Erkeklerde cinsellikte sevme doğru orantılı mı yani insan sevdiğiyle cinsellik istiyor mu ya da mesela şey diyenler oluyor hayır kullanıyor falan erkekler iyi cinsellik yaşadığı kişiyi unutur mu mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaşayarak aşık olunması zor. Erkek eğer kıza Aşık değilse boşaldıktan sonra sarılmaz öpüp koklamaz saçını okşamaz. Aşk varsa daha tutkulu olur boşaldıktan sonra ilgisi azalmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa benim eskim sevdiğine eminim ama cinsellik ağır basıyo onda çok depresif biri ciddiyet düşünmüyor hiç
Cevap sahibi+1 yılYine de dikkatli ol depresif diyosun ciddi değil diyosun. Sevişme bakalım bı kaç ay ne yapacak?
Soran+1 yılBöyle olduğu için ilişkimiz yürümedi hiçbir zaman tam cinsellik istemiyordu ama diğer türlü şeyleri istiyordu o yüzden olmadı ortada ilişki yok niye olsun
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle tam cinsel ilişki ben de istemedim ölüm kalım ayrılık olur herşeyin vakti var diyerek oral anal idare ettik. Önden yapmaması iyi bir şey bence seni düşündüğünü sevdiğini gösterir bencil biri değil demekki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen kanka esc lere aşıklar madem cinsellik aşk getiriyor beraberinde adfgh
25 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ilişki yaşadığın biriyle sordum mesela eski sevgilin dahil
Cevap sahibi+1 yılErkeklerle ilgili çok eksik bilgin var bence. Erkek hayvanın bir tık gelişmişi olarak düşün anlarsın ne demek istediğimi çok incelik ve derinlik arıyorsun 😄
Soran+1 yılSen düşün biriyle oldun cinsellik yaşamdın hiç sevilme bile ve evlendin cinsel anlamda uyuşmadın nasıl olacak o evlilik
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik içinse evliliğin doğru söylediğin. Ben aile olmak için evlenirim. Benim kafada biri olursa karşımda “cinsellikte uyuşamadak iyi çiftelemiyoruz hadi ayrılıp başka insanlarla deneyelim o zaman” böyle düşünür.
Umarım seni manipüle eden erkolara kanıp kendini yem etmedin…
Soran+1 yılHayır benim uzun ilişkimde bile hiçbir zaman tam cinsellik olmadı en fazla sevişme oda çok seviyordum zaten onu o yüzden
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğin gerçekten sevdiği kıza/kadına s. ki kalkmaz, net. Ha evlenince ancak. Gerisi hoşlanma flört sevgililik arzulamaktır.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya sevdiğini arzulamaz mı ben kız halimle arzuluyorum
Soran+1 yılMesela evlendin cinsel olarak uyusmadınız ne olacak sonra
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak uyuşmamak nedir ya, herhangi problem varsa halledilir. Sevgi aşk varsa cinsellik çok tutkuyla olur zaten. Kız halinle arzuladığın gerçekten sevdiğin aşık olduğun değiş işte, hoşlandığın arzuladığın beğendiğin.
Soran+1 yılCidden aşığım ve Arzum var kendisine karşı mesela bir tarafta da sevmediğim hoşalnsmsdığım biri var ona karşı tık yok dokunmam yani
Cevap sahibi+1 yılsizde durum farklı olabiliyor demek ki bilemiyorum ama gerçekten aşık olan erkeğin söylediğim gibi sevdiğine s. ki kalkmaz kolayına.
Soran+1 yılYa işte dediğin şey çok saçma sevmeyle ilgisi yok bana göre sevdiğinle olur sevmediğinde tık olmaz ben ilişki içinde bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılkarşı taraf yakınlaşma başlatmadan kolayına olmaz sonra zamanla olur diyorum ben de. Karşılıksız aşklarda hiç kalkmaz. Karşılıklıda da bu söylediğim gibi yani bayağı bir zaman olmaz, gerçek aşkta sevgide.
+1 yılBu değişik sevince de arzularım
Arzularım da severim
sever de severim de yanı jdjd
00 YorumlaSevdiğim kadınla daha da keyifli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi
+1 yılNe zaman bu var aranızda?
08 Yorumla
Soran+1 yılAylardır böyle
- +1 yıl
Soğudu mu
Soran+1 yılYa önceden düzenli bir ilişki vardı hep konuşurduk görüşürdüm bir senedir böyle ara ara görüşüyoruz hiç ilişki yaşamadık cinsel anlamda sadece sevişme oda en fazla kendisi böyle şeylere çok düşkün oldu bende ondan ötürü değiştim sürekli ağzımda küfğr daha geçen konuştuk böyle iyi gibiydi sabah bi uyandım görüşelim edelim diyen çocuk beni engellemiş yine
- +1 yıl
Olacağı o yani
Soran+1 yılNeden olacağı o cidden ikimizde böyle görüşmesek yapamayız uzun süre veya haberleşmesek mesela engelledi ya yine bi süre sonra yazar yine yapamaz
- +1 yıl
Ama bu seni kullanıyor. Yapamayız diyorsun ama yaptığınız şeyde o işte.
Soran+1 yılCinsellik yok ki en normal şeyler ben geçen dedim sen beni kullanıyorsun ben sadece seni sevdim her şeyim severekti dedi
- +1 yıl
Konuşalım mı madem buradasın
+1 yılYani fiziği güzel se herkese olur bence 🙄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem