3 senedir evliyiz. Hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı. Mevzu çok uzun ama kısaca sevgiliyken o istemedi , evlenince de ilk gece korktu , daha sonra kendisi istedi ama bu sefer de ben istemedim. İlk 1 ay böyle geçince artık kimse böyle bir teklifte bulunmadı.3 yıldır kardeş gibi yaşıyoruz ayrı odalarda yatıyoruz. Ben beni aldattığından şüpheleniyorum bunu nasıl ispatlayabilirim? Öncesini anlatma sebebim de aldatmakta haklı mı? haksız mı? sizin fikrinizi almak istedim. Kötü söz içeren yorumlarınız direkt olarak silinecektir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu imkansız!
nasıl olabilir, 3 yıldır cinsellik olmadan yaşayamazsınız. Aile olmaz, karı koca olamazsınız. Bu kesinlikle imkansız.
o aldatıyorsa sende aldatıyorsun demektir. 3 yıl ikiniz de birbirinize dokunmadınız diyelim, illa ki birileri ile cinsel olmasa da duygusal bağ kurarsınız.
02 Yorumla- +1 yıl
3 yıl değil ilk 1 ay olmayınca zaten sonra kimseden böyle bir talep gelmedi.
- +1 yıl
Ben çok yoğun çalışıyorum kimseyle duygusal bağ kuracak durumum olmuyor. Onun oluyorsa bilemem.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok sağlıklı bir durum değil evli iki eş neden birlikte olmamak için bu kadar bahane bulur bilmiyorum belki de hiç gğnah almadan kadının belki rahatsızlığı vardır ve vidden korkuyordur konuşmalısın gibi sanki ilk önce
01 Yorumla- +1 yıl
Ohoooo 3 sene oldu artık istemiyorum ki zaten olmasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sen aldattığını ispat edip tazminatsiz ve nafakasiz boşanmak istiyorsun anlaşılan yoksa sizinkisi ev arkadaşlığı moduna geçmiş evli kalmanıza gerek yok ayrılın bitsin gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle.
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eşin degil ki o senin neyi ispatlayacaksın. Konuşun anlaşmalı ayrılın.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlaşmalı ayrılık olmuyor işte evliyken birsürü mal alındı. Kadının herhangi bir hakkı yok.
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk çok ilginç durumlar ya sen ve o cinsel ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz evlilik böyle bir şey mi
11 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon ile
Gizli Üye(30-35)+1 yılGün içinde takip et işe gidiyorum de 1 hafta takip et illaki buluşurlar ya da telefon dökümanını çıkart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendigin de kizmiydi eşin? Eğer aldatmadiysa hala kız olması gerekiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç birlikte olmadık bilmiyorum bakire mi değil mi.
Cevap sahibi+1 yılAltına almadan bilemezsin abi maalesef cinsel birliktelik yaşamadan anlayamazsın.
- +1 yıl
Alta almak çirkin bir tabir. Birlikte olmadan diyebilirsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakip programları var konumuna kadar aramalaea kadar takip edebiliyorsun ama ücretli işte
06 Yorumla- +1 yıl
Bir şeyi ispatlamak için illa suç işlemeye gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılSuç değil kanka 🤣🤣
- +1 yıl
Polis dahi savcılıktan izin olmadan , arama veya takip yapamıyorken. Benim totomdan kan alırlar.
Cevap sahibi+1 yılKanka eminmisin🤣🤣
- +1 yıl
Evet eminim sakın yapma öyle bir şey. Birini takip etmek özel hayatın gizliliği kanununa göre suç. Eğer yakalanırsan çok ciddi yaptırımları var.
Cevap sahibi+1 yılKanka ben yurtdışındayım yakalayamazlar dert etme sen
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zoraki evlilik falan miydi
12 Yorumla- +1 yıl
Severek evlendim de , sevgiliyken evlenmeden olmaz dedi , evlenince de olmayınca bu sefer de ben inat ettim istemiyorum dedim. Kimle yapmak istiyorsa yapsın.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıysa da haklı Neden şüpheleniyorsun bu arada
01 Yorumla- +1 yıl
Hareketlerinden , söylemlerinden , işe gidiş dönüş saatlerinin uzamasından vs. vs. Haklı falan değil , boşansın istediğini yapsın sonra.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeyenin malını yerler dicem olmicak..
