Kızlar Bir Adım Öne Erkekler sadece cinsellik için mi sevgili olur kızlar ile?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEger oyle olmasaydi senin aklinda da bu sekilde soru ve soru isareti olmayip burada sormazdin maalesef hemen hepsine yakini evet aynisi artik kizlar icinde gecerli ondan artik rezalet otesi seviyede iliskiler malum feminizm erkek haklari o bu su serbestlik ozgurluk modernlik ozentilik yeni dunya duzeni dayatmasi diziler filmler uckira sahip cikamama evlilige onem vermeme gibi pek cok deli sacmasi aptalca dusunce ve bilinclaltlari oldugu surece normal bu hale gelmesi hem boyle olmamasi gerektigi savunulur (bu kisimda herkes hemfikir) ama hem de oyle olmamasi gerektigini savunan dusunceler birbiriyle asiri ters duser celisir (bu kisim iste asiri kafa karistici) insanlari anlayabilmek hakikaten zor ozellikle beynini kullanamayanlari
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumlar standup gosterisindeymisim gibi hissettirdi beni olmekten guldum o derece vallaha inanacagim yoksa gunumuz iliskilerine bakarak anlasiliyor rahatca hahha cok da yoruma acik degil kimse duyar kasmasin erkekler tabi ki hayir diyecek yalaniniz batsin lan iyi ki sevgilim filan olmadi iyrenc atesle barut zaten su zamanda yasanmamasi anormal gibi gelir oldu artik neyse ne zaman kadinlar erkeklerin bu pisligine evlenmeden olmazdan ziyade evet tabi olur seven arzular tarzi seyler demeye basladi o zaman kayislar koptu sonra bu tarz sorular duyuyoruz erkekler neden cinsellik dusunur yok seven niye kalmadi guvenilecek kisi neden kalmadi o bu su biraz kadinlarin da sucu var kimse kusura bakmasin erkege cinsellik deyince akan sular duruyor zaten ozunuze donun lan siz duygusal varliklarsiniz tutun kendinizi seven erkek cinsellikten bahsetmez duzgunce tani tanisir yuzugu takar evlenir gecilsin lutfen bos isler yoksa sevgililik denen igrenc hale burunmus sey omur boyu surmez zaten alismis kudurmustan beterdir evlilik ondan dolayi sart hahah kimse de ilk yasadigiyla evlenmiyor hani noldu cok sevdimler oluyom bitiyomlar falan filan agizdan cikanla hal hareketler tutarsiz bu sozlerim pek coguna batacaktir eminim dogruyu soyledigimiz icin taslayanlar mutlaka olacak hic birsey yasamadim sevgilim de olmadi sadece evlilik maksadiyla konustugum kisi oldu iki tane farkli zamanlarda uymadik hayatta birbirimize hayatta basarilar diledik iki gercekten medeni insan gibi bu isin yolu yordami budur kimse kusura bakmasin bakanlar da zaten evlenince bosanan aldatan mutsuz yasayan tipler oluyor tipki gunumuzdeki evlilikler gibi oranlar belli evli gibi yasayacaksan evlenmeden once evlenme evleneceksen duzgun yasa zaten bu tipler evlilil bi imzami filan der o zaman niye oyleyse yuva kuruyorsun sonra bosaniryorsun mal misin kafalarda deli sorular hahaha
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmak için sevgi gerekir. İnsanın duyguları olmalı. Sevmeli. Baktığımda gözleri gülmeli. Beğenmeli görüntüsünü, huyunu, karekterini.
Bunlar yoksa cinsellik ağır basar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır aşık oldukları için ama cinsellikte aşkın bir parçası.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ilişkide başlangıç olmamalı bir ilişki paylaşımında tamamlayıcı unsur olmalı.. Evet kaçınızlaz yaşanmalı ama ilişki temeli cinsellik olmamalı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Böyle düşünmenize neden olmuş bir travma geçirdiğinizi düşünüyorum. Kendinize göre haklı olabilirsiniz bu çok doğal ama inanın öyle değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılHer erkek cinsellik için sevgili olmaz ama tabii cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için sevgili numarası yapan erkekler azınmayacak kadar fazla..
00 Yorumla
+1 yılBen daha çok arkadaş olurum diyelim, sevgili olayına sıcak bakmam çünkü evliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet.
deneyimledikçe eş olarak arasından birini ayıklar evlenir.00 Yorumla Artık sevecek birini arıyorum cinsellik evlendikten sonra olsa da olur
00 Yorumla
+1 yılAynen %90 böyledir ama ben çok seviyorumda elimde değil, ukraynalı bağladı beni kendine 5 senedir
00 Yorumla
+1 yılHayir biz robot muyuz bizim duygularimiz yok mu? Kalbimiz yok mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayir. Cinsellik de sevgililige dahil. Ayirt edilmeli
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkekler var ama istisnaları da var. İstisnaları daha az.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. %90 böyledir ziraa erkeklerin kızlardan ilk istedikleri şeydir cinsellik
00 Yorumla- 00 Yorumla
38 yasimdayim ve gözlemlerimden anladiğım %90evet
12 Yorumla- +1 yıl
31 yasindayim gozlemlerimden anladigim kadariyla ve hemcinslerimin icini pisligini cigerini bildigim icin %98 evet
+1 yılTürk erkeklerinin çoğu öyledir
00 YorumlaSadece cinsellik için birlikte olmaz
00 Yorumlagünümüz erkekleri öyle
00 Yorumla
+1 yılEvet sonra değişir işler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik için olacaksam olmayayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCogunlukla ilk amac o gibi ama hepsi oyle diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik de bir ihtiyaç ama obje o olmamalı
00 YorumlaEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılCogu oyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk nedir
00 Yorumla
+1 yılhaksızlık etme seks sadece bir parçası
00 Yorumlahayir
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Cok cok az bir kismi icin soylemis istisnalar icin ne kesinlikle katilmiyorum kizlar da ayni disarida hic de oyle degil ama nedense
Evet seks olmasa kızlara yanaşmam bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır tabikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle
00 Yorumla
+1 yılBence hayır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 YorumlaEvet
10 Yorumla
+1 yılGenelde