Karım beni aldatıyor nasıl ıspat edebilirim?

Eşşmle 4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Kendisi ev hanımı. Ben büyük bir firmada müdürlük yapıyorum. Maddi sıkıntımız yok. Eşime araba aldım mutlu olmadı. Villa istedi tamam dedim 1 yıldır villada yaşıyoruz. Bir dediğini iki etmiyorum. Ama şunu bilşyorum. Ben bazen iş için 15 günde şehir dışına çıkıyorum. Üç gün gelemiyorum. Seyahat dönüşümde eve her geldiğimde yatak odamızda erkek parfümü kokusu alıyorum. Yabancı bir koku var evde. Burnum çok hassastır. Çaktırmadan bulaşık makinesine baktım. Özel günlerde kullandıpımız yemekntakımları ve iki adet kadeh vardı. Eşim sigara kullanmaz. Ve seyahat dönüşümde her seferinde makine de kültablası oluyor. İşin en garip yanıysa eşim cep telefonunu dbenden hiç saklamaz. Her şekilde kurcalarım. Seyahat dönüşlerinde arama geçmişi temizlenmiş. Hatta çağrı geçmişi bilevtemizlenmiş oluyor. Artık paranoya yapmaya başladım. Allah aşkına yardım edin. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eve kamera sistemi kuralım dedim. Hırdızlık olaylarını bahane edip. İstemedi karşı çıktı. Eşim hafta sonları market alışverişi için çıkıyor. Beş dakikalık yerden yarım saatte gelmiyor. Gelşnce telefonuna bakıyorum. Çağrı geçmişş temizlenmiş oluyor. Cinselilişkimizde sorun yok. Ve ben kafayı yemek üzereyim. Ne yapacapımı şaşırdım. Benim yaşım 44. Eşimin yaşı 39. Bu arafa eşim tesettürlü kapalı beş vakit namazında birisi. Son bir yıldır acayip erotik kıyafetler alıyor. Bir defa kullanıyor bir daha kullanmıyor. Bsşja değişik fabtazili seks kıyafetleri spariş ediyor internetten. Seks oyuncakları istiyor. Allah aşkına beni aydınlatın ne yapacağım.
Karım beni aldatıyor nasıl ıspat edebilirim?