26 Yorumla- +1 yıl
Kadınları mal olarak gören başka bir mal kadın.
Cevap sahibi+1 yılBu bir atasözüdür beyefendi mal orada benzetme olarak kullanılan bir tabirdir. Direkt olarak karınıza mal demedim :)
- +1 yıl
O zaman kullandığın tabirlere dikkat edeceksin. orada mal kadını temsilen söylendi çünkü.
Cevap sahibi+1 yılAma sizin durumunuza en uygun atasözü buydu naapabilirim?
- +1 yıl
Durumumun gayet farkındayım da ben aldattığını nasıl ispatlayabilirim? bununla alakalı fikir verseniz?
Cevap sahibi+1 yılTelefonuna erişme şansın varsa takip uygulamaları indir
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBu işte bir yanlışlık olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence hakkı gibi
24 Yorumla- +1 yıl
Birkaç tane erkek arkadaşım da aynısını söyledi.
- +1 yıl
Kesinlikle bunu sen istemişsin
- +1 yıl
Ben istemedim. Sevgiliyken istedim olmaz , ilk gece istedim olmaz. Bundan sonra da ben yapmıyorum. Benim hiç istememe hakkım yok mu anasını satıyım?
- +1 yıl
Yz icerden
Gizli Üye(36-45)+1 yılO da senin aldattığını düşünüyor olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Yok be işten güçten herhangi birşeye vakit kalmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek boşanalım de ispatlama
01 Yorumla- +1 yıl
Evler gider.
+1 yılReis öyle olursanız tabii aldatır
06 Yorumla- +1 yıl
Haklı yani öyle mi?
- +1 yıl
Haklı değil haklı demedim ispatla delil topla boşan
- +1 yıl
İğrenç bişey ya evlilik. Kimseye tavsiye etmem.
- +1 yıl
O yüzden bekarım evlilerin bazıları aldatıyor ama eşlerin haberi olmadığı için devam ediyor evlilik ya erkek ya kadın mutlaka aldatıyor
- +1 yıl
En güzeli hiç evlenmemek.
- +1 yıl
Bu zamanda aldatmayan çok az kaldı ya eşinin tipini beğenmiyor ya parasızlıgi sevmiyor ya da o konuda iyi değil diye aldatıyor yani bahane çok öyle ustalar var ki bazen çok dürüst müslüman görünürler ama ne şeydir onlar bazıları için diyorum hepsi değil zaman kötü
+1 yılAçıkça konuş onunla
04 Yorumla- +1 yıl
O da evet seni aldatıyorum mu diyecek? Aldatıyorsa da aldatmıyorum der.
- +1 yıl
Belki de dürüst davranacak nereden biliyorsun
- +1 yıl
Kadınlar hiçbir zaman dürüst davranmazlar.
- +1 yıl
🙄🙄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye masraf edip evlendin ki?
07 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum diye.
Cevap sahibi+1 yılSeven her daim mikmer ister
- +1 yıl
İstiyordum da artık istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklı değilmi sence de? Ömür boyu seks olmadan duracakmı iki tarafta?
- +1 yıl
Boşanma davası denen bir şey var. Boşanır sonra ne yapıyorsa yapar.
Cevap sahibi+1 yıl3 sene niye beklenir ki bunuda anlamış değilim. Senin dava açmanı istiyor sanırım
- +1 yıl
İnşaat firmamız var. Evlerin peşinde o ama maalesef rüyasında görür. Hiçbişey almadan boşanmayı kabul ederse bugün boşanırım. Ama bişeyler koparma derdindeyse , öyle bir şey yaşanmayacak.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne