler ilk ilişki kanamasının istisnasız her kadında olacağını zannederler. Sana inanmıyorsa ayrıl, mutlu olamazsın. Cahil olduğu için bu şüphe hep kocanın içini kemirecek çünkü. Kadın nüfusunun sadece yüzde 1 kadarında bile ilk ilişki kanamasının olmaması, kanamanın bekarete delil sayılamayacağını gösterir, ki bu oran yüzde 1'den çok daha yüksek. İlk ilişkisinde kanaması olmayan bir kadına "bakire değilsin" diyebilmek için istisnasız tüm kadınlarda ilk ilişki kanamasının görülüyor olması gerekir. Bunun da çıktısını al, cahil, geri kafalı, güvensiz, şüpheci kocana okut, hatta alnına yapıştır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allahım ne günlere kaldık.. kanama olmaz ki yani sağlıklı bir sekste kanama olmaması lazım.. vajina lastik toka gibidir zevk alır ıslanırsa genişler.. benden de kan gelmemişti bu çok normal. Sabah gelmesi saçma olmuş keşke bunu hiç söylemeseydiniz ben bile yalan söyleyip bişey kapatmak istediğinizi düşündüm. Eşiniz de düşünebilir yani. Oldu ki kaç yaşın da insanlarız onlar istediği boku yiyor biz yiyince surat yapılıyor. Ondan öncesi onu ilgilendirmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylemedimde kendisi gormus bulundu da bu durumda sence ne yapmaliyim
- +1 yıl
Kendi gördüyse bişey diyemem ama sizin yaptıgınız bişey sayesinde gördüyse olmamış keşke hiç görmeseydi.. ya zevk sırasında o kanı mı aramış gözleri.. bu erkekler gerçekten akılsız.. bence konuyu kapatmış gibi yap hiç açma mevzuyu surat asıyorsa sende as konuşmuyorsa sende konuşma. Üzerine düşersen kesin bişey var der. Bişey olmamış gibi yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Vaginada namus aranmaz, namus bir kadının vicdanında ve kalbindedir. Allahtan korkupta insanlara karşı dürüst olandan daha namuslu kim olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocan olacak kişi ilk ilişkide dar bi kapıyı hissetmemişse bence onun penisi de bozuktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu önemli bir şeymiş ispatlamak zorunda değilsin bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO şüphe gitmez doktora gitmen gerekirdi hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa böyle önemliymiş madem 1 ay sonra mı aklınıza geldi
014 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da soguk yapiyordu zaten kan geldi gelmedigi Zaman doktora giderler bilmiyorum ne yapmaliyim lutfen akil ver
Cevap sahibi+1 yılGüzelim şu durumda bilimsel ispat zor
Cevap sahibi+1 yılAşağıda gizliden çıkayım diyenden uzak dur. İlk sorusu vajinan nasıl olacak 😅
Soran+1 yılYok cevap vermeyecegimde inandirmak icin ne yapsam sence
Cevap sahibi+1 yılSeni ne zamandan beri tanıyor
Soran+1 yıl2 yildir ama evlenmeden once evden bile disari cikmayan bir insan oldugumu arkadaslarimin olmadigini utangac biri oldugumu da biliyodu
Cevap sahibi+1 yılE öyleyse problem ne? Hâlâ inanmıyor mu
Soran+1 yılBenden once ki iliskisinde kadin aldatmis esimi guven problemi var cok uzuluyorum
Soran+1 yılEski iliskisinin sucu bana patliyor resmen
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç eşinle?
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılOlgun yeterince. Başkasının suçunu ne kafayla yüklüyor
Soran+1 yılYa bilmiyorum sevmesem su hareketlerini gordukten sonra iki Dakika durmazdim ama insan sevince caresiz kaliuor erkek kafa yapisiyla ne dusunuyor anlamiyorum da soguk mu yapayim alttan mi alayim
Cevap sahibi+1 yılYazsana detaylı konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılya sana inanmayan birine neden açıklama yapmaya çalışıyorsun gerçekten seven için ne önemi var ki ilişkinizi değerlendir sevse sana inandırdı bakire olsa bile kan gelmeyen yüzlerle kadın var
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dogru diyorsun aciklama yapmak benim de agrima gidiyor ama ne yapayim evlendim seviyorum sevmesem simdi bosamistim
Soran+1 yılNedenki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen mi ayrilirsin biz mi ayiralim (ortadan ikiye) abla?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmeye bilir belki esininki küçük yani sende sorun olduğunun garantisi mu var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin sacmalamis bazen sonradan gelir kan bazen de hic gelmez bunu bilmesi lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu normal bir durum sonrasında kan gelmesi eşinden ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Esnek zar olabilir doktor kontrolünde hersey belli olur eşinin sana güvenmesi gerek
00 Yorumla
+1 yılEsin canım mi. Bu kadar güvensiz mi. işin zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun şüphe düşmüş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. İnanmıyorsan kaybol de
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi